astebo fabrik made in austria - in use worldwide
EMSR Progammierung

EMSR-ohjelmointi täsmälleen tarpeidesi mukaan

Elektroninen mittaustekniikka, ohjaustekniikka ja säätötekniikka

Käytämme tunnettujen valmistajien vakiokomponentteja kattilajärjestelmiemme automatisointiin ja varmistamme siten EMSR-tuotteidemme maailmanlaajuisen ja pysyvän saatavuuden. Tämä antaa meille mahdollisuuden saavuttaa korkein mahdollinen luotettavuus höyry- ja kuumavesivaraajajärjestelmissä käyttäjälle.

Hanki neuvoja nyt

Tarkalleen mitä tarvitaan. Aivan kun sitä tarvitaan.

Tarjoamme sinulle sopivan mittaus- ja ohjaustekniikan kaikille järjestelmille ja tietysti ohjelmoimme ne määritysten mukaan kaikkien tällä hetkellä sovellettavien maksimaalinen tehokkuus, saatavuus ja mukavuus - joko uusille tai olemassa oleville järjestelmille.

Ohjausohjelmamme ovat moduulirakenteisia, ja siksi niitä voidaan mukauttaa ja laajentaa yksilöllisesti mahdollisimman nopeasti. Asiakkaidemme avoimuus ja turvallisuus ovat ensisijaisia ​​prioriteetteja EI & C-ohjelmoinnissa, ja ne takaavat pysyvän, vakaan asiakas-toimittaja-suhteen digitaalisella tasolla. Kaikki toiminnot on testattu 100% tuotekehityksen aikana ja optimoitu jatkuvasti useiden vuosien käytön aikana. Moduulirakenteen merkittävä etu on kattilajärjestelmien aika- ja koulutusoptimoitu käyttöönotto sekä käyttöohjeiden ja käyttöasiakirjojen helppo päivitys ja modernisointi.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung

Huipputeknologiaa teollisuuskattilajärjestelmällesi

Laajennukset voidaan toteuttaa ja toteuttaa mahdollisimman nopeasti tarjotakseen asiakkaalle mahdollisimman suuren mukavuuden. Pysymme ajan mukana ja käytämme vain uusimpia komponentteja. Annamme kytkentäkaapin osille varaosien saatavuuden jopa 15 vuotta. Elämme kumppanuuteen perustuvaa yhteyttä asiakkaidemme huolto- ja ohjelmointiasiantuntijoihin voidaksemme yhdessä ohjata järjestelmän ohjausjärjestelmän jatkuvaa kehittämistä.

Yhteisten väyläyhteyksien ansiosta tarjoamme kattavat vaihtoehdot kattilan ohjainten liittämiseksi (asiakkaan omaan) ohjausjärjestelmään. Tämä tarkoittaa, että kattilajärjestelmän elintietoja voidaan seurata ja arvioida korkeammalla tasolla. Kun asiakas on selvittänyt käyttöliittymän kokoonpanon, hän voi esimerkiksi. Integroi energianseuranta, käyttötietohistoria jne. Käyttöohjaukseen ilman ongelmia.

Jokaiselle manipuloidulle ja ohjatulle muuttujalle on saatavana graafinen arviointi kattilan ohjausrajapinnasta, jotta voidaan tietää kattilan toiminnan tila ja aikajärjestys.

Yleisiä kysymyksiä

Mikä tekee astebosta eron muista?

astebo tarkoittaa itävaltalaisia ​​höyrykattiloita; itävaltalainen sertifioitujen, korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden valmistaja. Emme toimittaa tuotteita hyllyltä, vaan toimitamme juuri sen, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Yrityksemme tarjoaa sinulle räätälöityä prosessisuunnittelua talosta sisäiseen rakentamiseen koko projektinhallintaan. Kanssamme sinua motivoi motivoitunut insinööritiimi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Olemme sinua varten.
Aina ja kaikkialla.

Tarpeidesi mukaan tarjoamme testatun työkalun kattilajärjestelmien etähuoltoon VPN-tekniikkaa tai vaihtoehtoisia asiakasjärjestelmiä käyttäen.

Kattilajärjestelmän säätimet (kaksiliekkiputkikattiloihin tai yksittäisiin kattiloihin verkossa) ovat erikoisuutemme ja takaavat kattilajärjestelmän tehokkaan toiminnan. Tämä vähentää käyttökustannuksia ja optimoi kattilan toiminnan.

Ohjelmointifilosofiamme graafisten rajapintojen kehittämisessä ja toteuttamisessa perustuu "Pidä yksinkertaiseksi" -periaatteeseen. Tämä varmistaa, että verkonhaltijat totuvat uuteen kattilajärjestelmään astebosta nopeasti ja mahdollistavat kattilajärjestelmän prosessien jäljitettävyyden tarvitsematta tutkia prosessin ja järjestelmädokumentaation paperimuodossa järjestelmässä. Tämä filosofia on todellinen etu järjestelmäoperaattorille etenkin erittäin tehokkaiden ja monimutkaisten järjestelmien kanssa.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung VPN

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image