astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Mobile Dampfkesselanlage astebo

Mobilne postaje za proizvodnjo pare

prilagodljiv - zelo dostopen - varen

Aplikacije za paro ali toplo vodo pri raziskovanju ali na odprtem terenu ali zahteve po prilagodljivih možnostih vgradnje zahtevajo uporabo mobilnih sistemov - bodisi v zabojnikih bodisi na tovornjakih. Astebo je dejaven tudi na tem posebnem področju in ponuja celovito rešitev od zasnove do dobave in zagona.

Poiščite nasvet zdaj

Polna para.
Vedno in povsod.

Zahvaljujoč globalno standardiziranim formatom posod je mogoče razviti optimalno rešitev kotla za vsako posebno uporabo. To ne velja samo za kotel kot srce mobilnega sistema, temveč tudi za vse komponente opreme, kot so rezervoarji za dovodno vodo, čistilne naprave za vodo, pihalne posode, krmilni in stikalni sistemi, vključno s tehnologijo EMSR. Za mobilne sisteme kotlov je še posebej pomembna v sistem vgrajena infrastruktura za oskrbo z mediji (elektrika, voda, stisnjen zrak, gorivo itd.), Pa tudi potrebne naprave za odstranjevanje uporabljenih medijev in snovi.

mobile Kesselanlage Außenbereich

mobile Dampfkesselanlage innenliegend
mobilni sistem parnega kotla v notranjosti
mobile Dampfkesselanlage im Container
mobilni sistem parnega kotla v posodi
Kesselanlage auf LWK Plattform
Kotlovski sistem na platformi LWK
Kesselanlage au fLWK Plattform

Kotlovski sistem na platformi tovornjaka

Druga pogosta različica za mobilne sisteme kotlov je tista na tovornjakih ali priklopnikih. Astebo je dejaven tudi na tem posebnem področju gradnje mobilnih kotlovskih sistemov in ponuja celovite rešitve od zasnove do dobave in zagona. Za to vrsto kotlovskega sistema so pogosto povezane posebne zahteve. To na eni strani zadeva trdno in varno konstrukcijo, na drugi strani pa preprosto vprašanje vzdrževanja in oskrbe z mediji. Vse naloge pri razvoju in gradnji mobilnih kotlovskih sistemov na tovornjakih se izvajajo s posebnim upoštevanjem ustreznih cestno prometnih predpisov, da se zagotovi fleksibilnost uporabe brez posebnih dovoljenj.

 

Pri tem uporabljamo naše bogato znanje in izkušnje iz procesnega inženirstva iz konstrukcije stacionarnih kotlov in projektiranja mobilnih sistemov parnih kotlov astebo, ki so natančno prilagojeni posamezni aplikaciji za varno in učinkovito delovanje. Ponujamo mobilne sisteme parnih in toplovodnih kotlov v vsakem želenem obsegu proizvodnje, pri čemer je bilo večkrat zadovoljeno povpraševanje po mobilnih parnih kotlovnih sistemih do 5000 kg / h in po kotlovnih sistemih do 6 MW.

 

Pridobite ponudbo

Splošna vprašanja

V čem se astebo razlikuje od drugih?

astebo pomeni avstrijski parni kotel; avstrijski proizvajalec certificiranih, visokokakovostnih in trajnih izdelkov. Ne dostavljamo gotovih izdelkov, dostavljamo točno tisto, kar potrebujejo naše stranke. Naše podjetje vam ponuja procesno inženiring po meri od lastne gradnje do celotnega vodenja projektov. Pri nas bo od prvega dne na vas skrbela motivirana ekipa inženirjev.

Naše stranke

  • 1
mobile Anlage astebo
Mobile Kesselanlage Steiermark

Referenčni vsebnik -
Projekt Energy Styria

Predmet naročila:              3 kotli za toplo vodo, THW-I 7000 16bar

Kraj usmrtitve:                   Gradec (AT)

3 kotli za toplo vodo v posodi, vključno z:

 

•Izmenjevalnik toplote izpušnih plinov
•Plinski gorilnik in sistem za nadzor plina
• Stikalna naprava in krmiljenje S7-1200
•Dušik BosB 72h

Največja moč kotla je 7.080 kW. Vključno z eko

Učinkovitost je približno 97,70.

Referenčni vsebnik -
Mobilni kontejnerski sistemi v Romuniji

Predmet naročila:                   6 mobilnih termičnih visokotlačnih parnih kotlov s pregrevalnikom

Kraj usmrtitve:                              Suplac (RO)

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji v obliki popolnoma premičnih kotlovskih enot je mogoče doseči nominalni izhod 3000 ali 5000 kg / h.

mobile Dampfkessel - Container für Rumänien

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image