astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Parni kotao astebo

Industrijski parni kotlovi kao Veliki bojler za vodeni prostor

Pravimo paru. Više od 40 godina.

Svi kotlovi astebo proizvedeni su u proizvodnom pogonu u Marchtrenku u skladu s europskim standardima za parne kotlove i opremu pod tlakom. Kotlovi su proizvedeni najnovijom tehnologijom. Sve uobičajene postupke zavarivanja poput WIG, MIG / MAG, UP i EHand koriste naši certificirani i iskusni zavarivači. Proizvodnja ispunjava sve zahtjeve kakvoće zavarivanja prema odgovarajućim standardima. Ova odobrenja također omogućuju popravak i održavanje na postojećim sustavima kotlova.

 

Potražite savjet odmah

Punom parom naprijed!

Parni kotlovi su u upotrebi od početka industrijske revolucije u 18. stoljeću. I danas, kao i sada, zasićena para i pregrijana para bili su ili jesu središnje komponente u mnogim proizvodnim procesima:

 • Praonice rublja
 • Tvornice papira
 • Elektrane
 • Pivovare
 • Bolnice
 • Farmaceutska tvrtka
 • Hoteli i turizam
 • Farmaceutske tvrtke, kemijske tvrtke
 • Automobilska industrija
 • i još mnogo toga

Astebo gmbh proizvodi parne kotlove kao ljuske. Glavne prednosti ovog dizajna su u tome što se može zajamčiti stalno visoka kvaliteta pare čak i tijekom kratkoročnih kolebanja snage. Osim toga, takvi sustavi imaju vrlo dug vijek trajanja. Asortiman usluga Astebo gmbh proteže se od 400 kg pare na sat do 60 000 kg / h. Kotlovi se lože svim tekućim i plinovitim gorivima. Kao kotlovi za otpadnu toplinu, kotlovi se koriste za širok spektar posebnih izvedbi, poput sustava za loženje na biomasu, iza plinskih turbina ili iza plinskih motora.

Parni kotao astebo

Proizvodnja posebno prema zahtjevima kupca

Image

Astebo gmbh proizvodi svoje kotlove prema zahtjevima i zadacima kupca, da se tako izrazimo "TailorMade". Kotlovske sustave na mjestu montira osoblje montaže u proizvodnji i priprema za puštanje u rad.

Klasični troprolazni plamenski cijevni dimovodni kotao tipa THSD-I s unutarnjom, potpuno vodeno hlađenom komorom za okretanje dimnih plinova sa stijenkom astebo fin cijevi jamči visoku učinkovitost. Tijelo kotla sastoji se od cilindrične ovojnice, prednjeg i stražnjeg poda, centralno postavljene plamene cijevi, uključujući stražnju komoru za preusmjeravanje dimnih plinova, dimovodne cijevi i cijev za pričvršćivanje sa strane. Vrata kotla služe za smještaj plamenika, toplinski su izolirana i mogu se zatvoriti tako da su nepropusna za dim. Tijelo kotla ima sve potrebne inspekcijske otvore.

Velikodušna plamena cijev s malim toplinskim opterećenjem jamči izvrsno izgaranje i smanjuje emisiju ugljičnog monoksida i dušikovog oksida. Veliki sadržaj vode u kotlu osigurava kontinuirano vrijeme rada plamenika i time smanjuje broj uključivanja plamenika.

Astebo gmbh, sa središnjeg mjesta tvrtke u Austriji, brine se o širokom izboru tržišta i ne postavlja nikakva ograničenja. Uz europsku regiju, astebo prodaje svoje proizvode i usluge Africi i svim regijama Azije, a aktivan je i u Južnoj Americi od 2015. godine. Koliko god je astebo otvoren za pojedinačna sistemska rješenja specifična za kupca, otvoren je i za suradnju s regijama koje na prvi pogled nisu tipična prodajna tržišta. Referentni projekt Ashdod u Izraelu služi kao primjer, gdje je elektrana s kombiniranim ciklusom plina i pare izgrađena 40 km južno od Tel Aviva uz podršku astebo gmbh.

Naše vijesti

This image for Image Layouts addon
Raspon niskog tlaka
Zasićena para TND-U
This image for Image Layouts addon
Serije visokog tlaka
Zasićena para THD-IZ
This image for Image Layouts addon
Linija proizvoda pod visokim tlakom Zasićena para THD-IZ Ü
This image for Image Layouts addon
Raspon visokog tlaka Zasićena para THD-U
This image for Image Layouts addon
Linija proizvoda pod visokim tlakom Zasićena para THSD-I
This image for Image Layouts addon
Raspon visokog tlaka Zasićena para THD-I
This image for Image Layouts addon
Raspon visokog tlaka Zasićena para THSD-IE
This image for Image Layouts addon
Raspon visokog tlaka Zasićena para THD-I-Ü

Svestrani paket od astebo gmbh

Paketi rezervnih dijelova po mjeri

Već u fazi projekta izrađuju se paketi rezervnih dijelova po mjeri koji jamče trajnu dostupnost sustava čak i u slučaju kvara. Kako bi omogućio ovu dostupnost i za postojeće sustave, astebo nudi mogućnost revitalizacije i modernizacije.

Popravci kotlova

astebo je vaš pouzdani partner u području održavanja, sigurnosti sustava, upravljanja i pročišćavanja vode. Popravke i održavanje kotlova izvode iskusni zavarivači kotlova u skladu s relevantnim standardima u dokazanoj kvaliteti.

Analiza biljaka

Bez obzira radi li se o modernizaciji BosB-a ili o konverziji cijelog sustava kotla: astebo ima tehničko osoblje za analizu sustava i njihovu optimizaciju prema potrebi. Na taj se način može dugoročno osigurati ekonomičan rad postojećih kotlovskih sustava.

