astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Системи горионика

ефикасно - смањене емисије - иновативно
Преко 40 година.

Испоручујемо горионик који је најприкладнији за ваш систем и радо ћемо вам пружити подршку у вези са свим релевантним питањима дизајна. Овисно о вашој примјени процесног инжењерства, развијамо идеалне конфигурације горионика за ваш систем котла с обзиром на контролно понашање, енергетску ефикасност, усклађеност с емисијама и сервис. Имамо дугогодишње блиске односе са свим познатим произвођачима горионика (нпр. Дреизлер, Саацке, Веиßхаупт, итд.) И тако смо у могућности да обезбедимо идеално целокупно решење у међусобном деловању горионика и котла.

 

Потражите савет одмах

Снажне, стабилне и чисте перформансе сагоревања

Развој идеалне конфигурације горионика и котла одвија се у уској сарадњи између наших стручњака за процесну и котловску технологију и стручњака произвођача горионика. Поготово се узимају у обзир оперативни захтеви корисника котла (нпр. Састав горива, ефикасност, захтеви за одржавање), као и законске граничне вредности емисија (нпр. НОк, бука).

Dampfkessel astebo
Dampfkessel astebo

Оптимални горионик за оптималан систем котла

Посебан значај придајемо оптималној интеракцији геометрије коморе за сагоревање и горионика, у зависности од горива које се користи. Класична палета горива која се користе у астебо котловима креће се од природног гаса до изузетно лаког лож уља до тешког. Специјална горива попут водоника, као и хемикалије и масти од рециклаже отпада такође су успешно коришћена у системима котлова астебо.

 

У фази уградње и пуштања у погон горионика и котловског система осигуравамо да се све одвија без проблема кроз наше професионално особље за управљање пројектима и пуштање у рад.

Општа питања

По чему се астебо разликује од осталих?

астебо означава аустријске парне котлове; аустријски произвођач цертифицираних, висококвалитетних и трајних производа. Не испоручујемо готове производе, испоручујемо тачно оно што нашим купцима треба. Наша компанија вам нуди процесни инжењеринг по мери, од властите градње до целокупног управљања пројектима. Код нас ће вас од првог дана чувати мотивисани тим инжењера.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image