astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Melegvíz-kazán Melegvíz-kazán astebo

Mi vagyunk az Ön gyártója és gyártója Melegvíz-kazán és melegvíz-kazán

Ipari kazánokat gyártunk.
Több mint 40 éve.

A meleg- és melegvíz-kazánok fő alkalmazási területe a helyi és távfűtési fűtőközpontok, valamint a technológiai fűtési rendszerek. A nyomás alatt álló vizet hőátadó közegként használják. Az Astebo gmbh meleg és meleg vizes kazánjaival 0,5–40 MW teljesítményt képes elérni. A víz hőmérsékletétől, a teljesítménytől és a szükséges nyomástól függően optimális terméket kínálnak a szükséges felszereléssel a vonatkozó építési szabványnak megfelelően.

 

Kérjen tanácsot most

Melegvíz-kazánok és melegvíz-kazánok dióhéjban

Optimális technológiai hő,
növényi hő és távfűtés!

A melegvíz-kazánok és a melegvíz-kazánok fő alkalmazási területe az épületek és egyéb építmények központi és autonóm hőellátása, valamint a hőellátás különféle technológiai folyamatokhoz, amelyekben a meleg vizet hőhordozóként használják.

Az astebo szállítási program háromlépcsős lángcsöves füstcsöves kazánokat tartalmaz, akár egylángos, akár kettős lángcsöves kazánokat, maximálisan megengedett üzemi nyomással 6, 10, 13 vagy 16 bar. Speciális megoldások akár 40 bar-ig az ügyfél igényei szerint.

Az asztebo meleg- és melegvíz-kazánok üzemanyagaként a földgáz és a fűtőolaj felhasználható biogázként és hidrogénként, valamint - az ügyfél igényeitől függően - más típusú folyékony és gáznemű tüzelőanyagként is.

Az astebo meleg- és melegvíz-kazánok fő jellemzői a tartósság, az üzembiztonság, a gazdaságosság, a magas feldolgozási minőség, az alacsony szennyezőanyag-kibocsátás, valamint az egyszerű telepítés és karbantartás.

Az astebo kazánok gyártása a nyomástartó berendezésekre vonatkozó európai irányelvek és a legújabb műszaki fejlemények szerint történik. A kazángyártás minden minőségi követelménynek megfelel az alkalmazandó európai szabványoknak megfelelően.

astebo Heisswasserkessel Warmwasserkessel THW-I-NTE
Tartomány 120 ° C-ig
THW-I-NTE melegvíz kazán
asteo Heisswasserkessel THW-I-HTE
Tartomány 120 ° C felett
Aqua 3E melegvíz kazán
astebo Heisswasserkessel THW-I
Tartomány 120 ° C felett
THW-I melegvíz kazán
astebo Heisswasserkessel THW-IZ
Tartomány 120 ° C felett
THW-IZ melegvíz kazán

egyedi astebo - mi tesz minket egyedülálló partnerévé

Nagy víztér kazán

garantálja az égő alacsony kapcsolási frekvenciáját. Ez csökkenti a hőveszteséget, valamint az NOx és a CO emisszióját. Ez biztosítja az égő élettartamát és csökkenti a rendszer energiafogyasztását.

Alacsony hőfeszültség

A kipróbált és tesztelt astebo kazánszerkezet a teljesen vízhűtéses füstgáz-forgókamrával, egy bordacső falával és a nagy méretû tágulási távolságokkal garantálja a rugalmas konstrukciót. Ez biztosítja az alacsony anyagfeszültséget és a hosszú élettartamot.

Tartós termékek

Az Astebo gmbh több mint 40 éve szállít kazánokat az ügyfeleknek a világ minden tájáról. Gondoskodunk rendszereinkről, hogy a lehető legmagasabb minőséget garantáljuk az ügyfél számára. Kazánjaink legalább 40 éves élettartamra vannak méretezve, ami biztosítja a magas jövedelmezőséget.

Maximális hatékonyságot biztosító funkciók - csak az astebo-tól

Fin csőfal

Az úszócső mint membránfal biztosítja a teljesen vízhűtésű füstgáz-forgókamrát nehézkes rudak nélkül, és ezáltal garantálja a lehető legmagasabb hőelasztikus felépítést.
Ennek a műszaki megoldásnak van egy másik fontos előnye is - a nagy teherbírás, amely optimalizálja a kazán szerkezetét egészében.

Image

Teljes szolgáltató

A vevő igényeitől függően kazánrendszereink beépített vagy szabadon álló gazdaságosító berendezésekkel, égési egységekkel, vezérlési és biztonsági technológiával, valamint minden egyéb szükséges kiegészítő berendezéssel felszerelhetők és szállíthatók.

astebo gmbh

Belső megtérülés növekedés

Injektoros hatás révén folyamatosan forróbb kazánvizet adnak a visszatérő csatlakozásnál a kazánba vezető vízbe. Ez biztosítja a kazán kisebb hőmérséklet-különbségeit és ezáltal a kisebb hőfeszültségeket is.

Image

Általános kérdés

Miben különbözik az astebo másoktól?

az astebo osztrák gőzkazánokat jelent; az osztrák gyártó tanúsított, kiváló minőségű és tartós termékeket gyárt. Nem házhozszállított termékeket szállítunk, hanem pontosan azt szállítjuk, amire ügyfeleinknek szüksége van. Cégünk személyre szabott folyamattervezést kínál a házon belül, az építkezésen át a teljes projektmenedzsmentig. Nálunk az első naptól kezdve egy motivált mérnökcsapat gondoskodik rólad.

A vásárlóink

  • 1

#gőztkészítünk!

Image
Image

Referencia melegvíz kazán - Klagenfurt projekt

A szerződés tárgya: 3 darab 33 MW-os melegvíz kazán
A kivégzés helye: Klagenfurt (AT) távhőerőmű

A klagenfurti távhőerőmű új építése során jelentős kibocsátáscsökkenést sikerült elérni:

A nitrogén-oxidok 80% -os és a nitrogén-oxid majdnem 100% -os csökkentése mellett
A kén-dioxid és a por szintén jelentősen növelte a fűtési rendszer hatékonyságát.

Image

Referencia melegvíz kazán Audi

Az Astebo gmbh kifejlesztette az optimális melegvíz-igényt az Audi magyarországi üzeméhez annak érdekében, hogy az egész rendszert stabil, kiváló minőségű és nagy hatékonyságú meleg vízzel és meleg vízzel látja el.

Heisswasserkessel Audi

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image