astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Rad BOSB-a bez stalnog nadzora za kotlovske sustave

BosB sustavi za kotlove - rad bez stalnog nadzora

Astebo se desetljećima oslanjao na jedinstveni BosB sustav koji redovito pouzdano i fizički provjerava sve graničnike u kotlovskom sustavu. Tako se u bilo kojem trenutku može dokazati savršena funkcionalnost sigurnosne opreme kotla.

 

Potražite savjet odmah

Rad bez stalnog nadzora

Astebo se desetljećima oslanjao na jedinstveni BOSB sustav koji pouzdano i redovito fizički provjerava sve graničnike u kotlovskom sustavu. Tako se u bilo kojem trenutku može provjeriti savršena funkcionalnost sigurnosne opreme kotla. Izraz BOSB označava "rad bez stalnog nadzora". Ovo je uređaj za nadzor kotla i za sigurnost kotlovnice. Neki od ograničenja za nadzor radnih parametara kotla ispituju se tijekom rada, BEZ stavljanja plamenika u pogon. Ovo se isključuje tek nakon 720 sati ili nakon svakog desetog testa, pod uvjetom da se u međuvremenu nije dogodilo redovno isključivanje. Standardna provjera mora se provoditi ciklično, najmanje svaka 72 sata. Ako je test uspješno završen, vrijeme izvođenja započinje ponovno sa 72 sata.

Proizvođač specijalist.
Specijaliteti.

Posebnost asteba je pretvaranje postojećih sustava parnih kotlova u najsuvremenije BOSB sustave, pri čemu koristimo svoja posebna znanja u konstrukciji kotlova i procesnom inženjerstvu u korist naših kupaca. Ako se odlučite za novi BOSB, upravljanje kotlom može se ekonomično proširiti zahvaljujući modularnoj strukturi s malo dodatnih napora.

Rad BOSB-a bez stalnog nadzora za kotlovske sustave

100% sukladnost. 100% astebo.

Fizičko ispitivanje graničnika bez isključivanja kotla pravi je dokaz funkcionalnosti sigurnosnih uređaja kotla. Tj. Kod ove vrste BOSB-a nema gubitka proizvodnje zbog npr. Tijekom provjere postavljeno je malo vode, punjenje i ponovno pokretanje sustava kotla.

Naš BOSB također omogućuje operateru nadzor sustava u načinu rada u stvarnom vremenu. Kvarovi su prikazani kao poruke o greškama u običnom tekstu. To stvara stvarnu dodanu vrijednost u rješavanju problema i rješavanju problema u obliku ove proširene dijagnostičke funkcije koja se prikazuje izravno putem grafičkog sučelja.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image