astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Delovanje BOSB brez stalnega spremljanja kotlovskih sistemov

BosB sistemi za kotle - delovanje brez stalnega nadzora

Astebo se že desetletja zanaša na edinstven sistem BosB, ki redno in zanesljivo fizično preverja vse omejevalnike v kotlovskem sistemu. Tako lahko kadar koli dokažemo popolno funkcionalnost varnostne opreme kotla.

 

Poiščite nasvet zdaj

Delovanje brez stalnega nadzora

Astebo se že desetletja zanaša na edinstven sistem BOSB, ki redno in zanesljivo in fizično preverja vse omejevalnike v kotlovskem sistemu. Tako lahko kadar koli dokažemo popolno funkcionalnost varnostne opreme kotla. Izraz BOSB pomeni "delovanje brez stalnega nadzora". To je naprava za nadzor kotla in za varnost kotlovnice. Nekateri omejevalniki za spremljanje obratovalnih parametrov kotla so preizkušeni med obratovanjem, BREZ izklopa gorilnika. Ta se izklopi šele po 720 urah ali po vsakem desetem preizkusu, če v tem času ni prišlo do rednega izklopa. Standardni pregled je treba izvajati ciklično vsaj vsake 72 ur. Če je test končan pozitivno, se čas delovanja začne znova 72 ur od začetka.

Specialist proizvajalec.
Posebnosti.

Ena od astebovih posebnosti je prenovo obstoječih sistemov parnih kotlov na najsodobnejše sisteme BOSB, pri čemer uporabljamo svoje posebno znanje o gradnji kotlov in procesnem inženirstvu v korist naših strank. Če se odločite za novi BOSB, lahko nadzor kotla stroškovno učinkovito razširite zahvaljujoč modularni strukturi z malo dodatnega napora.

Delovanje BOSB brez stalnega spremljanja kotlovskih sistemov

100% skladnost. 100% astebo.

Fizični preizkus omejevalnikov brez izklopa kotla je pravi dokaz funkcionalnosti varnostnih naprav kotla. Tj. Pri tej vrsti BOSB ni izgube proizvodnje zaradi npr. Nastavitev vode, polnjenje in ponovni zagon kotlovskega sistema med pregledom.

Naš BOSB operaterju omogoča tudi nadzor sistema v realnem času v realnem času. Napake so prikazane kot sporočila o napakah v navadnem besedilu. To ustvari resnično dodano vrednost pri odpravljanju težav in odpravljanju težav v obliki te razširjene diagnostične funkcije, prikazane neposredno prek grafičnega vmesnika.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image