astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Kotao za toplu vodu Kotao za toplu vodu astebo

Mi smo vaš proizvođač i proizvođač za Toplovodni kotao i bojler za toplu vodu

Izrađujemo industrijske kotlove.
Više od 40 godina.

Glavno područje primjene kotlova za toplu i toplu vodu su grijaći centri za lokalno i daljinsko grijanje, kao i procesni sustavi grijanja. Voda pod pritiskom koristi se kao medij za prijenos topline. Astebo gmbh može postići snagu od 0,5 MW do 40 MW sa svojim kotlovima za toplu i toplu vodu. Ovisno o temperaturama vode, performansama i potrebnom tlaku, nudi se optimalan proizvod s potrebnom opremom prema odgovarajućem građevinskom standardu.

 

Potražite savjet odmah

Kotlovi za toplu vodu i kotlovi za toplu vodu ukratko

Optimalna procesna toplina, toplina postrojenja i daljinsko grijanje!

Glavno područje primjene vrelovodnih kotlova i vrelovodnih kotlova je centralna i autonomna opskrba toplinom zgrada i drugih građevina, kao i osiguravanje topline za različite tehnološke procese u kojima se vruća voda koristi kao nosač topline.

Program isporuke asteba uključuje kotlove s dimovodnom cijevi s tri prolaza ili kao jednoplamene cijevi ili kotlove s dvostrukom plamenom cijevi s najvećim dopuštenim radnim tlakom od 6, 10, 13 ili 16 bara. Posebna rješenja s do 40 bara prema zahtjevima kupca.

Kao gorivo za astebo kotlove za toplu i toplu vodu, prirodni plin i loživo ulje mogu se koristiti i kao bioplin i vodik, kao i druge vrste tekućih i plinovitih goriva, ovisno o zahtjevima kupca.

Glavne značajke astebo kotlova za toplu i toplu vodu su trajnost, radna sigurnost, ekonomičnost, visoka kvaliteta obrade, niske emisije onečišćujućih tvari kao i jednostavna instalacija i održavanje.

Proizvodnja kotlova astebo odvija se u skladu s europskim smjernicama za opremu pod tlakom i prema najnovijim tehničkim dostignućima. Proizvodnja kotlova udovoljava svim zahtjevima kakvoće u skladu s važećim europskim standardima.

astebo Heisswasserkessel Warmwasserkessel THW-I-NTE
Raspon do 120 ° C
Toplovodni kotao THW-I-NTE
asteo Heisswasserkessel THW-I-HTE
Raspon iznad 120 ° C
Bojler za toplu vodu Aqua 3E
astebo Heisswasserkessel THW-I
Raspon iznad 120 ° C
Toplovodni kotao THW-I
astebo Heisswasserkessel THW-IZ
Raspon iznad 120 ° C
THW-IZ toplovodni kotao

jedinstveni astebo - ono što nas čini vašim jedinstvenim partnerom

Veliki bojler za vodeni prostor

jamči nisku učestalost uključivanja plamenika. To smanjuje gubitak topline i emisiju NOx i CO. To osigurava dugotrajnost plamenika i smanjuje potrošnju energije sustava.

Niski toplinski naponi

Iskušana konstrukcija astebo kotla s potpuno vodeno hlađenom komorom za okretanje dimnih plinova pomoću stijenke peraje i velikodimenzionalnim udaljenostima širenja jamči elastičnu konstrukciju. To osigurava nisku napetost materijala i jamči dugi vijek trajanja.

Dugotrajni proizvodi

Astebo gmbh isporučuje kotlove kupcima iz cijelog svijeta više od 40 godina. Pazimo na naše sustave s ciljem da našim kupcima zajamčimo najvišu moguću kvalitetu. Naši kotlovi su dimenzionirani za životni vijek od najmanje 40 godina, što osigurava visoku isplativost.

Funkcije koje stvaraju maksimalnu učinkovitost - samo od asteba

Zid cijevi peraje

Zid rebraste cijevi kao membranski zid osigurava potpuno vodeno hlađenu komoru za okretanje dimnih plinova bez nezgrapnih klipnjača i na taj način jamči najvišu moguću termoelastičnu konstrukciju.
Ovo tehničko rješenje ima i još jednu važnu prednost - veliku nosivost, koja optimizira konstrukciju kotla u cjelini.

Image

Ukupni davatelj usluga

Ovisno o zahtjevima kupca, naši kotlovski sustavi mogu biti opremljeni i isporučeni s ugrađenim ili samostojećim ekonomajzerima, jedinicama za izgaranje, upravljačkom i sigurnosnom tehnologijom, kao i svom ostalom potrebnom dodatnom opremom.

astebo gmbh

Povećanje internog povrata

Kroz efekt injektora, vruća kotlovska voda kontinuirano se dodaje na ulaz vode u kotlu na povratnom priključku. To osigurava manje temperaturne razlike u kotlu, a time i manje toplinske napone.

Image

Opća pitanja

Po čemu se astebo razlikuje od ostalih?

astebo označava austrijske parne kotlove; austrijski proizvođač certificiranih, visokokvalitetnih i trajnih proizvoda. Ne isporučujemo gotove proizvode, isporučujemo točno ono što našim kupcima treba. Naša tvrtka nudi vam prilagođeni procesni inženjering od vlastite tvrtke, preko izgradnje do cjelokupnog upravljanja projektima. Kod nas će vas od prvog dana čuvati motivirani tim inženjera.

Naše mušterije

  • 1

#radimoparu!

Image
Image

Referentni toplovodni kotao - projekt Klagenfurt

Predmet narudžbe: 3 kotla za toplu vodu od po 33 MW
Mjesto izvršenja: Termoelektrana Klagenfurt (AT)

Tijekom nove izgradnje elektrane na daljinsko grijanje u Klagenfurtu postignuto je značajno smanjenje emisija:

Uz 80% -tno smanjenje dušikovih oksida i gotovo 100% -no smanjenje
Sumpor-dioksid i prašina također su značajno povećali učinkovitost sustava grijanja.

Image

Referentni kotao za toplu vodu Audi

Astebo gmbh razvio je optimalni zahtjev za toplom vodom za Audi pogon u Mađarskoj kako bi cijeli sustav opskrbio toplom vodom i toplom vodom u stabilnoj, visokoj kvaliteti i visokoj učinkovitosti.

Heisswasserkessel Audi

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image