astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Gőzkazán astebo

Ipari gőzkazánok as Nagy víztér kazán

Gőzölünk. Több mint 40 éve.

Valamennyi astebo kazánt a marttrenki termelőüzemben gyártják a gőzkazánokra és a nyomástartó berendezésekre vonatkozó európai előírásoknak megfelelően. A kazánok gyártása a legújabb technológiával történik. Minden olyan hegesztési eljárást, mint a TIG, MIG / MAG, UP és EHand, tanúsított és tapasztalt hegesztőink alkalmaznak. A gyártás megfelel a hegesztési minőségi követelményeknek a vonatkozó szabványoknak megfelelően. Ezek az engedélyek lehetővé teszik a meglévő kazánrendszerek javítási és karbantartási munkáinak elvégzését is.

 

Kérjen tanácsot most

Teljes gőzzel előre!

A gőzkazánokat az ipari forradalom kezdete, a 18. század óta használják. Akkor, mint most, a telített gőz és a túlhevített gőz számos gyártási folyamat központi eleme volt, vagy ezek:

 • Mosodák
 • Papírgyárak
 • Erőművek
 • Sörfőzdék
 • Kórházak
 • Gyógyszerészeti cég
 • Szállodák és turizmus
 • Gyógyszergyárak, vegyipari vállalatok
 • Autóipar
 • és még sok más

Az Astebo gmbh gőzkazánokat gyárt héjú kazánként. Ennek a kialakításnak a legfőbb előnye, hogy az állandóan magas gőzminőség még rövid távú áramingadozások esetén is garantálható. Ezenkívül az ilyen rendszerek nagyon hosszú élettartammal rendelkeznek. Az Astebo gmbh szolgáltatásai óránként 400 kg gőzből 60 000 kg / h-ig terjednek. Elvileg a kazánokat minden folyékony és gáznemű tüzelőanyaggal tüzelik. Hulladékkazánként a kazánokat különféle speciális kivitelekhez használják, például biomassza-tüzelő rendszerekben, gázturbinák mögött vagy gázmotorok mögött.

Gőzkazán astebo

Termelés kifejezetten a vevői igényeknek megfelelően

Image

Az Astebo gmbh kazánjait az ügyfelek igényei és feladatai szerint gyártja, úgymond "TailorMade". A kazánrendszereket a termelés saját szerelőszemélyzete a helyszínen szereli össze, és előkészíti az üzembe helyezésre.

A klasszikus, THSD-I típusú háromjáratú lángcsöves füstcsöves kazán belső, teljesen vízhűtésű füstgáz-forgókamrával és asztebo bordacső falával garantálja a magas hatékonyságot. A kazán teste a hengeres héjból, az elülső és a hátsó padlóból, a központilag elrendezett lángcsőből áll, amely magában foglalja a hátsó füstgáz-irányváltó kamrát, a füstgázcsövekből és az oldalhoz rögzített szerelőcsőből. A kazán ajtaja az égő befogadására szolgál, hőszigetelt és zárható, így füsttömör. A kazántest minden szükséges ellenőrző nyílással rendelkezik.

A nagyméretű, alacsony hőterhelésű lángcső garantálja a kiváló égést és csökkenti a szén-monoxid és nitrogén-oxid kibocsátást. A kazán nagy víztartalma biztosítja az égő folyamatos üzemidejét és ezáltal csökkenti az égő bekapcsolásának számát.

Ausztriában a központi cégtől az astebo gmbh sokféle piacot gondoz, és nem szab korlátokat. Az európai régió mellett az astebo eladja termékeit és szolgáltatásait Afrikának és Ázsia minden régiójának, és 2015 óta Dél-Amerikában is aktív. Bármennyire nyitott az astebo az egyedi ügyfélspecifikus rendszermegoldásokra, nyitott az együttműködésre olyan régiókkal is, amelyek első ránézésre nem tipikus értékesítési piacok. Kiváló példaként szolgál az izraeli Ashdod referencia projekt, ahol Tel-Avivtól 40 km-re délre egy gáz és gőz kombinált ciklusú erőmű épült az astebo gmbh támogatásával.

