astebo fabrik made in austria - in use worldwide
EMSR Progammierung

ЕМСР програмирање тачно
према вашим потребама

Електронска мерна технологија, контролна технологија и технологија регулације

За аутоматизацију наших котловских система користимо стандардне компоненте познатих произвођача и тако осигуравамо сталну доступност наших ЕМСР производа широм света. То нам омогућава да постигнемо највиши могући ниво поузданости за системе котлова паре и топле воде за корисника.

Потражите савет одмах

Тачно оно што је потребно. Тачно када је то потребно.

Снабдевамо вас одговарајућом технологијом мерења и управљања за све системе и наравно програмирамо их према вашим спецификацијама у складу са свим тренутно важећим безбедносним стандардима за максимална ефикасност, доступност и погодност - било за нове или постојеће системе.

Наши контролни програми имају модуларну структуру и стога се могу прилагодити и проширити у најкраћем могућем року. Транспарентност и сигурност за наше купце су главни приоритет у ЕИ&Ц програмирању и гаранција су дугорочног, стабилног односа купац-добављач на дигиталном нивоу. Све функције су 100% тестиране током развоја производа и континуирано оптимизоване током многих година употребе. Главна предност модуларне конструкције је пуштање у рад котловских система, оптимизовано за време и обуку, као и лако ажурирање и модернизација упутстава за рад и радних докумената.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung

Врхунска технологија за ваш индустријски систем котлова

Проширења се могу применити и имплементирати што је брже могуће како би се купцу пружила највећа могућа погодност. Идемо у корак са временом и користимо само најсавременије компоненте. Дајемо гаранцију доступности резервних делова до 15 година на нашим компонентама управљачког ормана. Живимо у партнерском контакту са стручњацима за одржавање и програмирање наших купаца како бисмо заједнички водили континуирани даљи развој системских контрола.

Захваљујући коришћењу уобичајених БУС веза, нудимо опсежне могућности за повезивање команди котла са (сопственим) управљачким системом. То значи да се подаци о животном веку система котла могу пратити и процењивати на вишем нивоу. Након разјашњења конфигурације интерфејса са купцем, он то може, на пример. Без проблема интегришите надзор енергије, историју оперативних података итд. У своју оперативну контролу.

За сваку манипулисану и контролисану променљиву доступне су графичке оцене на управљачком интерфејсу котла како би се знало о радном статусу и хронолошком редоследу рада котла.

Општа питања

По чему се астебо разликује од осталих?

астебо означава аустријске парне котлове; аустријски произвођач цертифицираних, висококвалитетних и трајних производа. Не испоручујемо готове производе, испоручујемо тачно оно што нашим купцима треба. Наша компанија вам нуди процесни инжењеринг по мери, од властите градње до целокупног управљања пројектима. Код нас ће вас од првог дана чувати мотивисани тим инжењера.

Ми смо ту за вас.
Увек и свуда.

У зависности од ваших потреба, нудимо испробани алат за даљинско одржавање котловских система путем ВПН технологије или путем алтернативних система купаца.

Контроле редоследа котлова (за котлове са двоструким пламеном или појединачне котлове у мрежи) су наша специјалност и гарантују ефикасан рад котловског система. То доводи до смањених оперативних трошкова и оптимизованог рада котла.

Наша филозофија програмирања у развоју и примени графичких интерфејса заснива се на принципу „Нека буде једноставно“. Ово осигурава да се оператери система навикну на нови систем котлова из астеба и омогућава процедуралну сљедивост процеса у котловском систему без потребе за проучавањем документације процеса и система у папирном облику на систему. Нарочито код високо ефикасних и сложених система, ова филозофија је права предност за оператора система.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung VPN

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image