astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Höyrykattila astebo

Teolliset höyrykattilat kuten Suuri vesitilakattila

Teemme höyryä. Yli 40 vuotta.

Kaikki astebo-kattilat valmistetaan Marchtrenkin tuotantolaitoksessa höyrykattiloiden ja painelaitteiden eurooppalaisten standardien mukaisesti. Kattilat valmistetaan uusinta tekniikkaa käyttäen. Sertifioidut ja kokeneet hitsaajamme käyttävät kaikkia yleisiä hitsausprosesseja, kuten WIG, MIG / MAG, UP ja EHand. Tuotanto täyttää kaikki hitsauksen laatuvaatimukset asiaankuuluvien standardien mukaisesti. Nämä hyväksynnät mahdollistavat myös olemassa olevien kattilajärjestelmien korjaus- ja huoltotöiden suorittamisen.

 

Hanki neuvoja nyt

Täyttä höyryä eteenpäin!

Höyrykattilat ovat olleet käytössä teollisen vallankumouksen alusta 1700-luvulla. Sitten kuten nytkin, kyllästetty höyry ja ylikuumennettu höyry olivat tai ovat keskeisiä komponentteja monissa valmistusprosesseissa:

 • Pesulat
 • Paperimyllyt
 • Voimalaitokset
 • Panimot
 • Sairaalat
 • Lääkeyhtiö
 • Hotellit ja matkailu
 • Lääkeyritykset, kemianteollisuuden yritykset
 • Autoteollisuus
 • ja paljon muuta

Astebo GmbH valmistaa höyrykattiloita kuorikattiloina. Tämän suunnittelun tärkeimmät edut ovat, että tasaisesti korkea höyryn laatu voidaan taata jopa lyhytaikaisissa tuotannon vaihteluissa. Lisäksi tällaisilla järjestelmillä on erittäin pitkä käyttöikä. Astebo GmbH: n palvelutarjonta vaihtelee 400 kg: sta höyryä tunnissa 60 000 kg / h: iin. Periaatteessa kattilat poltetaan kaikilla nestemäisillä ja kaasumaisilla polttoaineilla. Hukkalämpökattiloina kattiloita käytetään monenlaisiin erikoismalleihin, kuten biomassan polttojärjestelmissä, kaasuturbiinien takana tai kaasumoottoreiden takana.

Höyrykattila astebo

Tuotanto erityisesti asiakkaiden vaatimusten mukaan

Image

Astebo GmbH valmistaa kattilansa asiakkaan vaatimusten ja tehtävien mukaan, niin sanotusti "TailorMade". Tuotannon oma kokoonpanohenkilöstö kokoaa kattilajärjestelmät paikan päällä ja valmistautuu käyttöönottoon.

Klassinen THSD-I -tyyppinen kolmitoiminen liekkiputkinen savuputkikattila, jossa on sisäinen, täysin vesijäähdytteinen savukaasun kääntökammio astebo-putkiseinällä, takaa korkean hyötysuhteen. Kattilan runko koostuu sylinterimäisestä kuoresta, etu- ja takalattiasta, keskitetysti järjestetystä liekkiputkesta, mukaan lukien takaosan savukaasun kääntökammio, savuputkista ja sivulle kiinnitetystä liitosputkesta. Kattilan ovea käytetään polttimen sijoittamiseen, ja se on lämpöeristetty ja suljettava savutiiviiksi. Kattilan rungossa on kaikki tarvittavat tarkastusaukot.

Runsasmittainen liekkiputki, jolla on pieni lämpökuorma, takaa erinomaisen palamisen ja vähentää hiilimonoksidi- ja typpioksidipäästöjä. Kattilan suuri vesipitoisuus takaa polttimen jatkuvan käyntiajan ja vähentää siten polttimen käynnistyskertoja.

Keskeisestä yrityksen sijainnista Itävallassa astebo GmbH huolehtii monenlaisista markkinoista eikä aseta mitään rajoituksia. Euroopan alueen lisäksi astebo myy tuotteitaan ja palveluitaan Afrikalle ja kaikille Aasian alueille ja on toiminut myös Etelä-Amerikassa vuodesta 2015 lähtien. Niin avoin kuin astebo on yksittäisille asiakaskohtaisille järjestelmäratkaisuille, se on myös avoin yhteistyölle alueiden kanssa, jotka ensi silmäyksellä eivät ole tyypillisiä myyntimarkkinoita. Israelin vertailuprojekti Ashdod toimii erinomaisena esimerkkinä, jossa kaasun ja höyryn yhdistetty voimalaitos rakennettiin 40 km Tel Avivista etelään astebo GmbH: n tuella.