A gőzkazánok sokfélesége

This image for Image Layouts addon
Alacsony nyomástartomány
Telített gőz TND-U
This image for Image Layouts addon
Nagynyomású sorozat
Telített gőz THD-IZ
This image for Image Layouts addon
Nagynyomású termékcsalád Telített gőz THD-IZ Ü
This image for Image Layouts addon
Nagy nyomástartomány Telített gőz THD-U
This image for Image Layouts addon
Nagynyomású termékcsalád Telített gőz THSD-I
This image for Image Layouts addon
Nagy nyomástartomány Telített gőz THD-I
This image for Image Layouts addon
Nagy nyomástartomány Telített gőz THSD-IE
This image for Image Layouts addon
Nagy nyomástartomány Telített gőz THD-I-Ü

A teljes körű csomag az astebo gmbh-től

Személyre szabott alkatrész csomagok

Már a projekt szakaszában testre szabott alkatrészcsomagokat dolgoznak ki, amelyek üzemzavar esetén is garantálják a rendszer állandó rendelkezésre állását. Annak érdekében, hogy ezt a rendelkezésre állást a meglévő rendszerek számára is lehetővé tegyék, az Astebo a revitalizáció és a modernizáció lehetőségét kínálja.

Kazánjavítás

Az astebo megbízható partnere a karbantartás, a rendszerbiztonság, az ellenőrzés és a vízkezelés területén. A kazán javítási és karbantartási munkákat tapasztalt kazánhegesztők végzik a vonatkozó szabványoknak megfelelően, bizonyított minőségben.

Növényelemzés

Függetlenül attól, hogy BosB korszerűsítésről vagy a teljes kazánrendszer átalakításáról van szó: az astebónak megvan a technikai személyzete a rendszerek elemzéséhez és szükség szerinti optimalizálásához. Így hosszú távon biztosítható a meglévő kazánrendszerek gazdasági működése.

BosB működés állandó felügyelet nélkül

Évtizedek óta az astebo egy egyedülálló BosB rendszerre támaszkodik, amely megbízhatóan és fizikailag rendszeresen ellenőrzi a kazánrendszer összes korlátozóját. Így a kazán biztonsági berendezésének tökéletes működése bármikor igazolható.

Mérnöki

Az Astebo gmbh testre szabott, ügyfélspecifikus rendszereket tervez együtt
Az ügyfelek gyakran már a tervezés szakaszában vannak. Folyamatmérnöki elemzések és a nagy
Ipari tapasztalat a rendszer méretezéséhez és az optimális rendszerelemek kiválasztásához.
A professzionális alapmérnöki munka támogatja a leendő üzemeltetőt a benyújtással és a szükséges építési munkákkal. Minőségellenőrzött megrendelés-feldolgozás megfelelő részletes tervezéssel, saját gyártású 3D-s gyártási rajzokkal és tapasztalt kereskedelmi / műszaki projektmenedzsmenttel garantáljuk a rendszer időben történő megrendelés-feldolgozását és üzembe helyezését.

Image

Vevőszolgálat

Ügyfélszolgálati csapatunk az üzembe helyezés óta elkíséri Önt, és partnere a kazánrendszer teljes élettartama alatt. Ügyfélszolgálatunk az Ön kapcsolattartója az átalakítási munkák, az utólagos felszerelés, a rendszer korszerűsítése és a javítások területén felmerülő összes témában. Az astebo gmbh bevált ügyfélszolgálati szervezete a szükséges támogatást kínálja ügyfeleinek a rendszer támogatása, a rendszer tesztelése, valamint a rendszer és a kazán karbantartása terén.

 

Kérjen ajánlatot

#gőztkészítünk!

