astebo fabrik made in austria - in use worldwide

Kaj vam ponujamo

varni in trajni izdelki

Cilj celotne ekipe astebo gmbh je narediti naše izdelke še bolj učinkovite, še varnejše in še bolj trpežne.

 

Inženirji, procesni tehniki, servisni tehniki in strokovna podružnica podjetja astebo gmbh skrbijo za vas v vseh zadevah v zvezi z vsemi linijami izdelkov in naprej. Od začetka do. Že več kot 40 let.

industrieller Dampfkessel als Grosswasserraumkessel der astebo gmbh

Parni kotel

Kotle po naročilu izdelujemo v skoraj vsaki posebni proizvodnji kotli z nizkim tlakom, visokotlačni kotli, kotli z lupino.

industrieller Dampfkessel als Grosswasserraumkessel der astebo gmbh

mobilni parni sistemi

Ne glede na to, ali ste v zabojniku ali na tovornjaku kot premična parna ploščad, boste z našimi mobilnimi parnimi kotli vedno prejeli optimalno procesno toploto za svoje potrebe.

industrielle Abhitzekessel der astebo gmbh

Kotel za odpadno toploto

Z našimi kotli za odpadno toploto lahko dosežete največjo energetsko učinkovitost vašega industrijskega sistema.

Izdelujemo paro.
Že več kot 40 let.

  • Najvišja kakovost
  • Mednarodno certificirano
  • Leta izkušenj
  • Zgornji datum 2
industrieller Heisswasserkessel

Kotel za toplo vodo

Kotli za toplo vodo ali toplo vodo, ne glede na to, ali gre za vaš lastni industrijski obrat ali delovanje toplarne, se naši kotli uporabljajo povsod.

Behälterbau

Konštrukcia kontajnera

Delovanje vašega učinkovitega kotlovnega sistema postane še boljše z ustreznimi posodami. Rezervoarji za dovodno vodo, pihalniki, rezervoarji s posebnimi kodami ali posebni rezervoarji - ponujamo optimalno za vaš sistem.

Brennerssteme für Ihre industrielle Kesselanlage

BosB

Delovanje brez stalnega spremljanja je danes najsodobnejše in tehnologija s tehnologijo BosB iz astebo gmbh je daleč pred konkurenco.

Kesselsteuerung

Nadzor kotla

Poleg spremljanja krmilnih elementov je za optimalno uporabo, podprto z informacijsko tehnologijo, nadzor kotlovskih elementov nujen za vsak sodoben industrijski kotel.

EMSR Programmierung für Industrieanlagen

Programiranje EMSR

Ne glede na to, ali gre za programiranje dodatnih modulov EMSR za vaš obstoječi sistem ali za nadzor celotnega sistema, vas bodo naši inženirji z veseljem podprli.

Ersatzteile und Services für Kesselanlagen

Rezervni deli in sestavni deli

Naš portfelj na področju rezervnih delov skupaj s sestavnimi deli kotla zajema skoraj vse. Ponujamo tudi ustrezne pakete za stabilno in varno delovanje sistemov, ki delujejo že desetletja.

Brennerssteme für Ihre industrielle Kesselanlage

Sistemi gorilnikov

Zmanjšanje odtisa karonov in zmanjšanje CO2 je danes pomembnejše kot kdaj koli prej. Zahvaljujoč sodobnim in visoko učinkovitim kotlovskim sistemom podjetja astebo gmbh v povezavi z optimalnim sistemom gorilnikov se vaša naložba hitro amortizira.

Kesselwartung und Systemwartung Ihrer industriellen Anlage

Vzdrževanje sistema in kotla

Boljše kot je redno vzdrževanje kotla - trajnejši in učinkovitejši je vaš celoten sistem. Naša servisna flota je na voljo povsod in po potrebi kadar koli podnevi ali ponoči.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image