Höyrykattiloiden monimuotoisuus

This image for Image Layouts addon
Matalapainealue
Kyllästetty höyry TND-U
This image for Image Layouts addon
Korkeapainesarja
Kyllästetty höyry THD-IZ
This image for Image Layouts addon
Korkeapaineinen tuotelinja Kyllästetty höyry THD-IZ Ü
This image for Image Layouts addon
Korkea paine Kyllästetty höyry THD-U
This image for Image Layouts addon
Korkeapaineinen tuotelinja Kyllästetty höyry THSD-I
This image for Image Layouts addon
Korkea paine Kyllästetty höyry THD-I
This image for Image Layouts addon
Korkea paine Kyllästetty höyry THSD-IE
This image for Image Layouts addon
Korkea paine Kyllästetty höyry THD-I-Ü

Astebo GmbH: n yleispaketti

Räätälöidyt varaosat

Jo projektivaiheessa laaditaan räätälöityjä varaosapaketteja, jotka takaavat järjestelmän pysyvän saatavuuden myös toimintahäiriön sattuessa. Tämän saatavuuden mahdollistamiseksi myös nykyisissä järjestelmissä astebo tarjoaa mahdollisuuden elvyttää ja modernisoida.

Kattilan korjaus

astebo on luotettava kumppanisi ylläpidossa, järjestelmäturvallisuudessa, ohjauksessa ja vedenkäsittelyssä.Kokemusten korjaus- ja huoltotyöt suorittavat kokeneet kattilahitsaajat asiaankuuluvien standardien mukaisesti ja todistetulla laadulla.

Kasvien analyysi

Huolimatta siitä, onko kyseessä BosB: n modernisointi vai koko kattilajärjestelmän muutos: Astebolla on tekninen henkilöstö analysoida järjestelmiä ja optimoida ne tarpeen mukaan. Tällä tavoin olemassa olevien kattilajärjestelmien taloudellinen toiminta voidaan varmistaa pitkällä aikavälillä.

BosB-käyttö ilman jatkuvaa valvontaa

Vuosikymmenien ajan astebo on luottanut ainutlaatuiseen BosB-järjestelmään, joka testaa luotettavasti ja säännöllisesti fyysisesti kaikki kattilajärjestelmän rajoitimet. Kattilan turvalaitteiden täydellinen toimivuus voidaan siten todistaa milloin tahansa.

Suunnittelu

Astebo GmbH suunnittelee räätälöidyt, asiakaskohtaiset järjestelmät yhdessä sen kanssa
Asiakkaat ovat usein jo suunnitteluvaiheessa. Prosessitekniikan analyysit ja suuret
Alan kokemus, jota käytetään järjestelmän mitoituksessa ja optimaalisten järjestelmäkomponenttien valinnassa.
Ammattimainen perustekniikka tukee tulevaa operaattoria toimituksilla ja tarvittavilla rakennustöillä. Laatuohjattu tilausten käsittely ja vastaava yksityiskohtainen suunnittelu, 3D-tuotantopiirrokset omasta rakennuksestamme ja kokenut kaupallinen / tekninen projektinhallinta takaavat tilausten oikea-aikaisen käsittelyn ja käyttöönoton.

Image

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelutiimimme seuraa sinua käyttöönotosta lähtien ja on kumppanisi kattilajärjestelmän koko käyttöiän ajan. Asiakaspalvelumme on myös yhteyshenkilösi kaikkiin aiheisiin muuntotyön, jälkiasennustöiden, järjestelmän modernisoinnin ja korjausten alalla. Astebo GmbH: n perustettu asiakaspalveluorganisaatio tarjoaa asiakkailleen tarvittavan turvallisuuden järjestelmätuen, järjestelmätestauksen ja järjestelmän tai kattilan huollon kannalta.

 

Hanki tarjous

#teemmehöyryä!

