astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Poltinjärjestelmät

tehokas - vähentyneet päästöt - innovatiivinen
Yli 40 vuotta.

Toimitamme polttimen, joka sopii parhaiten järjestelmällesi, ja tuemme mielellämme sinua kaikissa asiaan liittyvissä suunnittelukysymyksissä. Prosessisuunnittelusovelluksestasi riippuen kehitämme kattilajärjestelmällesi ihanteelliset polttimen kokoonpanot ohjauskäyttäytymisen, energiatehokkuuden, päästöjen noudattamisen ja huollon suhteen. Meillä on pitkäaikaiset läheiset suhteet kaikkiin tunnettuihin polttimien valmistajiin (esim. Dreizler, Saacke, Weißhaupt jne.) Ja pystymme siten takaamaan ihanteellisen kokonaisratkaisun polttimen ja kattilan yhteisvaikutuksessa.

 

Hanki neuvoja nyt

Vahva, vakaa ja puhdas palamisteho

Ihanteellisen polttimen ja kattilan kokoonpanon kehittäminen tapahtuu tiiviissä yhteistyössä prosessi- ja kattilatekniikan asiantuntijoidemme ja polttimen valmistajan asiantuntijoiden välillä. Kattilan käyttäjän toimintavaatimukset (esim. Polttoaineen koostumus, hyötysuhde, kunnossapitovaatimukset) sekä päästöjen (esim. NOx, melu) lakisääteiset raja-arvot otetaan huomioon.

Dampfkessel astebo
Dampfkessel astebo

Optimaalinen poltin optimaaliselle kattilajärjestelmälle

Pidämme erityisen tärkeänä polttokammion geometrian ja polttimen optimaalista vuorovaikutusta käytetystä polttoaineesta riippuen. Klassinen astebokattiloissa käytetty polttoainevalikoima vaihtelee maakaasusta erittäin kevyeen lämmitysöljyyn raskaaseen. Erityisiä polttoaineita, kuten vetyä, sekä jätteiden kierrätyksessä syntyviä kemikaaleja ja rasvoja käytettiin myös menestyksekkäästi astebo-kattilajärjestelmissä.

 

Poltin- ja kattilajärjestelmän asennus- ja käyttöönottovaiheessa varmistamme, että kaikki toimii sujuvasti ammattitaitoisen projektinhallinta- ja käyttöönottohenkilöstömme kautta.

Astebon myyntitiimi on aina käytettävissäsi

Jokainen, joka tarvitsee optimaalisia ratkaisuja, tarvitsee optimaalisen kumppanin. Katsotaanpa yrityksellesi ihanteellinen teollinen höyrykattilajärjestelmä. Teemme juuri sitä, mitä asiakkaamme tarvitsevat, ja löydämme optimaalisen ratkaisun kaikkeen.

 

christian leibetseder.256x256   

Vertrieb Österreich

DI (FH) Christian Leibetseder, MBA, MSc

Vertriebsleiter Österreich

sales@astebo.com 

0724390212 222

                                                 christian leibetseder.256x256  

Vertrieb International

Ing. Gerald Vasek             

Vertriebsleiter International                          

sales@astebo.com 

0724390212 201

 

Jetzt beraten lassen

Yleisiä kysymyksiä

Mikä tekee astebosta eron muista?

astebo tarkoittaa itävaltalaisia ​​höyrykattiloita; itävaltalainen sertifioitujen, korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden valmistaja. Emme toimittaa tuotteita hyllyltä, vaan toimitamme juuri sen, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Yrityksemme tarjoaa sinulle räätälöityä prosessisuunnittelua talosta sisäiseen rakentamiseen koko projektinhallintaan. Kanssamme sinua motivoi motivoitunut insinööritiimi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image