Rad BosB-a bez stalnog nadzora

Astebo se desetljećima oslanjao na jedinstveni BosB sustav koji redovito pouzdano i fizički provjerava sve graničnike u kotlovskom sustavu. Tako se u bilo kojem trenutku može dokazati savršena funkcionalnost sigurnosne opreme kotla.

Inženjering

Astebo gmbh zajedno sa svojim dizajnom izrađuje svoje sustave prilagođene kupcima
Kupci su često već u fazi planiranja. Analize procesnog inženjerstva i velike
Industrijsko iskustvo koje se koristi za dimenzioniranje sustava i odabir optimalnih komponenata sustava.
Profesionalno osnovno inženjerstvo podržava budućeg operatera predajom i svim potrebnim građevinskim radovima. Kvalitetno kontrolirana obrada narudžbi s odgovarajućim detaljnim inženjeringom, 3D proizvodnim crtežima vlastite konstrukcije i iskusnim upravljanjem komercijalnim / tehničkim projektima jamče pravovremenu obradu narudžbi i puštanje u rad sustava.

Image

Služba za korisnike

Naš tim za korisničku podršku prati vas od trenutka puštanja u rad i vaš je partner tijekom cijelog vijeka trajanja vašeg kotlovskog sustava. Naša korisnička služba također je vaš kontakt za sve teme na području prenamjene, adaptacije, modernizacije sustava i popravaka. Osnovana organizacija za usluge kupcima astebo gmbh nudi svojim kupcima potrebnu sigurnost u pogledu podrške sustava, ispitivanja sustava i održavanja sustava ili kotla.

 

Dobiti ponudu

#radimoparu!

Opća pitanja

Po čemu se astebo razlikuje od ostalih?

astebo označava austrijske parne kotlove; austrijski proizvođač certificiranih, visokokvalitetnih i trajnih proizvoda. Ne isporučujemo gotove proizvode, isporučujemo točno ono što našim kupcima treba. Naša tvrtka nudi vam prilagođeni procesni inženjering od vlastite tvrtke, preko izgradnje do cjelokupnog upravljanja projektima. Kod nas će vas od prvog dana čuvati motivirani tim inženjera.

Naše mušterije

 • 1
Image

Referentni parni kotao Dunapack

Predmet narudžbe:     4 parna kotla, THD-IZ 55000 Ü16bar

Mjesto izvršenja:             Dunapack Ltd., Dunaújváros (HU)

Tehničke specifikacije:         Dvoplameni cijevni kotao s integriranim

Parni pregrijači

 • 55.000 kg proizvodnje pare na sat
 • Loženje na prirodni plin, bioplin i lož ulje ekstra svjetlo

Učinkovitost četiri parna kotla iznosi 95,52% i premašuje potrebnu ugovornu vrijednost, što dovodi do uštede goriva od više od 266 000 m³ prirodnog plina godišnje.

Kotao za toplu i toplu vodu

Glavna područja primjene kotlova za toplu i toplu vodu su sustavi centralnog grijanja za lokalno i daljinsko grijanje kao i procesni sustavi grijanja. Voda pod pritiskom koristi se kao medij za prijenos topline. Astebo gmbh može postići snagu od 0,8 MW do 40 MW sa svojim kotlovima za toplu i toplu vodu. Razlika između ove dvije vrste kotlova leži u temperaturi vode. Kod vrelovodnih kotlova može se postići temperatura vode do 110 ° C, kod vrelovodnih kotlova je iznad 110 ° C.

Referentni kotao za otpadnu toplinu Clariant

Predmet narudžbe:                   

Kotao za otpadnu toplinu THD-2AK 20000 Ü22bar

Uključujući planiranje, isporuku, ugradnju i puštanje u pogon sustava na prirodni plin

CHP postrojenje koje se sastoji od

2 Mikrogasturbinen-Packages C1000und einem Abhitzekessel mit Zusatzfeuerung inkl. Nebeneinrichtung

Mjesto izvršenja:                              Mossburg (DE)

Uz srce sustava, tijelo kotla astebo, novi kombinirani sustav grijanja i napajanja zaslužan je prvenstveno za povećanje energetske učinkovitosti. S toplinskom snagom od 18 MW i električnom snagom od 2,0 MW, pokriva se lokalna potražnja za procesnom parom do 20 tona na sat. Istodobno, deset mikro plinskih turbina generiraju trećinu potrebne električne energije. Punom snagom sustav postiže učinkovitost od 92,3%. Proces kombinirane topline i energije definiran je kao istodobna proizvodnja električne energije i korisne topline u termoelektrani. Glavna prednost ove tehnologije je smanjena potreba za gorivom za proizvodnju električne energije i topline, što je rezultat opsežne upotrebe otpadne topline. Sljedeći

Optimalna upotreba goriva također dovodi do smanjenja emisija onečišćujućih tvari. Na taj se način godišnje može uštedjeti oko 4.000 tona ugljičnog dioksida na lokaciji Moosburg.

Image
Image
Image
Image

Referentni parni kotao Ashdod

Predmet narudžbe:     Parni kotao, THD-IZ 48000 Ü13bar

Mjesto izvršenja:              Ashdod (ISR)

Uz cijeli sustav parnih kotlova, astebo je isporučio i sljedeće
Komponente za izraelsku elektranu s kombiniranim ciklusom plina i pare:

• Spremnik napojne vode i dovod vode
• Sustav doziranja
• Spremnik za ispuhivanje
• Postrojenje za izgaranje, okovi i instrumenti
• Cjevovodi do mjesta prijenosa
• EMSR planiranje, električno ožičenje i programiranje
• Čelična konstrukcija
• Sustav dimnjaka

Image

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image