astebo fabrik made in austria - in use worldwide
BOSB-käyttö ilman kattilajärjestelmien jatkuvaa valvontaa

BosB-kattilajärjestelmät - käyttö ilman jatkuvaa valvontaa

Vuosikymmenien ajan astebo on luottanut ainutlaatuiseen BosB-järjestelmään, joka tarkistaa säännöllisesti kaikki kattilajärjestelmän rajoitimet luotettavasti ja fyysisesti. Kattilan turvalaitteiden täydellinen toimivuus voidaan siten todistaa milloin tahansa.

 

Hanki neuvoja nyt

Käyttö ilman jatkuvaa valvontaa

Vuosikymmenien ajan astebo on luottanut ainutlaatuiseen BOSB-järjestelmään, joka tarkistaa säännöllisesti kaikki kattilajärjestelmän rajoitimet luotettavasti ja fyysisesti. Kattilan turvalaitteiden täydellinen toimivuus voidaan siten todistaa milloin tahansa. Termi BOSB tarkoittaa "toimintaa ilman jatkuvaa valvontaa". Tämä on laite kattilan seurantaan ja kattilalaitoksen turvallisuuteen. Jotkut kattilan toimintaparametrien valvonnan rajoitimista testataan käytön aikana, ilman polttimen sammuttamista. Tämä kytkeytyy pois päältä vasta 720 tunnin kuluttua tai jokaisen kymmenennen testin jälkeen, edellyttäen, ettei säännöllistä sammutusta ole tapahtunut tällä välin. Vakiotarkastus on suoritettava syklisesti vähintään 72 tunnin välein. Jos testi on suoritettu onnistuneesti, ajoaika alkaa uudelleen 72 tunnista.

Erikoisvalmistaja.
erikoisuuksia.

Yksi astebon erikoisuuksista on olemassa olevien höyrykattilajärjestelmien jälkiasennus uusimpiin BOSB-järjestelmiin, jolloin hyödynnämme kattiloiden rakentamisen ja prosessisuunnittelun erityistuntemustamme asiakkaidemme hyödyksi. Jos päätät uuden BOSB: n puolesta, kattilansäätöä voidaan laajentaa kustannustehokkaasti modulaarisen rakenteen ansiosta pienellä lisävoimalla.

BOSB-käyttö ilman kattilajärjestelmien jatkuvaa valvontaa

100% vaatimustenmukaisuus. 100% astebo.

Rajoittimien fyysinen testi ilman kattilan poistamista käytöstä on todellinen todiste kattilan turvalaitteiden toimivuudesta. Eli. Tämän tyyppisen BOSB: n yhteydessä ei tapahdu tuotannon menetystä esimerkiksi Matalan veden asetus, kattilajärjestelmän täyttö ja uudelleenkäynnistys tarkastuksen aikana.

BOSB: n avulla käyttäjä voi myös seurata järjestelmää reaaliajassa reaaliaikaisessa tilassa. Viat näytetään vikaviesteinä pelkkänä tekstinä. Tämä luo todellista lisäarvoa vianmäärityksessä tämän laajennetun diagnostiikkatoiminnon muodossa, joka näkyy suoraan graafisen käyttöliittymän kautta.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image