astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Speisewasserbehälter astebo

Контејнерска конструкција

Резервоар за напојну воду | Бловдовн танк | Резервоар за кондензат
Свестрано координирано - потпуно интегрисано - 100% зрело

астебо развија и производи све контејнере потребне за одговарајући систем котлова. То су обично резервоари за напојну воду, одушак и кондензат. Дизајн свих контејнера који се користе у котловским системима врше наши инжењери у складу са карактеристикама система.

 

Потражите савет одмах

Бловдовн танк | Резервоар за кондензат | Резервоар за напојну воду

Kondensatbehälter
Резервоар за кондензат
Speisewasserbehälter
Резервоар за напојну воду
Abschlammbehälter
Бловдовн танк

Спремник за котао с напојном водом за ваш индустријски систем котлова

Израђујемо резервоаре за напојну воду.
преко 40 година.

Резервоари за напојну воду су углавном грејани резервоари и обављају важне задатке у системима парних котлова као што су складиштење, отплињавање, кондиционирање и контрола температуре напојне воде. Пумпе за напојну воду усисавају воду из резервоара за напојну воду и доводе је до притиска генератора паре.

 

Дизајн дегазера је од велике важности. У обзир се узимају количина и температура кондензата, количина и температура свеже воде, температура отплињавања, грејни медијум и притисак паре за грејање.

Speisewaserbehälter CAD astebo gmbh
Speisewasserbehälter astebo

Контролна технологија за контејнере

индустријска контрола интелигенције
свестрану услугу астебо гмбх

За савршену интеракцију резервоара напојне воде и котловских система потребна су добро утемељена знања о процесном инжењерству и софистицирана технологија управљања.

Вода се непрекидно доводи у котао преко регулационог вентила напојне воде. Количина испоручене воде пропорционална је излазу паре. Свежа вода се мора претходно загрејати и омекшати у резервоару за напојну воду. Угљен-диоксид и кисеоник се такође избацују преко горњег дегазера.

астебо производи резервоаре за напојну воду капацитета 500 до 50 000 литара или снаге дегаса од 0,5 до 50 м³ / х.

 

Бловдовн танк

оптимално отапање.
оптималан рад котла.

Током рада котловских система настају суспендоване материје и чврсте материје које се временом акумулирају, делимично тону на дно котла и тамо се таложе. За правилан рад котловских система неопходно је испуштање ових наслага. Одувани резервоари се користе за чишћење система котловске воде.

 

Удувани резервоари нуде се спремни за уградњу запремине 500 до 2000 литара и тако покривају читав спектар перформанси астебових котловских система.

 

Abschlämmung astebo
Abschlammbehälter astebo

Контрола контејнера за испухивање

аутоматско одување.
оптималан рад котла.

Вентил за испуштање резервоара за испухивање се отвара у редовним интервалима. Велики запремински проток, који је тренутно ефикасан у овом тренутку, задржава акумулирану страну материју и излучује је. Вентил за одзрачивање се нагло отвара помоћу пнеуматског мембранског погона, којим се управља помоћу програма за одзрачивање са интегрисаним магнетним вентилом. И компримовани ваздух и вода под притиском могу се користити као контролни медијум.

Abschlammbehälter astebo

Резервоар за кондензат

Резервоари за кондензат преузимају важне задатке у системима котлова, а то су сакупљање, привремено складиштење и повраћај врућег кондензата за водено-парни циклус котла. Кондензат се акумулира када се пара охлади и треба је вратити у процес стварања паре током економске ефикасности, јер је десалинизован и већ претходно загрејан. Астебо тако даје значајан допринос повећању профитабилности система парних котлова.

automatische Steuerung der Kondensatpumpen
automatische Steuerung der Kondensatpumpen

Аутоматска контрола пумпи за кондензат

Аутоматско управљање пумпом.
оптималан рад котла.

Резервоари за кондензат, попут напојне воде и резервоара за испухивање, интегрисани су у контролу котла и регулишу се пумпањем преко нивоа резервоара за кондензат и резервоара за напојну воду.

 

Општа питања

По чему се астебо разликује од осталих?

астебо означава аустријске парне котлове; аустријски произвођач цертифицираних, висококвалитетних и трајних производа. Не испоручујемо готове производе, испоручујемо тачно оно што нашим купцима треба. Наша компанија вам нуди процесни инжењеринг по мери, од властите градње до целокупног управљања пројектима. Код нас ће вас од првог дана чувати мотивисани тим инжењера.

Наше муштерије

  • 1

#правимопару!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image