Yleisiä kysymyksiä

Mikä tekee astebosta eron muista?

astebo tarkoittaa itävaltalaisia ​​höyrykattiloita; itävaltalainen sertifioitujen, korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden valmistaja. Emme toimittaa tuotteita hyllyltä, vaan toimitamme juuri sen, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Yrityksemme tarjoaa sinulle räätälöityä prosessisuunnittelua talosta sisäiseen rakentamiseen koko projektinhallintaan. Kanssamme sinua motivoi motivoitunut insinööritiimi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meidän asiakkaamme

 • 1
Image

Referenssikattila Dunapack

Tilauksen kohde:     4 höyrykattilaa, THD-IZ 55000 Ü16bar

Toteutuspaikka:             Dunapack Ltd., Dunaújváros (HU)

Tekniset tiedot:         Kahden liekin putkikattila integroidulla

Steam-tulistimet

 • 55000 kg höyryntuotantoa tunnissa
 • Polttaminen maakaasulla, biokaasulla ja lämmitysöljyllä

Neljän höyrykattilan hyötysuhde on 95,52% ja ylittää vaaditun sopimusarvon, mikä säästää polttoainetta yli 266 000 m³ maakaasua vuodessa.

Lämmin ja lämminvesivaraaja

Lämmin- ja kuumavesikattiloiden pääasiallisia käyttökohteita ovat keskus- ja kaukolämpöjärjestelmät sekä prosessilämmitysjärjestelmät. Paineistettua vettä käytetään lämmönsiirtoväliaineena. Astebo gmbh pystyy saavuttamaan 0,8–40 MW: n tehon lämpimän ja kuuman veden kattiloidensa avulla. Näiden kahden tyyppisen kattilan ero on veden lämpötilassa. Kuumavesikattiloissa veden lämpötila voidaan saavuttaa jopa 110 ° C, kuumavesikattiloissa yli 110 ° C.

Vertailuhukkalämmitin Clariant

Tilauksen aihe:                   

Hukkalämpökattila THD-2AK 20000 Ü22bar

Sisältää maakaasukäyttöisen suunnitelman, toimituksen, asennuksen ja käyttöönoton

CHP-laitos, joka koostuu seuraavista:

2 mikrokaasuturbiinipakettia C1000 ja hukkalämpö kattila lisäkäyttöön, mukaan lukien lisälaitteet

Toteutuspaikka:                              Mossburg (DE)

Järjestelmän sydämen, astebokattilan rungon, lisäksi uusi yhdistetty lämpö- ja sähköjärjestelmä on ensisijaisesti vastuussa energiatehokkuuden lisäämisestä. Lämpötehon ollessa 18 MW ja sähköntuotannon 2,0 MW, prosessihöyryn paikallinen kysyntä on katettu jopa 20 tonnia tunnissa. Samaan aikaan kymmenen mikrokaasuturbiinia tuottaa kolmanneksen tarvittavasta sähköstä. Täydellä teholla järjestelmä saavuttaa 92,3%: n hyötysuhteen. Sähkön ja lämmön yhteistuotantoprosessi määritellään sähkön ja käyttökelpoisen lämmön samanaikaiseksi tuottamiseksi lämpövoimalassa. Tämän tekniikan tärkein etu on alentunut polttoaineentarve sähkön ja lämmön tuotannossa, mikä johtuu jätelämmön laajasta käytöstä. Seuraava

Polttoaineen optimaalinen käyttö johtaa myös epäpuhtauspäästöjen vähenemiseen. Tällä tavoin Moosburgin tehtaalla voidaan säästää noin 4000 tonnia hiilidioksidia vuodessa.

Image
Image
Image
Image

Vertailuhöyrykattila Ashdod

Tilauksen aihe:    Höyrykattila, THD-IZ 48000 Ü13bar

Toteutuspaikka:              Ashdod (ISR)

Koko höyrykattilajärjestelmän lisäksi astebo toimitti seuraavat
Israelin kaasun ja höyryn yhdistetyn syklin voimalaitoksen komponentit:

• Syöttövesisäiliö ja syöttövedensyöttö
• Annostelujärjestelmä
• Puhallussäiliö
• Polttolaitos, varusteet ja instrumentit
• Putkilinjat siirtopisteisiin saakka
• EMSR-suunnittelu, sähköjohdotus ja ohjelmointi
• Teräsrakenne
• Savupiippujärjestelmä

Image

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image