astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Котао за топлу воду Котао за топлу воду астебо

Ми смо ваш произвођач и произвођач за Топла вода и бојлер за топлу воду

Израђујемо индустријске котлове.
Преко 40 година.

Главно подручје примене котлова за топлу и топлу воду су грејни центри за локално и даљинско грејање, као и процесни системи грејања. Вода под притиском користи се као медијум за пренос топлоте. Астебо гмбх може постићи снагу од 0,5 МВ до 40 МВ помоћу својих котлова за топлу и топлу воду. У зависности од температуре воде, перформанси и потребног притиска, нуди се оптималан производ са потребном опремом према одговарајућем грађевинском стандарду.

 

Потражите савет одмах

Котлови за топлу воду и котлови за топлу воду у малом

Оптимална процесна топлота, топлота постројења и даљинско грејање!

Главно подручје примене вреловодних котлова и вреловодних котлова је централно и аутономно снабдевање топлотом зграда и других објеката, као и обезбеђивање топлоте за различите технолошке процесе у којима се топла вода користи као носач топлоте.

Програм испоруке астеба укључује котлове са димоводном цеви са три пролаза или као једнопламене цеви или котлове са двоструком пламеном и максимално дозвољеним радним притиском од 6, 10, 13 или 16 бара. Специјална решења до 40 бара према захтевима купца.

Као гориво за астебо топле и вреловодне котлове, природни гас и лож уље могу се користити и као биогас и водоник, као и - у зависности од захтева купца - друге врсте течних и гасовитих горива.

Главне карактеристике астебо котлова за топлу и топлу воду су издржљивост, оперативна сигурност, економичност, висок квалитет обраде, ниске емисије загађујућих материја и лака уградња и одржавање.

Производња котлова астебо одвија се у складу са европским смерницама за опрему под притиском и према најновијим техничким достигнућима. Производња котлова испуњава све захтеве квалитета у складу са важећим европским стандардима.

astebo Heisswasserkessel Warmwasserkessel THW-I-NTE
Распон до 120 ° Ц
Топловодни котао ТХВ-И-НТЕ
asteo Heisswasserkessel THW-I-HTE
Распон изнад 120 ° Ц
Бојлер за топлу воду Акуа 3Е
astebo Heisswasserkessel THW-I
Распон изнад 120 ° Ц
Топловодни котао ТХВ-И
astebo Heisswasserkessel THW-IZ
Распон изнад 120 ° Ц
Котао за топлу воду ТХВ-ИЗ

јединствени астебо - оно што нас чини вашим јединственим партнером

Велики бојлер за водени простор

гарантује ниску фреквенцију укључивања горионика. Ово смањује губитак топлоте и емисију НОк и ЦО. Ово осигурава дуготрајност горионика и смањује потрошњу енергије система.

Ниски топлотни напони

Доказана конструкција котла астебо са потпуно водено хлађеном комором за окретање димних гасова са зидом ребрасте цеви и издашно димензионисаним удаљеностима ширења гарантује еластичну конструкцију. Ово осигурава ниску напетост материјала и гарантује дуг животни век.

Дуготрајни производи

Астебо гмбх снабдева котлове купцима широм света више од 40 година. Ми се бринемо о нашим системима с циљем да купцу гарантујемо највиши могући квалитет. Наши котлови су димензионисани за радни век од најмање 40 година, што осигурава високу профитабилност.

Функције које стварају максималну ефикасност - само од астеба

Зид перајне цеви

Зид ребрасте цијеви као мембрански зид осигурава потпуно водено хлађење коморе за окретање димних гасова без гломазних клипњача и на тај начин гарантује високо термо-еластичну конструкцију.
Ово техничко решење има и још једну важну предност - велику носивост, која оптимизује конструкцију котла у целини.

Image

Тотал провидер

У зависности од захтева купца, наши котловски системи могу бити опремљени и испоручени са уграђеним или самостојећим економајзерима, јединицама за сагоревање, контролном и сигурносном технологијом, као и свом осталом потребном додатном опремом.

astebo gmbh

Повећање интерног повраћаја

Захваљујући ињекторском ефекту, врела котловска вода се континуирано додаје на улаз воде у котлу на повратном прикључку. Ово осигурава мање температурне разлике у котлу, а тиме и мање топлотне напоне.

Image

Општа питања

По чему се астебо разликује од осталих?

астебо означава аустријске парне котлове; аустријски произвођач цертифицираних, висококвалитетних и трајних производа. Не испоручујемо готове производе, испоручујемо тачно оно што нашим купцима треба. Наша компанија вам нуди процесни инжењеринг по мери, од властите градње до целокупног управљања пројектима. Код нас ће вас од првог дана чувати мотивисани тим инжењера.

Наше муштерије

  • 1

#правимопару!

Image
Image

Референтни топловодни котао - пројекат у Клагенфурту

Предмет уговора: 3 топловодна котла од по 33 МВ
Место извршења: Електрана за даљинско грејање Клагенфурт (АТ)

Током нове изградње топлане у Клагенфурту постигнуто је значајно смањење емисија:

Поред 80% смањења азотних оксида и скоро 100% смањења
Сумпор-диоксид и прашина такође су значајно повећали ефикасност система грејања.

Image

Референтни котао за топлу воду Ауди

Астебо гмбх је развио оптималне потребе за топлом водом за Ауди погон у Мађарској како би цео систем опскрбио топлом водом и топлом водом стабилног, високог квалитета и високе ефикасности.

Heisswasserkessel Audi

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image