astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Mobile Dampfkesselanlage astebo

Mobilne stanice za proizvodnju pare

fleksibilan - visoko dostupan - siguran

Primjene pare ili tople vode u istraživanju ili na otvorenom terenu ili zahtjevi za fleksibilnim mogućnostima ugradnje zahtijevaju upotrebu mobilnih sustava - bilo u kontejnerima ili na kamionskim prikolicama. Astebo je također aktivan u ovom posebnom području i nudi cjelovito rješenje od dizajna do isporuke i puštanja u pogon.

 

Potražite savjet odmah

Punom parom.
Uvijek i svugdje.

Zahvaljujući globalno standardiziranim formatima spremnika, za svaku posebnu primjenu može se razviti optimalno rješenje kotla. To se odnosi ne samo na kotao kao srce mobilnog sustava, već i na sve dijelove opreme kao što su spremnici napojne vode, pročišćavanje vode, ispušni tankovi, upravljački i rasklopni sustavi, uključujući EMSR tehnologiju. Za mobilne kotlovske sustave posebno je važna infrastruktura opskrbe medijima integrirana u sustav (električna energija, voda, komprimirani zrak, gorivo itd.), Kao i neophodni uređaji za odlaganje iskorištenih medija i tvari.

mobile Kesselanlage Außenbereich

Varijante proizvoda mobilnih kotlovskih sustava u industrijskom sektoru

mobile Dampfkesselanlage innenliegend
mobilni sustav parnog kotla iznutra
mobile Dampfkesselanlage im Container
mobilni sustav parnog kotla u spremniku
Kesselanlage auf LWK Plattform
Kotlovski sustav na platformi LWK
Kesselanlage au fLWK Plattform

Kotlovski sustav na platformi kamiona

Druga uobičajena varijanta za mobilne kotlovske sustave je ona na kamionskim platformama ili prikolicama. Astebo je također aktivan u ovom posebnom području izgradnje mobilnog kotlovskog sustava i nudi cjelovita rješenja od dizajna do isporuke i puštanja u pogon. Često se za ovu vrstu kotlovskog sustava postavljaju posebni zahtjevi. To se s jedne strane tiče robusne i sigurne konstrukcije, a s druge strane pitanja poput jednostavnog održavanja i opskrbe medijima. Sve zadaće u razvoju i izgradnji mobilnih kotlovskih sustava na kamionima provode se s posebnim osvrtom na odgovarajuće cestovno-prometne propise kako bi se zajamčila fleksibilna uporaba bez posebnih dozvola.

Koristimo naše opsežno znanje i iskustvo u procesnom inženjerstvu iz konstrukcije stacionarnih kotlova i dizajniramo mobilne sustave parnih kotlova astebo koji su precizno prilagođeni odgovarajućoj aplikaciji za siguran i učinkovit rad. Nudimo mobilne kotlovske sustave za paru i toplu vodu u svim željenim rasponima performansi, pri čemu je potražnja za mobilnim sustavima parnih kotlova do 5000 kg / h i za kotlovskim sustavima do 6 MW zadovoljena nekoliko puta.

Dobiti ponudu

#radimoparu!

Opća pitanja

Po čemu se astebo razlikuje od ostalih?

astebo označava austrijske parne kotlove; austrijski proizvođač certificiranih, visokokvalitetnih i trajnih proizvoda. Ne isporučujemo gotove proizvode, isporučujemo točno ono što našim kupcima treba. Naša tvrtka nudi vam prilagođeni procesni inženjering od vlastite tvrtke, preko izgradnje do cjelokupnog upravljanja projektima. Kod nas će vas od prvog dana čuvati motivirani tim inženjera.

Naše mušterije

  • 1
mobile Anlage astebo
Mobile Kesselanlage Steiermark

Referentni spremnik -
Projekt Energy Styria

Predmet narudžbe:           3 toplovodna kotla, THW-I 7000 16bar

Mjesto pogubljenja:           Graz (AT)

3 kotla za toplu vodu u spremniku, uključujući:

 

• Izmjenjivač topline ispušnih plinova
• Plinski plamenik i sustav upravljanja plinom
• Sklopna i upravljačka naprava S7-1200
• Dušik BosB 72h

Maksimalna snaga kotla je 7.080 kW. Uključujući i eko

Učinkovitost je oko 97,70.

Referentni spremnik -
Sustavi mobilnih kontejnera u Rumunjskoj

Predmet narudžbe:                     6 mobilnih termičkih visokotlačnih parnih kotlova s ​​pregrijačem

Mjesto izvršenja:                              Suplac (RO)

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji u obliku potpuno mobilnih kotlovskih jedinica mogu se postići nominalni učinci od 3000 ili 5000 kg / h.

mobile Dampfkessel - Container für Rumänien

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image