astebo fabrik made in austria - in use worldwide
EMSR Progammierung

Az EMSR programozása pontosan
az Ön igényeinek megfelelően

Elektronikus méréstechnika, vezérléstechnika és szabályozástechnika

Kazánrendszereink automatizálásához jól ismert gyártók szabványos alkatrészeit használjuk, és így biztosítjuk az EMSR termékeink világszerte és állandó elérhetőségét. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a felhasználó számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot érjük el a gőz- és melegvíz-kazán rendszerekben.

Kérjen tanácsot most

Pontosan amire szükség van. Pont akkor, amikor szükség van rá.

Minden rendszerhez szállítjuk a megfelelő mérési és vezérlési technológiát, és természetesen az Ön specifikációinak megfelelően programozzuk az összes jelenleg érvényes biztonsági szabványnak megfelelően. maximális hatékonyság, rendelkezésre állás és kényelem - akár új, akár meglévő rendszerek esetében.

Vezérlő programjaink moduláris felépítésűek, ezért a lehető legrövidebb idő alatt egyedileg adaptálhatók és bővíthetők. Az átláthatóság és az ügyfelek biztonsága az EI&C programozás elsődleges prioritása, és ezek garantálják az állandó, stabil ügyfél-szállító kapcsolatot digitális szinten. Minden funkciót 100% -ban tesztelnek a termékfejlesztés során, és folyamatosan optimalizálják a használat során. A moduláris felépítés egyik fő előnye a kazánrendszerek idő- és képzésoptimalizált üzembe helyezése, valamint a kezelési utasítások és az üzemeltetési dokumentumok egyszerű frissítése és korszerűsítése.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung

Az ipari kazánrendszer csúcstechnológiája

A bővítmények a lehető leggyorsabban megvalósíthatók és megvalósíthatók annak érdekében, hogy az ügyfélnek a lehető legnagyobb kényelmet kínálják. Lépést tartunk az idővel, és csak a legmodernebb alkatrészeket használjuk. Akár 15 év garanciát adunk a pótalkatrészek rendelkezésre állására a vezérlőszekrény alkatrészeire. Partneri alapú kapcsolatot tartunk fenn ügyfeleink karbantartási és programozási szakembereivel annak érdekében, hogy közösen ösztönözzük a rendszerirányítások folyamatos továbbfejlesztését.

A közös buszcsatlakozások miatt átfogó lehetőségeket kínálunk a kazán kezelőszerveinek (az ügyfél saját) vezérlőrendszeréhez történő csatlakoztatásához. Ez azt jelenti, hogy a kazánrendszer élettartama magasabb szinten követhető és értékelhető. Miután tisztázta az interfész konfigurációját az ügyféllel, például megteheti. Integrálja az energiafigyelést, az üzemeltetési adatfolyamatokat stb. Az operatív vezérlésbe minden gond nélkül.

Minden manipulált és vezérelt változóhoz grafikus kiértékeléseket tesznek elérhetővé a kazán vezérlő felületén, hogy megismerjék a kazán működési állapotát és időrendjét.

Általános kérdés

Miben különbözik az astebo másoktól?

az astebo osztrák gőzkazánokat jelent; az osztrák gyártó tanúsított, kiváló minőségű és tartós termékeket gyárt. Nem házhozszállított termékeket szállítunk, hanem pontosan azt szállítjuk, amire ügyfeleinknek szüksége van. Cégünk személyre szabott folyamattervezést kínál a házon belül, az építkezésen át a teljes projektmenedzsmentig. Nálunk az első naptól kezdve egy motivált mérnökcsapat gondoskodik rólad.

Neked állunk.
Mindig és mindenhol.

Az Ön igényeinek megfelelően kipróbált eszközt kínálunk a kazánrendszerek távkarbantartásához VPN technológián vagy alternatív ügyfélrendszereken keresztül.

A kazánszekvencia-vezérlés (kettős lángcsöves kazánokhoz vagy egy hálózatban működő egyes kazánokhoz) a mi specialitásunk és biztosítja a kazánrendszer hatékony működését. Ez csökkentett üzemeltetési költségekhez és a kazán optimalizált működéséhez vezet.

Programozási filozófiánk a grafikus interfészek fejlesztésében és megvalósításában a "Legyen egyszerű" elven alapul. Ez biztosítja, hogy a rendszerüzemeltetők az Astebo-tól gyorsan megszokják az új kazánrendszert, és lehetővé teszi a kazánrendszer folyamatainak eljárási nyomon követhetőségét anélkül, hogy papíron kellene tanulmányozniuk a folyamat és a rendszer dokumentációját a rendszeren. Különösen a nagyon hatékony és összetett rendszerek esetében ez a filozófia valódi előnyt jelent a rendszerüzemeltető számára.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung VPN

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image