astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Hukkalämpökattila - lämpöjärjestelmien energiatehokkuus

Ammattitaitoinen suunnittelu - tehokas suorituskyky.
Yli 40 vuotta.

Hukkalämpökattiloita käytetään monenlaisissa erikoismalleissa lämpöjärjestelmien energiatehokkuuden lisäämiseksi - esimerkiksi biomassan uuneissa, kaasuturbiinien tai kaasumoottoreiden takana. Hukkalämpö käytetään prosessihöyryn tai kuuman veden tuottamiseen.

 

Hanki neuvoja nyt

Hukkalämpö kattila Lämmöntalteenoton höyrystin | teollisuusjätekattila

Optimaalinen hyötysuhde, tehokas energian talteenotto!

Hukkalämpökattila (AHK) tai hukkalämpökattila, hukkalämpöhöyrynkehitin, teollisuusjätekattilakattila on höyrykattila, joka käyttää ylävirran prosessissa olevaa kuumaa pakokaasua höyryn tuottamiseen ja / tai tarvittaessa myös kuuman veden tuottamiseen. Tällä menetelmällä käytetään hukkalämpöä, joka muuten hajoaisi ulos, ja järjestelmän tehokkuus kasvaa merkittävästi.

 

Ns. Höyryturbiinien avulla keskihöyryä voidaan käyttää sähkön tuottamiseen, prosessi- tai lämmityshöyrynä teollisessa prosessissa tai kaukolämmitykseen. Sopii erinomaisesti sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitoksiin, kaasu- ja höyryvoimalaitoksille sekä kaikille niille, jotka haluavat itse hyödyntää sähköä.

Dampfkessel astebo

Vertailuhukkalämmitin - Clariant-projekti

Tilauksen aihe:

Hukkalämpökattila THD-2AK 20000 Ü22bar
Sisältää suunnittelun, toimituksen, kokoonpanon
ja maakaasulla toimivan CHP-laitoksen käyttöönotto
2 mikrokaasuturbiinipakettia C1000
ja hukkalämpökattila, jossa on lisäsytytys, mukaan lukien lisälaitteet

Toteutuspaikka:

Moosburg, Saksa

 

Järjestelmän sydämen, astebokattilan rungon, lisäksi erityisesti uusi yhdistetty lämpö- ja sähköjärjestelmä varmistaa energiatehokkuuden lisääntymisen. Lämpötehon ollessa 18 MW ja sähköntuotannon 2,0 MW, prosessihöyryn paikallinen kysyntä on katettu jopa 20 tonnia tunnissa. Samaan aikaan kymmenen mikrokaasuturbiinia tuottaa kolmanneksen tarvittavasta sähköstä. Täydellä teholla järjestelmä saavuttaa 92,3%: n hyötysuhteen.


Yhdistetyn lämmön ja sähkön prosessi määritellään sähkön ja käyttökelpoisen lämmön samanaikaiseksi tuottamiseksi lämpövoimalassa. Tämän tekniikan tärkein etu on sähkön ja lämmöntuotannon vähentynyt polttoainetarve, joka johtuu jätelämmön laajasta käytöstä. Optimaalisen polttoaineenkäytön lisäksi tämä johtaa myös epäpuhtauspäästöjen vähenemiseen. Moosburgin toimipaikalla vapautuu vuosittain noin 4000 tonnia hiilidioksidia
voidaan tallentaa.

Yleisiä kysymyksiä

Mikä tekee astebosta eron muista?

astebo tarkoittaa itävaltalaisia ​​höyrykattiloita; itävaltalainen sertifioitujen, korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden valmistaja. Emme toimittaa tuotteita hyllyltä, vaan toimitamme juuri sen, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Yrityksemme tarjoaa sinulle räätälöityä prosessisuunnittelua talosta sisäiseen rakentamiseen koko projektinhallintaan. Kanssamme sinua motivoi motivoitunut insinööritiimi ensimmäisestä päivästä lähtien.

#teemmehöyryä!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image