astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Speisewasserbehälter astebo

Kontejnerska gradnja

Rezervoar za dovodno vodo | Blowdown tank | Rezervoar za kondenzat
Vsestransko usklajeno - popolnoma integrirano - 100% zrelo

astebo razvije in izdela vse posode, potrebne za posamezni sistem kotlov. Običajno so to rezervoarji za dovodno vodo, pihanje in kondenzat. Načrtovanje vseh posod, ki se uporabljajo v kotlovskih sistemih, izvajajo naši inženirji glede na značilnosti sistema.

 

Poiščite nasvet zdaj

Kondensatbehälter
Rezervoar za kondenzat
Speisewasserbehälter
Rezervoar za dovodno vodo
Abschlammbehälter
Izpušni rezervoar

Izdelujemo posode za krmno vodo.
več kot 40 let.

Rezervoarji za dovodno vodo so večinoma ogrevani zabojniki in prevzamejo pomembne naloge v sistemih parnih kotlov, kot so shranjevanje, odplinjevanje, kondicioniranje in nadzor temperature dovodne vode. Črpalke za dovodno vodo vpijejo vodo iz rezervoarja za dovodno vodo in jo privedejo do tlaka parnega generatorja.

 

Zasnova razplinjevalnika je zelo pomembna. Upoštevajo se količina in temperatura kondenzata, količina in temperatura sveže vode, temperatura odplinjanja, ogrevalni medij in tlak ogrevalne pare.

Speisewaserbehälter CAD astebo gmbh
Speisewasserbehälter astebo

Nadzorna tehnologija za posode

inteligenca industrijskega nadzora
vsestranska storitev astebo gmbh

Za popolno interakcijo rezervoarjev s podvodno vodo in kotlovskih sistemov sta potrebna dobro utemeljeno znanje procesnega inženirstva in izpopolnjena tehnologija nadzora.

Voda se neprekinjeno dovaja v kotel preko regulacijskega ventila za dovodno vodo. Količina dovedene vode je sorazmerna z izhodom pare. Sveža voda mora biti v rezervoarju za dovodno vodo predhodno ogreta in zmehčana. Ogljikov dioksid in kisik se izpuščata tudi preko zgornjega razplinjevalnika.

astebo proizvaja rezervoarje za dovodno vodo s prostornino od 500 do 50 000 litrov ali zmogljivostjo za odplinjevanje od 0,5 do 50 m³ / h.

 

Izpušni rezervoar

optimalno raztapljanje.
optimalno delovanje kotla.

Med delovanjem kotlovskih sistemov nastajajo suspendirane snovi in ​​trdne snovi, ki se sčasoma kopičijo, delno potonejo na dno kotla in se tam odložijo. Za pravilno delovanje kotlovskih sistemov je treba te usedline odvajati. Izpušni rezervoarji se uporabljajo za čiščenje sistema kotlovske vode.

 

Odzračevalni rezervoarji so pripravljeni za vgradnjo s prostornino od 500 do 2000 litrov in tako pokrivajo celoten spekter zmogljivosti astebovih kotlovskih sistemov.

 

Abschlämmung astebo
Abschlammbehälter astebo

Nadzor nad posodo za pihanje

samodejni pihanje.
optimalno delovanje kotla.

Odzračevalni ventil zapiralne posode se odpira v rednih intervalih. Velik količinski pretok, ki je trenutno na kratko učinkovit, prevzame nakopičeno tujko in jo izloči. Odzračevalni ventil se nenadoma odpre s pomočjo pnevmatskega membranskega pogona, ki ga krmili krmiljenje programa izpihovanja z integriranim magnetnim ventilom. Kot krmilni medij lahko uporabimo stisnjen zrak in vodo pod pritiskom.

Abschlammbehälter astebo

Rezervoar za kondenzat

Rezervoarji za kondenzat prevzamejo pomembne naloge v kotlovskih sistemih, in sicer zbiranje, vmesno skladiščenje in vračanje vročega kondenzata za vodno-parni krog kotla. Ko se para ohladi, se nabere kondenzat, ki ga je treba v času gospodarske učinkovitosti vrniti v proizvodnjo pare, saj je razsoljen in že ogret. Astebo tako pomembno prispeva k povečanju donosnosti sistemov parnih kotlov.

automatische Steuerung der Kondensatpumpen
automatische Steuerung der Kondensatpumpen

Avtomatski nadzor črpalk za kondenzat

Avtomatsko krmiljenje črpalke.
optimalno delovanje kotla.

Rezervoarji za kondenzat, kot so rezervoarji za dovodno vodo in odzračevalniki, so integrirani v krmiljenje kotla in se regulirajo s črpanjem nad nivojem rezervoarja za kondenzat in rezervoarja za dovodno vodo.

 

Splošna vprašanja

V čem se astebo razlikuje od drugih?

astebo pomeni avstrijski parni kotel; avstrijski proizvajalec certificiranih, visokokakovostnih in trajnih izdelkov. Ne dostavljamo gotovih izdelkov, dostavljamo točno tisto, kar potrebujejo naše stranke. Naše podjetje vam ponuja procesno inženiring po meri od lastne gradnje do celotnega vodenja projektov. Pri nas bo od prvega dne na vas skrbela motivirana ekipa inženirjev.

Našim strankam

  • 1

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image