astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Lämminvesikattila Lämminvesikattila astebo

Olemme tuottajasi ja valmistaja Lämminvesivaraaja ja lämminvesivaraaja

Valmistamme teollisuuskattiloita.
Yli 40 vuotta.

Lämmin- ja kuumavesikattiloiden pääasiallinen käyttöalue ovat paikallisen ja kaukolämmityksen lämmityskeskukset sekä prosessilämmitysjärjestelmät. Paineistettua vettä käytetään lämmönsiirtoväliaineena. Astebo gmbh pystyy saavuttamaan 0,5–40 MW: n tehon lämpimän ja kuuman veden kattiloidensa avulla. Veden lämpötilasta, suorituskyvystä ja tarvittavasta paineesta riippuen tarjotaan optimaalinen tuote tarvittavilla laitteilla vastaavan rakennusstandardin mukaisesti.

 

Hanki neuvoja nyt

Lämminvesikattilat ja kuumavesikattilat pähkinänkuoressa

Optimaalinen prosessilämpö, ​​kasvilämpö ja kaukolämpö!

Kuumavesikattiloiden ja kuumavesikattiloiden pääasiallinen käyttöalue on rakennusten ja muiden rakenteiden keskitetty ja itsenäinen lämmönsyöttö sekä lämmön tuottaminen erilaisille teknologisille prosesseille, joissa kuumaa vettä käytetään lämmönsiirtimena.

Astebon jakeluohjelma sisältää kolmitasoiset liekkiputkiset savuputkikattilat joko yhden liekkiputkena tai kaksoisliekkiputkikattilana, joiden suurin sallittu käyttöpaine on 6, 10, 13 tai 16 bar. Erikoisratkaisut jopa 40 baariin asiakkaiden vaatimusten mukaan.

Astebo-lämmin- ja kuumavesikattiloiden polttoaineena maakaasua ja lämmitysöljyä voidaan käyttää myös biokaasuna ja vedynä sekä - asiakkaan vaatimuksista riippuen - muun tyyppisillä nestemäisillä ja kaasumaisilla polttoaineilla.

Astebo-lämmin- ja kuumavesikattiloiden pääominaisuudet ovat kestävyys, käyttöturvallisuus, taloudellisuus, korkea käsittelylaatu, vähäiset epäpuhtauspäästöt sekä helppo asennus ja huolto.

Astebo-kattiloiden tuotanto tapahtuu painelaitteita koskevien eurooppalaisten ohjeiden ja viimeisimmän teknisen kehityksen mukaisesti. Kattilan tuotanto täyttää kaikki laatuvaatimukset sovellettavien eurooppalaisten standardien mukaisesti.

astebo Heisswasserkessel Warmwasserkessel THW-I-NTE
Alue jopa 120 ° C
Lämminvesivaraaja THW-I-NTE
asteo Heisswasserkessel THW-I-HTE
Alue yli 120 ° C
Aqua 3E -lämminvesivaraaja
astebo Heisswasserkessel THW-I
Alue yli 120 ° C
Kuumavesikattila THW-I
astebo Heisswasserkessel THW-IZ
Alue yli 120 ° C
THW-IZ-lämminvesivaraaja

ainutlaatuinen astebo - mikä tekee meistä ainutlaatuisen kumppanisi

Suuri vesitilakattila

takaa polttimen matalan kytkentätaajuuden. Tämä vähentää lämpöhäviötä sekä NOx- ja CO-päästöjä. Tämä varmistaa polttimen pitkäikäisyyden ja vähentää järjestelmän virrankulutusta.

Matala lämpöjännite

Kokeiltu ja testattu astebo-kattilarakenne, jossa on täysin vesijäähdytteinen savukaasun kääntökammio eväputken seinämän ja anturin mitoiltaan laajennettujen etäisyyksien avulla, varmistaa joustavan rakenteen. Tämä takaa alhaisen materiaalijännityksen ja pitkän käyttöiän.

Kestäviä tuotteita

Astebo GmbH on toimittanut kattiloita asiakkaille kaikkialla maailmassa yli 40 vuoden ajan. Huolehdimme järjestelmistämme tavoitteena taata asiakkaalle mahdollisimman korkea laatu. Kattilamme on mitoitettu vähintään 40 vuoden käyttöikään, mikä takaa korkean kannattavuuden.

Toiminnot, jotka luovat maksimaalisen tehokkuuden - vain astebosta

Fin putken seinä

Uppoputken seinä kalvoseinänä varmistaa täysin vesijäähdytteisen savukaasun kääntökammion ilman hankalia sidetankoja ja takaa siten korkeimman mahdollisen termoelastisen rakenteen.
Tällä teknisellä ratkaisulla on myös toinen tärkeä etu - suuri kantavuus, joka optimoi kattilan rakenteen kokonaisuutena.

Image

Palveluntarjoaja yhteensä

Asiakkaan vaatimuksista riippuen kattilajärjestelmämme voidaan varustaa ja toimittaa sisäänrakennetuilla tai vapaasti seisovilla ekonomaattoreilla, polttoyksiköillä, ohjaus- ja turvallisuustekniikalla sekä kaikilla muilla tarvittavilla lisälaitteilla.

astebo gmbh

Sisäinen tuoton kasvu

Injektorivaikutuksen avulla kuumaa kattilavettä lisätään jatkuvasti paluuliitännässä olevaan veden tuloon kattilaan. Tämä varmistaa pienemmät lämpötilaerot kattilassa ja siten myös pienemmät lämpöjännitteet.

Image

Yleisiä kysymyksiä

Mikä tekee astebosta eron muista?

astebo tarkoittaa itävaltalaisia ​​höyrykattiloita; itävaltalainen sertifioitujen, korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden valmistaja. Emme toimittaa tuotteita hyllyltä, vaan toimitamme juuri sen, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Yrityksemme tarjoaa sinulle räätälöityä prosessisuunnittelua talosta sisäiseen rakentamiseen koko projektinhallintaan. Kanssamme sinua motivoi motivoitunut insinööritiimi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meidän asiakkaamme

  • 1

#teemmehöyryä!

Image
Image

Kuumavesivaraaja - Klagenfurt-projekti

Tilauksen kohde: 3 kuumavesikattilaa, kummallakin 33 MW
Toteutuspaikka: Kaukolämpölaitos Klagenfurt (AT)

Klagenfurtin kaukolämpölaitoksen uuden rakentamisen aikana päästöt vähenivät merkittävästi:

Sen lisäksi, että typpioksidien määrä on vähentynyt 80% ja typpioksidi lähes 100%
Rikkidioksidi ja pöly ovat myös lisänneet merkittävästi lämmitysjärjestelmän tehokkuutta.

Image

Viite-lämminvesivaraaja Audi

Astebo GmbH kehitti Unkarin Audi-tehtaalle optimaalisen kuuman veden tarpeen, jotta koko järjestelmä voidaan toimittaa lämpimällä vedellä ja kuumalla vedellä vakaana, korkealaatuisena ja tehokkaana.

Heisswasserkessel Audi

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image