astebo fabrik made in austria - in use worldwide
EMSR Progammierung

Programiranje EMSR natančno glede na vaše potrebe

Elektronska merilna tehnologija, nadzorna in regulacijska tehnologija

Za avtomatizacijo naših kotlovskih sistemov uporabljamo standardne komponente znanih proizvajalcev in tako zagotavljamo stalno in stalno razpoložljivost naših izdelkov EMSR. To nam omogoča, da dosežemo najvišjo možno stopnjo zanesljivosti za pare in tople vode kotlov za uporabnika.

Poiščite nasvet zdaj

Točno tisto, kar je potrebno. Točno takrat, ko je to potrebno.

Zagotavljamo vam ustrezno merilno in krmilno tehnologijo za vse sisteme in jih seveda programiramo po vaših specifikacijah v skladu z vsemi trenutno veljavnimi varnostnimi standardi za največja učinkovitost, razpoložljivost in udobje - bodisi za nove ali obstoječe sisteme.

Naši nadzorni programi imajo modularno strukturo in jih je zato mogoče v najkrajšem možnem času prilagoditi in razširiti. Preglednost in varnost za naše stranke sta glavna prednostna naloga pri programiranju informacijske in komunikacijske tehnologije in zagotovilo za trajen, stabilen odnos med kupci in dobavitelji na digitalni ravni. Vse funkcije so 100% preizkušene med razvojem izdelka in nenehno optimizirane v mnogih letih uporabe. Glavna prednost modularne konstrukcije je čas in s treningom optimiziran zagon kotlovskih sistemov ter enostavno posodabljanje in posodobitev navodil za uporabo in obratovalnih dokumentov.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung

Najsodobnejša tehnologija za vaš industrijski sistem kotlov

Razširitve lahko izvedemo in izvedemo v najkrajšem možnem času, da kupcu ponudimo čim večje udobje. Smo v koraku s časom in uporabljamo samo najsodobnejše komponente. Za sestavne dele nadzorne omarice zagotavljamo do 15 let garancije o razpoložljivosti rezervnih delov. V partnerskem odnosu živimo s strokovnjaki za vzdrževanje in programiranje naših strank, da bi skupaj spodbujali nenehen nadaljnji razvoj sistemskih kontrol.

Zaradi uporabe običajnih BUS povezav ponujamo obsežne možnosti za priključitev krmiljenja kotla na (lastni) krmilni sistem. To pomeni, da je mogoče podatke o življenjski dobi kotlovskega sistema spremljati in ovrednotiti na višji ravni. Po razjasnitvi konfiguracije vmesnika s stranko lahko npr. V svoj nadzor delovanja brez kakršnih koli težav vključite nadzor energije, zgodovino obratovalnih podatkov itd.

Za vsako manipulirano in krmiljeno spremenljivko so na voljo grafične ocene na nadzornem vmesniku kotla, da se ve o stanju delovanja in kronološkem zaporedju delovanja kotla.

Splošna vprašanja

V čem se astebo razlikuje od drugih?

astebo pomeni avstrijski parni kotel; avstrijski proizvajalec certificiranih, visokokakovostnih in trajnih izdelkov. Ne dostavljamo gotovih izdelkov, dostavljamo točno tisto, kar potrebujejo naše stranke. Naše podjetje vam ponuja procesno inženiring po meri od lastne gradnje do celotnega vodenja projektov. Pri nas bo od prvega dne na vas skrbela motivirana ekipa inženirjev.

Tu smo za vas.
Vedno in povsod.

Glede na vaše potrebe ponujamo preizkušeno orodje za daljinsko vzdrževanje kotlovskih sistemov s tehnologijo VPN ali z alternativnimi sistemi strank.

Krmiljenje zaporedja kotlov (za kotle z dvojnim plamenom ali posamezne kotle v omrežju) je naša posebnost in zagotavlja učinkovito delovanje kotlovskega sistema. To vodi do nižjih obratovalnih stroškov in optimiziranega delovanja kotla.

Naša programska filozofija pri razvoju in izvedbi grafičnih vmesnikov temelji na načelu "Naj bo preprosto". To zagotavlja, da se sistemski operaterji od asteba hitro navadijo na nov sistem kotlov in omogočajo postopkovno sledljivost procesov v kotlovskem sistemu, ne da bi morali na sistemu preučevati dokumentacijo procesov in sistemov v papirni obliki. Ta filozofija je zlasti za zelo učinkovite in zapletene sisteme resnična prednost za sistemskega operaterja.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung VPN

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image