astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Égő rendszerek

hatékony - csökkentett kibocsátás - innovatív
Több mint 40 éve.

A rendszeréhez legmegfelelőbb égőt szállítjuk, és szívesen támogatunk minden releváns tervezési kérdésben. Folyamatmérnöki alkalmazásától függően ideális égőkonfigurációkat fejlesztünk ki a kazánrendszere számára az ellenőrzési viselkedés, az energiahatékonyság, az emissziónak való megfelelés és a szerviz tekintetében. Régóta szoros kapcsolatban állunk minden ismert égőgyártóval (pl. Dreizler, Saacke, Weißhaupt stb.), És így képesek vagyunk biztosítani az ideális átfogó megoldást az égő és a kazán kölcsönhatásában.

 

Kérjen tanácsot most

Erős, stabil és tiszta égési teljesítmény

Az ideális égő-kazán konfiguráció fejlesztése szoros együttműködésben folyik a folyamat- és kazántechnológia szakértőink és az égőgyártó szakemberei között. Különösen figyelembe veszik a kazánhasználó üzemeltetési követelményeit (pl. Tüzelőanyag-összetétel, hatékonyság, karbantartási követelmények), valamint a kibocsátásra vonatkozó törvényi határértékeket (pl. NOx, zaj).

Dampfkessel astebo
Dampfkessel astebo

Az optimális égő az optimális kazánrendszerhez

Különös jelentőséget tulajdonítunk az égéstér geometriájának és az égőnek az optimális kölcsönhatásának, a felhasznált üzemanyagtól függően. Az astebo kazánokban használt klasszikus üzemanyag-tartomány a földgáztól az extra könnyű fűtőolajig a nehézig terjed. Az astebo kazánrendszerekben szintén sikeresen alkalmaztak speciális tüzelőanyagokat, például hidrogént, valamint a hulladék újrafeldolgozásából származó vegyszereket és zsírokat.

 

Az égő- és kazánrendszer telepítési és üzembe helyezési szakaszában biztosítjuk, hogy minden zökkenőmentesen menjen profi projektmenedzsment és üzembe helyező személyzetünk révén.

Általános kérdés

Miben különbözik az astebo másoktól?

az astebo osztrák gőzkazánokat jelent; az osztrák gyártó tanúsított, kiváló minőségű és tartós termékeket gyárt. Nem házhozszállított termékeket szállítunk, hanem pontosan azt szállítjuk, amire ügyfeleinknek szüksége van. Cégünk személyre szabott folyamattervezést kínál a házon belül, az építkezésen át a teljes projektmenedzsmentig. Nálunk az első naptól kezdve egy motivált mérnökcsapat gondoskodik rólad.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image