astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Kotel za toplo vodo Kotel za toplo vodo astebo

Smo vaš proizvajalec in proizvajalec za Kotel za toplo vodo in kotel za toplo vodo

Izdelujemo industrijske kotle.
Že več kot 40 let.

Glavno področje uporabe kotlov za toplo in toplo vodo so ogrevalni centri za lokalno in daljinsko ogrevanje ter procesni ogrevalni sistemi. Voda pod pritiskom se uporablja kot medij za prenos toplote. Astebo gmbh lahko s svojimi kotli za toplo in toplo vodo doseže moč od 0,5 MW do 40 MW. Glede na temperature vode, zmogljivost in zahtevani tlak je na voljo optimalen izdelek s potrebno opremo v skladu z ustreznim gradbenim standardom.

 

Poiščite nasvet zdaj

Optimalna procesna toplota, toplota rastlin in daljinsko ogrevanje!

Glavno področje uporabe toplovodnih kotlov in toplovodnih kotlov je centralna in avtonomna oskrba s toploto stavb in drugih objektov ter zagotavljanje toplote za različne tehnološke procese, v katerih se vroča voda uporablja kot toplotni nosilec.

Program dobave astebo vključuje triprehodne plamenske cevi z dimnimi cevmi, bodisi kot enojne ali dvojne kotlovnice z največjim dovoljenim delovnim tlakom 6, 10, 13 ali 16 barov. Posebne rešitve do 40 barov glede na zahteve kupca.

Kot gorivo za kotle za toplo in toplo vodo Astebo se lahko zemeljski plin in kurilno olje uporabljata tudi kot bioplin in vodik, pa tudi - glede na zahteve kupca - druge vrste tekočih in plinastih goriv.

Glavne značilnosti kotlov za toplo in toplo vodo Astebo so trajnost, zanesljivost delovanja, ekonomičnost, visoka kakovost obdelave, nizke emisije onesnaževal ter enostavna namestitev in vzdrževanje.

Proizvodnja kotlov astebo poteka v skladu z evropskimi smernicami za tlačno opremo in v skladu z najnovejšim tehničnim razvojem. Proizvodnja kotla ustreza vsem zahtevam glede kakovosti v skladu z veljavnimi evropskimi standardi.

astebo Heisswasserkessel Warmwasserkessel THW-I-NTE
Razpon do 120 ° C
Vročevodni kotel THW-I-NTE
asteo Heisswasserkessel THW-I-HTE
Razpon nad 120 ° C
Kotel za toplo vodo Aqua 3E
astebo Heisswasserkessel THW-I
Razpon nad 120 ° C
Vročevodni kotel THW-I
astebo Heisswasserkessel THW-IZ
Razpon nad 120 ° C
Kotel za toplo vodo THW-IZ

Velik kotel za vodni prostor

zagotavlja nizko vklopno frekvenco gorilnika. To zmanjšuje izgubo toplote in emisije NOx in CO. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo gorilnika in zmanjša porabo energije sistema.

Nizke toplotne napetosti

Preizkušena konstrukcija kotla astebo s popolnoma vodno hlajeno komoro za obračanje dimnih plinov s pomočjo stene plavuti in velikodušno dimenzioniranimi razteznimi razdaljami zagotavlja elastično konstrukcijo. To zagotavlja nizko napetost materiala in dolgo življenjsko dobo.

Dolgotrajni izdelki

Astebo gmbh že več kot 40 let dobavlja kotle strankam po vsem svetu. Skrbimo za naše sisteme s ciljem, da kupcu zagotovimo najvišjo možno kakovost. Naši kotli so zasnovani za življenjsko dobo najmanj 40 let, kar zagotavlja visoko donosnost.

Stena plavutne cevi

Stena rebraste cevi kot membranska stena zagotavlja popolnoma vodno hlajeno komoro za obračanje dimnih plinov brez okornih palic in tako zagotavlja visoko termoelastično konstrukcijo.
Ta tehnična rešitev ima tudi še eno pomembno prednost - veliko nosilnost, ki optimizira konstrukcijo kotla v celoti.

Image

Skupaj ponudnik

Glede na zahteve kupca so lahko naši kotlovski sistemi opremljeni in dobavljeni z vgrajenimi ali samostoječimi ekonomajzerji, zgorevalnimi enotami, nadzorno-varnostno tehnologijo in vso ostalo potrebno dodatno opremo.

astebo gmbh

Povečanje notranje donosnosti

Z vbrizgalnim učinkom se v vodo, ki vstopa v kotel na povratnem priključku, neprekinjeno dodaja vroča kotlovska voda. To zagotavlja manjše temperaturne razlike v kotlu in s tem tudi manjše toplotne napetosti.

Image

Splošna vprašanja

V čem se astebo razlikuje od drugih?

astebo pomeni avstrijski parni kotel; avstrijski proizvajalec certificiranih, visokokakovostnih in trajnih izdelkov. Ne dostavljamo gotovih izdelkov, dostavljamo točno tisto, kar potrebujejo naše stranke. Naše podjetje vam ponuja procesno inženiring po meri od lastne gradnje do celotnega vodenja projektov. Pri nas bo od prvega dne na vas skrbela motivirana ekipa inženirjev.

Naše stranke

  • 1

Image
Image

Referenčni kotel za toplo vodo - projekt Celovec

Predmet naročila: 3 toplovodni kotli po 33 MW
Kraj usmrtitve: Elektrarna za daljinsko ogrevanje Celovec (AT)

Med novogradnjo celovške toplarne v Celovcu je bilo doseženo znatno zmanjšanje emisij:

Poleg 80% zmanjšanja dušikovih oksidov in skoraj 100% zmanjšanja dušikovih oksidov
Žveplov dioksid in prah sta prav tako znatno povečala učinkovitost ogrevalnega sistema.

Image

Referenčni kotel za toplo vodo Audi

Astebo gmbh je razvil optimalno potrebo po vroči vodi za Audijevo tovarno na Madžarskem, da bi celoten sistem oskrbel s toplo vodo in toplo vodo v stabilni, visokokakovostni in visoki učinkovitosti.

Heisswasserkessel Audi

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image