astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Kesselsteuerung

Kazánvezérlés fejlesztése és megvalósítása

Elektronikus kazánvezérléseket fejlesztünk és valósítunk meg a tudomány és a technika jelenlegi állása, valamint az Ön speciális igényei szerint.

 

Kérjen tanácsot most

Interaktív vezérlés
vagy autom. Üzleti.

A kazán biztonságos elindításához minden rendszerhibát nyugtázni kell, és a főkapcsolónak nyitva kell lennie. Ezután a kazán üzembe helyezhető, és az összes alkatrész automatikusan automatikus üzemmódba kapcsol. A biztonságos üzemeltetéshez szükséges összes paraméter automatikusan automatikus üzemmódban marad.

Kesselsteuerung

Kibocsátásszabályozás és optimális biztonság

A kazánrendszer működtetésekor különös figyelmet fordítunk a biztonságra és az egyszerű használatra. Az üzleti paraméterek (üzemanyag-fogyasztás, hatékonyság stb.) És a normatív előírások (emisszió) egyidejű betartását automatikus rendszeres működésben nyújtjuk átfogó folyamatmérnöki know-how-junkkal és rugalmasságunkkal az Ön igényeinek megfelelően.

Kesselsteuerung

Tiszta működés.
idegen anyag nélkül.

Az automatikus lefúvató rendszer eltávolítja a kazánból a kazánrendszerek normál működése során felgyülemlett idegen anyagokat. Ebből a célból a lefúvató szelepet időközönként kinyitják, és az idegen anyagot rövid időre nagy térfogatáram veszi magába és távolítja el.

Indikatív intelligencia.
elektronikusan figyelemmel kísérik.

Ha hiba vár vagy üzenetet ad ki, megjelenik egy jelző, amely jelzi, hogy hány üzenet van függőben. Minden információ és hiba megjelenik a népesség-nyilvántartásban. Az információkat csak a rendszer aktuális működési állapotáról nyújtják. A hiba viszont kötelező intézkedést igényel: az automatikus sótalanító vezérlés megakadályozza a kazánvíz vezetőképességének túllépését. A normál működés során a kazánvízben keletkező szennyeződéseket külön választják el az előre beállított vezetőképesség fenntartása érdekében.

Kesselsteuerung
Kesselsteuerung

Üzemi nyomás és terhelési szintek

A "terhelési szinteken" keresztül történő szabályozást olajégőknél alkalmazzák, és az olajégőt kizárólag küszöbkapcsolóként működtetik. Ha az üzemi nyomás a vonatkozó érték alá csökken, akkor a következő terhelési szintet kell megadni.

Szabályozó szelep

A vizet az adagolóvíz szabályozó szelepen keresztül folyamatosan vezetik a kazánba. A leadott víz mennyisége arányos a gőzmennyiséggel.

Kesselsteuerung
Kesselsteuerung

Moduláló égő

A gazdaságos kazánműködés érdekében a gőz lehűlésekor keletkező kondenzátumot visszavezetik a gőzfejlesztőbe, mivel sótalan és már előmelegített.

A fogyasztók által igényelt gőzmennyiséget az égő szabályozza. Az égővezérlés kétféle módon végezhető el. A "moduláló" égővezérlést gázégőknél alkalmazzák. Ha a gőzrendszerben a nyomás a beállított célérték alá csökken, az égő teljesítményét PID vezérléssel növelik. Ha ezen túlmutat, az égő teljesítménye csökken.

Kesselsteuerung

több vezérlő

A példaként ismertetett vezérlőelemeken kívül további szabályozási paramétereket is figyelembe vesznek a kazán vezérlésében, mint például a fő gőzszelep, az édesvízellátás, az égéstér nyomása, a betáplált víz befecskendezése stb.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image