astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Mobile Dampfkesselanlage astebo

Мобилне станице за производњу паре

флексибилан - високо доступан - сигуран

Примене паре или топле воде у истраживању или на отвореном терену или захтеви за флексибилним опцијама уградње захтевају употребу мобилних система - било у контејнерима или на камионским приколицама. Астебо је такође активан у овој посебној области и нуди целокупно решење од дизајна до испоруке и пуштања у рад.

 

Потражите савет одмах

Пуном паром.
Увек и свуда.

Захваљујући глобално стандардизованим форматима контејнера, може се развити оптимално решење котла за сваку посебну примену. Ово се односи не само на котао као срце мобилног система, већ и на све компоненте опреме као што су резервоари за напојну воду, третман воде, резервоари за испухивање, контролни и разводни системи, укључујући ЕМСР технологију. За мобилне системе котлова посебно је важна инфраструктура за довод медија интегрисана у систем (електрична енергија, вода, компримовани ваздух, гориво итд.), Као и неопходни објекти за одлагање искоришћених медија и супстанци.

mobile Kesselanlage Außenbereich

Варијанте производа мобилних котловских система у индустријском сектору

mobile Dampfkesselanlage innenliegend
покретни систем парног котла изнутра
mobile Dampfkesselanlage im Container
покретни систем парног котла у контејнеру
Kesselanlage auf LWK Plattform
Котловски систем на платформи ЛВК
Kesselanlage au fLWK Plattform

Систем котла на платформи камиона

Друга уобичајена варијанта за мобилне системе котлова је она на камионским платформама или приколицама. Астебо је такође активан у овој посебној области изградње мобилног система котлова и нуди комплетна решења од дизајна до испоруке и пуштања у рад. Често се за ову врсту котловског система вежу посебни захтеви. То се с једне стране тиче робусне и сигурне конструкције, а с друге стране питања попут једноставног одржавања и снабдевања медијима. Сви задаци у развоју и изградњи мобилних котловских система на камионима обављају се са посебним освртом на одговарајуће прописе о друмском саобраћају како би се загарантовала флексибилна употреба без посебних дозвола.

Користимо наше широко знање и искуство у процесном инжењерству из стационарне конструкције котлова и дизајнирамо мобилне системе астебо парних котлова који су прецизно прилагођени одговарајућој апликацији за сигуран и ефикасан рад. Нудимо мобилне системе парних и вреловодних котлова у свим жељеним опсезима перформанси, при чему је потражња за мобилним парним котловским системима до 5000кг / х и за вреловодне котловске системе до 6МВ задовољена неколико пута.

 

Добити понуду

#правимопару!

Општа питања

По чему се астебо разликује од осталих?

астебо означава аустријске парне котлове; аустријски произвођач цертифицираних, висококвалитетних и трајних производа. Не испоручујемо готове производе, испоручујемо тачно оно што нашим купцима треба. Наша компанија вам нуди процесни инжењеринг по мери, од властите градње до целокупног управљања пројектима. Код нас ће вас од првог дана чувати мотивисани тим инжењера.

Наше муштерије

  • 1
mobile Anlage astebo
Mobile Kesselanlage Steiermark

Референтни контејнер -
Пројекат Енерги Стириа

Предмет наруџбе:            3 топловодна котла, ТХВ-И 7000 16бар

Место извршења:             Грац (АТ)

3 котла за топлу воду у контејнеру, укључујући:

 

•Измењивач топлоте издувних гасова
•Плински горионик и систем за контролу гаса
•Разводно постројење и управљање С7-1200
• Азот БосБ 72х

Максимална снага котла је 7.080 кВ. Укључујући и еко

Ефикасност је око 97,70.

Референтни контејнер -
Мобилни контејнерски системи у Румунији

Предмет налога:                    6 мобилних термичких парних котлова високог притиска са прегрејачем

Место извршења::                           Суплац (РО)

Захваљујући иновативној технологији у облику потпуно покретних котловских јединица, могу се постићи номинални учинци од 3.000 или 5.000 кг / х.

mobile Dampfkessel - Container für Rumänien

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image