astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Sistemi gorilnikov

učinkovito - zmanjšane emisije - inovativno
Že več kot 40 let.

Dobavljamo gorilnik, ki je najprimernejši za vaš sistem, z veseljem vas bomo podprli z vsemi ustreznimi težavami pri oblikovanju. Glede na vašo aplikacijo procesnega inženirstva za vaš sistem kotla razvijemo idealne konfiguracije gorilnikov glede na nadzorno obnašanje, energetsko učinkovitost, skladnost z emisijami in servis. Imamo dolgoletne tesne odnose z vsemi znanimi proizvajalci gorilnikov (npr. Dreizler, Saacke, Weißhaupt itd.) In tako lahko zagotovimo idealno splošno rešitev v medsebojnem delovanju gorilnika in kotla.

 

Poiščite nasvet zdaj

Močna, stabilna in čista zmogljivost gorenja

Razvoj idealne konfiguracije gorilnika in kotla poteka v tesnem sodelovanju med našimi strokovnjaki za tehnologijo procesov in kotlov ter strokovnjaki proizvajalca gorilnikov. Upoštevajo se zlasti obratovalne zahteve uporabnika kotla (npr. Sestava goriva, učinkovitost, zahteve po vzdrževanju) in zakonske mejne vrednosti emisij (npr. NOx, hrup).

Dampfkessel astebo
Dampfkessel astebo

Optimalni gorilnik za optimalen sistem kotla

Posebno pomembnost pripisujemo optimalni interakciji geometrije zgorevalne komore in gorilnika, odvisno od uporabljenega goriva. Klasična paleta goriv, ​​ki se uporabljajo v kotlih astebo, je od zemeljskega plina do izredno lahkega kurilnega olja do težkega. V kotlovskih sistemih astebo se uspešno uporabljajo tudi posebna goriva, kot so vodik, pa tudi kemikalije in maščobe iz recikliranja odpadkov.

 

V fazi namestitve in zagona sistema gorilnikov in kotlov z našim strokovnim osebjem za vodenje projektov in zagon zagotavljamo, da vse poteka brez težav.

Splošna vprašanja

V čem se astebo razlikuje od drugih?

astebo pomeni avstrijski parni kotel; avstrijski proizvajalec certificiranih, visokokakovostnih in trajnih izdelkov. Ne dostavljamo gotovih izdelkov, dostavljamo točno tisto, kar potrebujejo naše stranke. Naše podjetje vam ponuja procesno inženiring po meri od lastne gradnje do celotnega vodenja projektov. Pri nas bo od prvega dne na vas skrbela motivirana ekipa inženirjev.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image