astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Speisewasserbehälter astebo

Konttien rakentaminen

Syöttövesisäiliö Puhallussäiliö | Kondenssivesisäiliö
Monipuolinen koordinoitu - täysin integroitu - 100% kypsä

astebo kehittää ja tuottaa kaikki kyseiselle kattilajärjestelmälle tarvittavat astiat. Nämä ovat yleensä syöttövesi-, puhallus- ja kondenssivesisäiliöitä. Suunnittelijamme suunnittelevat kaikki kattilajärjestelmissä käytetyt säiliöt järjestelmän ominaisuuksien mukaisesti.

 

Hanki neuvoja nyt

Puhallussäiliö | Kondenssivesisäiliö Syöttövesisäiliö

Kondensatbehälter
Kondenssivesisäiliö
Speisewasserbehälter
Syöttövesisäiliö
Abschlammbehälter
Puhallussäiliö

Säiliö teollisuuskattilajärjestelmääsi varten

Teemme syöttövesisäiliöitä.
yli 40 vuotta.

Syöttövesisäiliöt ovat enimmäkseen lämmitettyjä säiliöitä, ja niillä on tärkeitä tehtäviä höyrykattilajärjestelmissä, kuten syöttöveden varastointi, kaasunpoisto, ilmastointi ja lämpötilan säätö. Syöttövesipumput imevät vettä syöttövesisäiliöstä ja saattavat sen höyrystimen paineeseen.

 

Kaasunpoistajan suunnittelulla on suuri merkitys. Kondensaatin määrä ja lämpötila, makean veden määrä ja lämpötila, kaasunpoistolämpötila, lämmitysväliaine ja lämmityshöyryn paine otetaan huomioon.

Speisewaserbehälter CAD astebo gmbh
Speisewasserbehälter astebo

Konttien ohjaustekniikka

teollisuuden ohjaava älykkyys
astebo GmbH: n monipuolinen palvelu

Syöttövesisäiliöiden ja kattilajärjestelmien täydelliseen vuorovaikutukseen tarvitaan vankka prosessitekniikan tuntemus ja hienostunut ohjaustekniikka.

Vettä syötetään jatkuvasti kattilaan syöttöveden säätöventtiilin kautta. Syötetyn veden määrä on verrannollinen höyryntuottoon. Makea vesi on esikuumennettava ja pehmennettävä syöttövesisäiliössä. Hiilidioksidi ja happi myös poistetaan yllä olevan kaasunpoistajan kautta.

astebo tuottaa syöttövesisäiliöitä, joiden tilavuus on 500-50 000 litraa tai kaasunpoistoaine on 0,5-50 m³ / h.

 

Puhallussäiliö

optimaalinen poissulkeminen.
optimaalinen kattilan käyttö.

Kattilajärjestelmien käytön aikana muodostuu suspendoituneita aineita ja kiintoaineita, jotka kerääntyvät ajan myötä, uppoavat osittain kattilan pohjaan ja kerrostuvat sinne. Kattilajärjestelmien moitteettoman toiminnan varmistamiseksi nämä kerrostumat on tyhjennettävä. Puhallussäiliöitä käytetään kattilan vesijärjestelmän puhdistamiseen.

 

Puhallussäiliöitä on valmiina asennettaviksi, joiden tilavuus on 500–2000 litraa ja jotka kattavat siten astebon kattilajärjestelmien koko suorituskyvyn.

 

Abschlämmung astebo
Abschlammbehälter astebo

Puhallussäiliön hallinta

automaattinen puhallus.
optimaalinen kattilan käyttö.

Puhallussäiliön puhallusventtiili avataan säännöllisin väliajoin. Suuri tilavuusvirta, joka on hetkeksi tehokas, kuljettaa kertyneet vieraat aineet ja erittää ne. Puhallusventtiili avataan yhtäkkiä pneumaattisella membraanikäytöllä, jota ohjataan puhallusohjelman ohjauksella integroidulla magneettiventtiilillä. Sekä paineilmaa että paineistettua vettä voidaan käyttää kontrolliväliaineena.

Abschlammbehälter astebo

Kondenssivesisäiliö

Kondensaattisäiliöt hoitavat kattilajärjestelmissä tärkeitä tehtäviä, nimittäin kuuman lauhteen keräämistä, välivarastointia ja palauttamista kattilan vesi-höyryjaksolle. Kondensaatti kerääntyy höyryn jäähtyessä, ja se tulisi syöttää takaisin höyryntuotantoon taloudellisen tehokkuuden vuoksi, koska se on suolaton ja jo esilämmitetty. Astebo vaikuttaa siten merkittävästi höyrykattilajärjestelmien kannattavuuden parantamiseen.

automatische Steuerung der Kondensatpumpen
automatische Steuerung der Kondensatpumpen

Lauhdepumppujen automaattinen ohjaus

Automaattinen pumpun ohjaus.
optimaalinen kattilan käyttö.

Kondenssivesisäiliöt, kuten syöttövesi- ja puhallussäiliöt, on integroitu kattilan ohjaukseen ja niitä säädetään pumppaamalla lauhdesäiliön ja syöttövesisäiliön tason yli.

 

Yleisiä kysymyksiä

Mikä tekee astebosta eron muista?

astebo tarkoittaa itävaltalaisia ​​höyrykattiloita; itävaltalainen sertifioitujen, korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden valmistaja. Emme toimittaa tuotteita hyllyltä, vaan toimitamme juuri sen, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Yrityksemme tarjoaa sinulle räätälöityä prosessisuunnittelua talosta sisäiseen rakentamiseen koko projektinhallintaan. Kanssamme sinua motivoi motivoitunut insinööritiimi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meidän asiakkaamme

  • 1

#teemmehöyryä!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image