Általános kérdés

Miben különbözik az astebo másoktól?

az astebo osztrák gőzkazánokat jelent; az osztrák gyártó tanúsított, kiváló minőségű és tartós termékeket gyárt. Nem házhozszállított termékeket szállítunk, hanem pontosan azt szállítjuk, amire ügyfeleinknek szüksége van. Cégünk személyre szabott folyamattervezést kínál a házon belül, az építkezésen át a teljes projektmenedzsmentig. Nálunk az első naptól kezdve egy motivált mérnökcsapat gondoskodik rólad.

A vásárlóink

 • 1
Image

Referencia gőzkazán Dunapack

A megrendelés tárgya:     4 gőzkazán, THD-IZ 55000 Ü16bar

A végrehajtás helye:             Dunapack Kft., Dunaújváros (HU)

Műszaki adatok:          Kétlángos csöves kazán integráltan

Gőz túlhevítők

 • 55 000 kg gőztermelés óránként
 • Tüzelés földgázzal, biogázzal és fűtőolajjal

A négy gőzkazán hatékonysága 95,52% és meghaladja az előírt szerződéses értéket, ami évente több mint 266 000 m³ földgáz üzemanyag-megtakarítást eredményez.

Meleg és melegvíz kazán

A meleg és meleg vizes kazánok fő alkalmazási területei a helyi és távfűtéses központi fűtési rendszerek, valamint a technológiai fűtési rendszerek. A nyomás alatt álló vizet hőátadó közegként használják. Az Astebo gmbh meleg és meleg vizes kazánjaival 0,8–40 MW teljesítményt képes elérni. E két típusú kazán közötti különbség a víz hőmérsékletében rejlik. Melegvíz-kazánoknál a víz hőmérséklete akár 110 ° C is elérhető, melegvíz-kazánokkal pedig 110 ° C felett van.

Referencia hulladék hő kazán Clariant

A megrendelés tárgya:                   

Hulladék kazán THD-2AK 20000 Ü22bar

Beleértve a földgáztüzelésű tervezését, szállítását, telepítését és üzembe helyezését

CHP üzem, amely áll

2 db C1000 mikrogázturbina-csomag és szennyvízkazán kiegészítő tüzeléssel, kiegészítő berendezésekkel

A végrehajtás helye:                              Mossburg (DE)

A rendszer szíve, az astebo kazánház mellett az új kombinált hő- és villamosenergia-rendszer biztosítja az energiahatékonyság növelését. 18 MW hőteljesítménnyel és 2,0 MW villamos teljesítmény mellett a folyamatgőz helyi igénye akár 20 tonna óránként is fedezhető. Ugyanakkor tíz mikrogázturbina állítja elő a szükséges villamos energia harmadát. Teljes erővel a rendszer 92,3% -os hatékonyságot ér el. A kapcsolt hő- és villamosenergia-folyamat a villamos energia és a hőtermelés hőtermelő erőművekben történő egyidejű előállítása. Ennek a technológiának a fő előnye a villamos energia és a hőtermelés csökkentett üzemanyagigénye, amely a hulladékhő széleskörű felhasználásából ered. Következő

Az üzemanyag optimális felhasználása a szennyezőanyag-kibocsátás csökkenéséhez is vezet. Így évente körülbelül 4000 tonna szén-dioxidot lehet megtakarítani a moosburgi telephelyen.

Image
Image
Image
Image

Referencia gőzkazán Ashdod

A megrendelés tárgya:     Gőzkazán, THD-IZ 48000 Ü13bar

A végrehajtás helye:             Ashdod (ISR)

A teljes gőzkazán rendszer mellett az astebo a következőket szállította
Az izraeli gáz és gőz kombinált ciklusú erőmű alkatrészei:

• Táplálóvíztartály és tápvízellátás
• Adagolási rendszer
• Fúvótartály
• Égőmű, szerelvények és műszerek
• Csővezetékek az átadási pontokig
• EMSR tervezés, elektromos vezetékek és programozás
• Acel szerkezet
• Kéményrendszer

Image

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image