astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Mobile Dampfkesselanlage astebo

Siirrettävät höyrynkehitysasemat

joustava - erittäin saatavilla - turvallinen

Höyryn tai kuuman veden käyttö etsinnässä tai avoimessa maastossa tai vaatimukset joustaville asennusvaihtoehdoille edellyttävät mobiilijärjestelmien käyttöä - joko kontteissa tai kuorma-autojen perävaunuissa. Astebo toimii myös tällä erityisalueella ja tarjoaa kokonaisratkaisun suunnittelusta toimitukseen ja käyttöönottoon.

 

Hanki neuvoja nyt

Täysi höyry.
Aina ja kaikkialla.

Globaalisti standardoitujen säiliömuotojen ansiosta optimaalinen kattilaratkaisu voidaan kehittää jokaiseen erikoissovellukseen. Tämä ei koske vain kattilaa liikkuvan järjestelmän sydämenä, vaan myös kaikkia laitteiden komponentteja, kuten syöttövesisäiliöitä, vedenkäsittelyä, puhallussäiliöitä, ohjaus- ja kytkinlaitteistoja, mukaan lukien EMSR-tekniikka. Erityisen tärkeä liikkuville kattilajärjestelmille on järjestelmään integroitu väliaineiden syöttöinfrastruktuuri (sähkö, vesi, paineilma, polttoaine jne.) Sekä tarvittavat tilat käytettyjen väliaineiden ja aineiden hävittämiseen.

mobile Kesselanlage Außenbereich

Teollisuuden siirrettävien kattilajärjestelmien tuotevaihtoehdot

mobile Dampfkesselanlage innenliegend
kannettava höyrykattilajärjestelmä sisällä
mobile Dampfkesselanlage im Container
kannettava höyrykattilajärjestelmä säiliössä
Kesselanlage auf LWK Plattform
Kattilajärjestelmä LWK-alustalla
Kesselanlage au fLWK Plattform

Kuumavesisäiliö kuorma-auton alustalla

Toinen yleinen variantti siirrettäville kattilajärjestelmille on kuorma-autoalustoilla tai perävaunuilla. Astebo toimii myös tällä erityisellä siirrettävän kattilajärjestelmän alueella ja tarjoaa kokonaisratkaisuja suunnittelusta toimitukseen ja käyttöönottoon. Tämän tyyppiseen kattilajärjestelmään liittyy usein erityisvaatimuksia. Tämä koskee toisaalta kestävää ja vikaturvallista rakennetta ja toisaalta esimerkiksi yksinkertaista huoltoa ja materiaalien toimittamista. Kaikki kuorma-autojen siirrettävien kattilajärjestelmien kehittämisen ja rakentamisen tehtävät suoritetaan kiinnittämällä erityistä huomiota tieliikennesääntöihin joustavan käytön takaamiseksi ilman erityislupia.

Käytämme laajaa prosessitekniikan tietämystämme ja kokemustamme kiinteiden kattiloiden rakentamisesta ja suunnittelemme astebo-höyrykattilajärjestelmiä, jotka on räätälöity tarkasti vastaavaan sovellukseen turvallisen ja tehokkaan käytön varmistamiseksi. Tarjoamme liikkuvia höyry- ja kuumavesikattilajärjestelmiä kaikilla halutulla suorituskyvyn alueilla, jolloin liikkuvien höyrykattilajärjestelmien jopa 5000 kg / h ja kuumavesikattilajärjestelmien kysyntä on täytetty useita kertoja.

Hanki tarjous

#teemmehöyryä!

Yleisiä kysymyksiä

Mikä tekee astebosta eron muista?

astebo tarkoittaa itävaltalaisia ​​höyrykattiloita; itävaltalainen sertifioitujen, korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden valmistaja. Emme toimittaa tuotteita hyllyltä, vaan toimitamme juuri sen, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Yrityksemme tarjoaa sinulle räätälöityä prosessisuunnittelua talosta sisäiseen rakentamiseen koko projektinhallintaan. Kanssamme sinua motivoi motivoitunut insinööritiimi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meidän asiakkaamme

  • 1
mobile Anlage astebo
Mobile Kesselanlage Steiermark

Referenssisäiliö -
Energy Styria -hanke

Tilauksen kohde: 3 kuumavesikattilaa, THW-I 7000 16bar

Toteutuspaikka: Graz (AT)

3 kuumavesikattilaa säiliössä, mukaan lukien:

 

• Pakokaasulämmönvaihdin
•Kaasupoltin ja kaasunohjausjärjestelmä
• Kytkinlaitteet ja ohjaus S7-1200
• Typpi BosB 72h

Kattilan maksimiteho on 7080 kW. Sisältää ekologisen

Tehokkuus on noin 97,70.

Referenssisäiliö -
Siirrettävät konttijärjestelmät Romaniassa

Tilauksen aihe:                    6 siirrettävää termistä korkeapainekattilajärjestelmää tulistimella

Toteutuspaikka:                              Suplac (RO)

Täysin liikkuvien kattilayksiköiden muodossa olevan innovatiivisen tekniikan ansiosta voidaan saavuttaa nimellisteho 3000 tai 5000 kg / h.

mobile Dampfkessel - Container für Rumänien

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image