astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Mobile Dampfkesselanlage astebo

Mobil gőzfejlesztő állomások

rugalmas - rendkívül elérhető - biztonságos

Gőz- vagy forróvíz-alkalmazások feltárás vagy nyílt terepen, vagy a rugalmas telepítési lehetőségek követelményei mobil rendszerek használatát igénylik - akár konténerekben, akár teherautók utánfutóiban. Az Astebo ezen a speciális területen is aktív, és teljes megoldást kínál a tervezéstől a szállításig és az üzembe helyezésig.

Kérjen tanácsot most

Teljes gőz.
Mindig és mindenhol.

A globálisan szabványosított konténerformátumok révén az optimális kazánmegoldás minden speciális alkalmazáshoz kifejleszthető. Ez nemcsak a kazánra, mint a mobil rendszer szívére vonatkozik, hanem az összes berendezés alkatrészére is, mint például a betáplált víztartályokra, a víztisztító, a lefúvató tartályokra, a vezérlő- és kapcsolóberendezésekre, beleértve az EMSR technológiát is. Különösen fontos a mobil kazánrendszerek számára a rendszerbe integrált médiaellátási infrastruktúra (áram, víz, sűrített levegő, üzemanyag stb.), Valamint a használt közegek és anyagok ártalmatlanításához szükséges létesítmények.

mobile Kesselanlage Außenbereich

Az ipari szektor mobil kazánrendszereinek termékváltozatai

mobile Dampfkesselanlage innenliegend
mobil gőzkazán rendszer belül
mobile Dampfkesselanlage im Container
mobil gőzkazán rendszer a tartályban
Kesselanlage auf LWK Plattform
Kazánrendszer az LWK platformon
Kesselanlage au fLWK Plattform

Kazánrendszer teherautó-platformon

A mobil kazánrendszerek második közös változata a teherautó-platformokon vagy pótkocsikon. Az Astebo a mobil kazánrendszer építésének ezen speciális területén is tevékenykedik, és teljes megoldásokat kínál a tervezéstől a szállításig és az üzembe helyezésig. Az ilyen típusú kazánrendszerre gyakran különleges követelményeket támasztanak. Ez egyrészt a robusztus és hibamentes kialakításra vonatkozik, másrészt olyan kérdésekre, mint az egyszerű karbantartás és a médiaellátás. A teherautókon működő mobil kazánrendszerek fejlesztésében és felépítésében minden feladatot különös tekintettel a vonatkozó közúti közlekedési előírásokra hajtanak végre annak érdekében, hogy különleges engedélyek nélkül garantálják a rugalmas használatot.

 

Kihasználjuk a helyhez kötött kazánépítéssel kapcsolatos kiterjedt folyamatmérnöki ismereteinket és tapasztalatainkat, valamint mobil astebo gőzkazán rendszerek tervezését, amelyek pontosan a megfelelő alkalmazáshoz vannak igazítva a biztonságos és hatékony működés érdekében. Mobil gőz- és melegvíz-kazán rendszereket kínálunk minden kívánt teljesítménytartományban, ezáltal több mint 5000 kg / h-ig terjedő mobil gőzkazán-rendszerek és 6MW-ig terjedő melegvíz-kazán rendszerek iránti keresletet többször is kielégítettük.

 

Kérjen ajánlatot

#gőztkészítünk!

Általános kérdés

Miben különbözik az astebo másoktól?

az astebo osztrák gőzkazánokat jelent; az osztrák gyártó tanúsított, kiváló minőségű és tartós termékeket gyárt. Nem házhozszállított termékeket szállítunk, hanem pontosan azt szállítjuk, amire ügyfeleinknek szüksége van. Cégünk személyre szabott folyamattervezést kínál a házon belül, az építkezésen át a teljes projektmenedzsmentig. Nálunk az első naptól kezdve egy motivált mérnökcsapat gondoskodik rólad.

A vásárlóink

  • 1

Az astebo értékesítési csapat mindig rendelkezésre áll az Ön számára

Akinek optimális megoldásokra van szüksége, annak az optimális partnerre van szüksége. Vessünk egy pillantást a vállalat számára ideális ipari gőzkazán rendszerre. Pontosan azt tesszük, amire ügyfeleinknek szüksége van, és mindenre megtaláljuk az optimális megoldást.

 

christian leibetseder.256x256   

Értékesítési Ausztria

DI (FH) Christian Leibetseder, MBA, MSc

Értékesítési vezető Ausztria

sales@astebo.com 

0724390212 222

                                                 christian leibetseder.256x256  

Nemzetközi értékesítés

Ing. Gerald Vasek

Nemzetközi értékesítési vezető

                   

sales@astebo.com 

0724390212 201

 

Kérjen tanácsot most

mobile Anlage astebo
Mobile Kesselanlage Steiermark

Referencia konténer -
Energy Stájerország projekt

A megrendelés tárgya:   3 melegvíz kazán, THW-I 7000 16bar

A kivégzés helye:           Graz (AT)

3 melegvíz kazán tartályban, beleértve:

 

•Kipufogógáz-hőcserélő
• Gázégő és gázszabályozó rendszer
• Kapcsolóberendezések és vezérlés S7-1200
• Nitrogén BosB 72h

A kazán maximális teljesítménye 7080 kW. Beleértve az ökót

A hatékonyság 97,70 körül van.

Referencia konténer -
Mobil konténer rendszerek Romániában

A szerződés tárgya:          6 mobil nagynyomású gőzkazán rendszer túlhevítővel

A kivégzés helye:             Suplac (RO)

A teljesen mobil kazánegységek formájában megvalósított innovatív technológiának köszönhetően 3000 vagy 5000 kg / h névleges teljesítmény érhető el.

mobile Dampfkessel - Container für Rumänien

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image