astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Égő rendszerek

hatékony - csökkentett kibocsátás - innovatív
Több mint 40 éve.

A rendszeréhez legmegfelelőbb égőt szállítjuk, és szívesen támogatunk minden releváns tervezési kérdésben. Folyamatmérnöki alkalmazásától függően ideális égőkonfigurációkat fejlesztünk ki a kazánrendszere számára az ellenőrzési viselkedés, az energiahatékonyság, az emissziónak való megfelelés és a szerviz tekintetében. Régóta szoros kapcsolatban állunk minden ismert égőgyártóval (pl. Dreizler, Saacke, Weißhaupt stb.), És így képesek vagyunk biztosítani az ideális átfogó megoldást az égő és a kazán kölcsönhatásában.

 

Kérjen tanácsot most

Erős, stabil és tiszta égési teljesítmény

Az ideális égő-kazán konfiguráció fejlesztése szoros együttműködésben folyik a folyamat- és kazántechnológia szakértőink és az égőgyártó szakemberei között. Különösen figyelembe veszik a kazánhasználó üzemeltetési követelményeit (pl. Tüzelőanyag-összetétel, hatékonyság, karbantartási követelmények), valamint a kibocsátásra vonatkozó törvényi határértékeket (pl. NOx, zaj).

Dampfkessel astebo
Dampfkessel astebo

Az optimális égő az optimális kazánrendszerhez

Különös jelentőséget tulajdonítunk az égéstér geometriájának és az égőnek az optimális kölcsönhatásának, a felhasznált üzemanyagtól függően. Az astebo kazánokban használt klasszikus üzemanyag-tartomány a földgáztól az extra könnyű fűtőolajig a nehézig terjed. Az astebo kazánrendszerekben szintén sikeresen alkalmaztak speciális tüzelőanyagokat, például hidrogént, valamint a hulladék újrafeldolgozásából származó vegyszereket és zsírokat.

 

Az égő- és kazánrendszer telepítési és üzembe helyezési szakaszában biztosítjuk, hogy minden zökkenőmentesen menjen profi projektmenedzsment és üzembe helyező személyzetünk révén.

Az astebo értékesítési csapat mindig rendelkezésre áll az Ön számára

Akinek optimális megoldásokra van szüksége, annak az optimális partnerre van szüksége. Vessünk egy pillantást a vállalat számára ideális ipari gőzkazán rendszerre. Pontosan azt tesszük, amire ügyfeleinknek szüksége van, és mindenre megtaláljuk az optimális megoldást.

 

christian leibetseder.256x256   

Vertrieb Österreich

DI (FH) Christian Leibetseder, MBA, MSc

Vertriebsleiter Österreich

sales@astebo.com 

0724390212 222

                                                 christian leibetseder.256x256  

Vertrieb International

Ing. Gerald Vasek             

Vertriebsleiter International                          

sales@astebo.com 

0724390212 201

 

Jetzt beraten lassen

Általános kérdés

Miben különbözik az astebo másoktól?

az astebo osztrák gőzkazánokat jelent; az osztrák gyártó tanúsított, kiváló minőségű és tartós termékeket gyárt. Nem házhozszállított termékeket szállítunk, hanem pontosan azt szállítjuk, amire ügyfeleinknek szüksége van. Cégünk személyre szabott folyamattervezést kínál a házon belül, az építkezésen át a teljes projektmenedzsmentig. Nálunk az első naptól kezdve egy motivált mérnökcsapat gondoskodik rólad.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image