astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Рад БОСБ-а без сталног надзора за котловске системе

БосБ системи за котлове - рад без сталног надзора

Деценијама се астебо ослањао на јединствени систем БосБ, који поуздано и физички редовно проверава све граничнике у котловском систему. Савршена функционалност сигурносне опреме котла тако се може доказати у било ком тренутку.

 

Потражите савет одмах

Рад без сталног надзора

Деценијама се астебо ослања на јединствени БОСБ систем, који поуздано и физички редовно проверава све граничнике у котловском систему. Савршена функционалност сигурносне опреме котла тако се може доказати у било ком тренутку. Израз БОСБ означава „рад без сталног надзора“. Ово је уређај за надзор котла и за сигурност котларнице. Неки од ограничења за надгледање радних параметара котла испитују се током рада, БЕЗ стављања горионика у погон. Ово се искључује тек након 720 сати или након сваког десетог теста, под условом да у међувремену није дошло до редовног искључивања. Стандардна провера мора се вршити циклично најмање свака 72 сата. Ако је тест позитивно завршен, време извођења почиње поново са 72 сата од почетка.

Произвођач специјалиста.
Специјалитети.

Једна од астебових посебности је накнадна уградња постојећих система парних котлова на најсавременије БОСБ системе, при чему користимо наша посебна знања о конструкцији котлова и процесном инжењерству у корист наших купаца. Ако се одлучите за нови БОСБ, управљање котлом може се економично проширити захваљујући модуларној структури са мало додатних напора.

Рад БОСБ-а без сталног надзора за котловске системе

100% усаглашеност. 100% астебо.

Физичко испитивање граничника без искључивања котла прави је доказ функционалности сигурносних уређаја котла. Тј. Код овог типа БОСБ-а нема губитка производње због нпр. Подешавање воде, пуњење и поновно покретање система котла током инспекције.

Наш БОСБ такође омогућава оператеру да надгледа систем у режиму уживо у реалном времену. Кварови су приказани као поруке о грешкама у обичном тексту. Ово ствара стварну додатну вредност у решавању проблема и решавању проблема у облику ове проширене дијагностичке функције која се приказује директно путем графичког интерфејса.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image