astebo fabrik made in austria - in use worldwide
A BOSB működése a kazánrendszerek folyamatos ellenőrzése nélkül

BosB rendszerek kazánokhoz - folyamatos felügyelet nélkül működik

Évtizedek óta az astebo egy egyedülálló BosB rendszerre támaszkodik, amely megbízhatóan és rendszeresen fizikailag ellenőrzi a kazánrendszer összes korlátozóját. Így a kazán biztonsági berendezésének tökéletes működése bármikor igazolható.

 

Kérjen tanácsot most

Működés állandó felügyelet nélkül

Évtizedek óta az astebo egyedülálló BOSB rendszerre támaszkodik, amely rendszeresen és megbízhatóan fizikailag ellenőrzi a kazánrendszer összes korlátozóját. Így a kazán biztonsági berendezésének tökéletes működése bármikor igazolható. A BOSB kifejezés „folyamatos felügyelet nélküli működés”. Ez a kazán felügyeletére és a kazánház biztonságának ellenőrzésére szolgáló eszköz. A kazán működési paramétereinek ellenőrzésére szolgáló korlátozó készülékek némelyikét működés közben tesztelik, anélkül, hogy az égőt kikapcsolnák. Ezt csak 720 óra vagy minden tizedik teszt után kapcsolják ki, feltéve, hogy közben nem történt rendszeres leállítás. A szokásos ellenőrzést ciklikusan, legalább 72 óránként el kell végezni. Ha egy tesztet sikeresen teljesítenek, a futási idő 72 h-val kezdődik az elejétől.

Speciális gyártó.
Különlegességek.

Az astebo egyik különlegessége a meglévő gőzkazán-rendszerek utólagos felszerelése a legmodernebb BOSB rendszerekbe, amelynek során a kazánépítéssel és a folyamattechnikával kapcsolatos speciális ismereteinket ügyfeleink javára használjuk fel. Ha egy új BOSB mellett dönt, a kazán vezérlése költséghatékonyan bővíthető a moduláris felépítésnek köszönhetően, kevés további erőfeszítéssel.

A BOSB működése a kazánrendszerek folyamatos ellenőrzése nélkül

100% megfelelőség. 100% astebo.

A korlátozók fizikai vizsgálata a kazán üzemen kívül helyezése nélkül a valódi bizonyíték a kazán biztonsági eszközeinek működésére. Azaz. Ilyen típusú BOSB-nál nincs termelésveszteség pl. Alacsony vízbeállítás, a kazánrendszer feltöltése és újraindítása az ellenőrzés során.

A BOSB lehetővé teszi az üzemeltető számára, hogy valós időben valós időben figyelje a rendszert. A hibák egyszerű üzenetben hibaüzenetekként jelennek meg. Ez valódi hozzáadott értéket teremt a hibaelhárításban és a hibaelhárításban, a kiterjesztett diagnosztikai funkció formájában, amelyet közvetlenül a grafikus felületen keresztül mutatnak be.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image