astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Mobile Dampfkesselanlage astebo

Mobil gőzfejlesztő állomások

rugalmas - rendkívül elérhető - biztonságos

Gőz- vagy forróvíz-alkalmazások feltárás vagy nyílt terepen, vagy a rugalmas telepítési lehetőségek követelményei mobil rendszerek használatát igénylik - akár konténerekben, akár teherautók utánfutóiban. Az Astebo ezen a speciális területen is aktív, és teljes megoldást kínál a tervezéstől a szállításig és az üzembe helyezésig.

Kérjen tanácsot most

Teljes gőz.
Mindig és mindenhol.

A globálisan szabványosított konténerformátumok révén az optimális kazánmegoldás minden speciális alkalmazáshoz kifejleszthető. Ez nemcsak a kazánra, mint a mobil rendszer szívére vonatkozik, hanem az összes berendezés alkatrészére is, mint például a betáplált víztartályokra, a víztisztító, a lefúvató tartályokra, a vezérlő- és kapcsolóberendezésekre, beleértve az EMSR technológiát is. Különösen fontos a mobil kazánrendszerek számára a rendszerbe integrált médiaellátási infrastruktúra (áram, víz, sűrített levegő, üzemanyag stb.), Valamint a használt közegek és anyagok ártalmatlanításához szükséges létesítmények.

mobile Kesselanlage Außenbereich

Az ipari szektor mobil kazánrendszereinek termékváltozatai

mobile Dampfkesselanlage innenliegend
mobil gőzkazán rendszer belül
mobile Dampfkesselanlage im Container
mobil gőzkazán rendszer a tartályban
Kesselanlage auf LWK Plattform
Kazánrendszer az LWK platformon
Kesselanlage au fLWK Plattform

Kazánrendszer teherautó-platformon

A mobil kazánrendszerek második közös változata a teherautó-platformokon vagy pótkocsikon. Az Astebo a mobil kazánrendszer építésének ezen speciális területén is tevékenykedik, és teljes megoldásokat kínál a tervezéstől a szállításig és az üzembe helyezésig. Az ilyen típusú kazánrendszerre gyakran különleges követelményeket támasztanak. Ez egyrészt a robusztus és hibamentes kialakításra vonatkozik, másrészt olyan kérdésekre, mint az egyszerű karbantartás és a médiaellátás. A teherautókon működő mobil kazánrendszerek fejlesztésében és felépítésében minden feladatot különös tekintettel a vonatkozó közúti közlekedési előírásokra hajtanak végre annak érdekében, hogy különleges engedélyek nélkül garantálják a rugalmas használatot.

 

Kihasználjuk a helyhez kötött kazánépítéssel kapcsolatos kiterjedt folyamatmérnöki ismereteinket és tapasztalatainkat, valamint mobil astebo gőzkazán rendszerek tervezését, amelyek pontosan a megfelelő alkalmazáshoz vannak igazítva a biztonságos és hatékony működés érdekében. Mobil gőz- és melegvíz-kazán rendszereket kínálunk minden kívánt teljesítménytartományban, ezáltal több mint 5000 kg / h-ig terjedő mobil gőzkazán-rendszerek és 6MW-ig terjedő melegvíz-kazán rendszerek iránti keresletet többször is kielégítettük.

 

Kérjen ajánlatot

#gőztkészítünk!

Általános kérdés

Miben különbözik az astebo másoktól?

az astebo osztrák gőzkazánokat jelent; az osztrák gyártó tanúsított, kiváló minőségű és tartós termékeket gyárt. Nem házhozszállított termékeket szállítunk, hanem pontosan azt szállítjuk, amire ügyfeleinknek szüksége van. Cégünk személyre szabott folyamattervezést kínál a házon belül, az építkezésen át a teljes projektmenedzsmentig. Nálunk az első naptól kezdve egy motivált mérnökcsapat gondoskodik rólad.

A vásárlóink

  • 1
mobile Anlage astebo
Mobile Kesselanlage Steiermark

Referencia konténer -
Energy Stájerország projekt

A megrendelés tárgya:   3 melegvíz kazán, THW-I 7000 16bar

A kivégzés helye:           Graz (AT)

3 melegvíz kazán tartályban, beleértve:

 

•Kipufogógáz-hőcserélő
• Gázégő és gázszabályozó rendszer
• Kapcsolóberendezések és vezérlés S7-1200
• Nitrogén BosB 72h

A kazán maximális teljesítménye 7080 kW. Beleértve az ökót

A hatékonyság 97,70 körül van.

Referencia konténer -
Mobil konténer rendszerek Romániában

A szerződés tárgya:          6 mobil nagynyomású gőzkazán rendszer túlhevítővel

A kivégzés helye:             Suplac (RO)

A teljesen mobil kazánegységek formájában megvalósított innovatív technológiának köszönhetően 3000 vagy 5000 kg / h névleges teljesítmény érhető el.

mobile Dampfkessel - Container für Rumänien

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image