astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Sustavi plamenika

učinkovit - smanjene emisije - inovativan
Više od 40 godina.

Dostavljamo plamenik koji je najprikladniji za vaš sustav i rado ćemo vam pružiti podršku u svim relevantnim pitanjima dizajna. Ovisno o vašoj primjeni procesnog inženjerstva, razvijamo idealne konfiguracije plamenika za vaš sustav kotla s obzirom na kontrolno ponašanje, energetsku učinkovitost, usklađenost s emisijama i servis. Imamo dugogodišnje bliske odnose sa svim poznatim proizvođačima plamenika (npr. Dreizler, Saacke, Weißhaupt, itd.) Te smo na taj način u mogućnosti osigurati idealno cjelovito rješenje u interakciji plamenika i kotla.

 

Potražite savjet odmah

Snažne, stabilne i čiste performanse gorenja

Razvoj idealne konfiguracije plamenika i kotla odvija se u uskoj suradnji naših stručnjaka za procesnu i kotlovsku tehnologiju i stručnjaka proizvođača plamenika. Pogotovo se uzimaju u obzir operativni zahtjevi korisnika kotla (npr. Sastav goriva, učinkovitost, zahtjevi za održavanjem), kao i zakonske granične vrijednosti emisija (npr. NOx, buka).

Dampfkessel astebo
Dampfkessel astebo

Optimalni plamenik za optimalan sustav kotla

Pridajemo posebnu važnost optimalnoj interakciji geometrije komore za izgaranje i plamenika, ovisno o korištenom gorivu. Klasična paleta goriva koja se koristi u kotlovima na astebo kreće se od prirodnog plina do ekstra lakog loživog ulja do teškog. Posebna goriva poput vodika, kao i kemikalije i masti od recikliranja otpada također se uspješno koriste u sustavima kotlova astebo.

 

U fazi instalacije i puštanja u pogon plamenika i kotlovskog sustava osiguravamo da se sve odvija bez problema kroz naše profesionalno osoblje za upravljanje projektima i puštanje u pogon.

Opća pitanja

Po čemu se astebo razlikuje od ostalih?

astebo označava austrijske parne kotlove; austrijski proizvođač certificiranih, visokokvalitetnih i trajnih proizvoda. Ne isporučujemo gotove proizvode, isporučujemo točno ono što našim kupcima treba. Naša tvrtka nudi vam prilagođeni procesni inženjering od vlastite tvrtke, preko izgradnje do cjelokupnog upravljanja projektima. Kod nas će vas od prvog dana čuvati motivirani tim inženjera.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image