astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Hulladék kazán - a termikus rendszerek energiahatékonysága

Professzionális mérnöki munka - hatékony teljesítmény.
Több mint 40 éve.

A szennyvízkazánokat sokféle speciális kivitelben használják a termikus rendszerek energiahatékonyságának növelésére - például biomassza kemencékben, gázturbinák vagy gázmotorok mögött. A hulladékhőt technológiai gőz vagy forró víz előállítására használják.

 

Kérjen tanácsot most

Hulladék kazán | Hővisszanyerő gőzfejlesztő ipari hulladék hőkazán

Optimális hatékonyság,
hatékony energia-visszanyerés!

Hulladékhő kazán (AHK) vagy hulladékhő kazán, hulladékhő-gőzfejlesztő, ipari hulladékhőkazán olyan gőzkazán, amely egy upstream folyamat (ok) forró kipufogógázát használja fel gőz előállításához és / vagy ha szükséges, meleg víz előállításához is. Ezzel a módszerrel olyan hulladékhőt használnak, amely egyébként kialudna, és a rendszer hatékonysága jelentősen megnő.


Az úgynevezett gőzturbinák segítségével a közepes gőz felhasználható villamos energia előállítására, technológiai vagy fűtőgőzként ipari folyamatban vagy távfűtésre. Ideális kombinált hő- és erőművekhez, gáz és gőz kombinált erőművekhez, és mindazok számára, akik maguk akarják visszanyerni az áramot.

Dampfkessel astebo

Referencia hulladékhő kazán - Clariant projekt

A megrendelés tárgya:

Hulladék kazán THD-2AK 20000 Ü22bar
Beleértve a tervezés, szállítás, összeszerelés
és földgáztüzelésű kapcsolt hőerőmű üzembe helyezése
2 mikrogázturbina-csomag C1000
és egy szennyvíz-kazán kiegészítő tüzeléssel, beleértve a kiegészítő berendezéseket is

A végrehajtás helye:

Moosburg, Németország

 

NA rendszer szíve, az astebo kazánház mellett az új kombinált hő- és villamosenergia-rendszer biztosítja az energiahatékonyság növelését. 18 MW hőteljesítménnyel és 2,0 MW villamos teljesítmény mellett a folyamatigőz helyi igénye akár 20 tonna óránként is fedezhető. Ugyanakkor tíz mikrogázturbina állítja elő a szükséges villamos energia harmadát. Teljes erővel a rendszer 92,3%


A kapcsolt hő- és villamosenergia-folyamat a villamos energia és a hőtermelés egyidejű termelése a hőerőműben. Ennek a technológiának a fő előnye a villamos energia és a hőtermelés csökkentett üzemanyagigénye, amely a hulladékhő széleskörű felhasználásából ered. Az üzemanyag optimális felhasználása mellett ez a szennyezőanyag-kibocsátás csökkenéséhez is vezet. A moosburgi telephelyen évente mintegy 4000 tonna szén-dioxid szabadul fel
menthetők.

Általános kérdés

Miben különbözik az astebo másoktól?

az astebo osztrák gőzkazánokat jelent; az osztrák gyártó tanúsított, kiváló minőségű és tartós termékeket gyárt. Nem házhozszállított termékeket szállítunk, hanem pontosan azt szállítjuk, amire ügyfeleinknek szüksége van. Cégünk személyre szabott folyamattervezést kínál a házon belül, az építkezésen át a teljes projektmenedzsmentig. Nálunk az első naptól kezdve egy motivált mérnökcsapat gondoskodik rólad.

#gőztkészítünk!

Az astebo értékesítési csapat mindig rendelkezésre áll az Ön számára

Akinek optimális megoldásokra van szüksége, annak az optimális partnerre van szüksége. Vessünk egy pillantást a vállalat számára ideális ipari gőzkazán rendszerre. Pontosan azt tesszük, amire ügyfeleinknek szüksége van, és mindenre megtaláljuk az optimális megoldást.

 

christian leibetseder.256x256   

Értékesítési Ausztria

DI (FH) Christian Leibetseder, MBA, MSc

Értékesítési vezető Ausztria

sales@astebo.com 

0724390212 222

                                                 christian leibetseder.256x256  

Nemzetközi értékesítés

Ing. Gerald Vasek

Nemzetközi értékesítési vezető

                   

sales@astebo.com 

0724390212 201

 

Kérjen tanácsot most

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image