astebo fabrik made in austria - in use worldwide
EMSR Progammierung

EMSR programiranje točno
prema vašim potrebama

Elektronička mjerna tehnologija, tehnologija upravljanja i tehnologija regulacije

Za automatizaciju naših kotlovskih sustava koristimo standardne komponente poznatih proizvođača i na taj način osiguravamo svjetsku i trajnu dostupnost naših EMSR proizvoda. To nam omogućuje da postignemo najvišu moguću razinu pouzdanosti parnih i vrelovodnih kotlovskih sustava za korisnika.

Potražite savjet odmah

Upravo ono što je potrebno. Točno kad je potrebno.

Opskrbljujemo vas odgovarajućom tehnologijom mjerenja, upravljanja i regulacije za sve sustave i naravno programiramo ih prema vašim specifikacijama u skladu sa svim trenutno primjenjivim sigurnosnim standardima za maksimalna učinkovitost, dostupnost i praktičnost - bilo za nove ili postojeće sustave.

Naši upravljački programi imaju modularnu strukturu i stoga se mogu prilagoditi i proširiti u najkraćem mogućem roku. Transparentnost i sigurnost za naše kupce glavni su prioritet u programiranju EI&C i jamstvo su trajnog, stabilnog odnosa kupaca i dobavljača na digitalnoj razini. Sve funkcije su 100% testirane tijekom razvoja proizvoda i kontinuirano optimizirane tijekom mnogih godina korištenja. Glavna prednost modularne konstrukcije je puštanje u rad kotlovskih sustava optimizirano vremenom i obukom, kao i lako ažuriranje i modernizacija uputa za rad i radnih dokumenata.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung

Najsuvremenija tehnologija za vaš industrijski sustav kotlova

Proširenja se mogu implementirati i implementirati što je brže moguće kako bi se kupcu pružila najveća moguća pogodnost. Idemo u korak s vremenom i koristimo samo najsuvremenije komponente. Dajemo jamstvo dostupnosti rezervnih dijelova do 15 godina na dijelove našeg upravljačkog ormara. Živimo u partnerskom kontaktu sa stručnjacima za održavanje i programiranje naših kupaca kako bismo zajednički vodili kontinuirani daljnji razvoj kontrola sustava.

Zahvaljujući korištenju uobičajenih BUS veza, nudimo opsežne mogućnosti za povezivanje komandi kotla s upravljačkim sustavom (specifičnim za kupca). To znači da se podaci o životnom vijeku kotlovskog sustava mogu pratiti i vrednovati na višoj razini. Nakon razjašnjenja konfiguracije sučelja s kupcem, on to može, na primjer. Bez problema integrirajte nadzor energije, povijest podataka o radu itd. U svoje upravljanje radom.

Za svaku manipuliranu i kontroliranu varijablu dostupne su grafičke procjene na upravljačkom sučelju kotla kako bi se znalo o radnom statusu i kronološkom slijedu rada kotla.

Opća pitanja

Po čemu se astebo razlikuje od ostalih?

astebo označava austrijske parne kotlove; austrijski proizvođač certificiranih, visokokvalitetnih i trajnih proizvoda. Ne isporučujemo gotove proizvode, isporučujemo točno ono što našim kupcima treba. Naša tvrtka nudi vam prilagođeni procesni inženjering od vlastite tvrtke, preko izgradnje do cjelokupnog upravljanja projektima. Kod nas će vas od prvog dana čuvati motivirani tim inženjera.

Ovdje smo za vas.
Uvijek i svugdje.

Ovisno o vašim potrebama, nudimo isprobani alat za daljinsko održavanje kotlovskih sustava putem VPN tehnologije ili putem alternativnih korisničkih sustava.

Kontrole slijeda kotlova (za kotlove s dvostrukim plamenom ili pojedinačne kotlove u mreži) naša su posebnost i jamče učinkovit rad kotlovskog sustava. To dovodi do smanjenih operativnih troškova i optimiziranog rada kotla.

Naša programska filozofija u razvoju i implementaciji grafičkih sučelja temelji se na principu "Neka bude jednostavno". To osigurava da se operateri sustava brzo priviknu na novi sustav kotla iz asteba i omogućuje proceduralnu sljedivost procesa u sustavu kotla bez potrebe za proučavanjem dokumentacije procesa i sustava u papirnatom obliku na sustavu. Ova je filozofija, posebno kod visoko učinkovitih i složenih sustava, prava prednost za operatora sustava.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung VPN

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image