astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Λέβητας ατμού astebo

Βιομηχανικοί λέβητες ατμού ως Λέβητας μεγάλου χώρου νερού

Κάνουμε ατμό. Για πάνω από 40 χρόνια.

Όλοι οι λέβητες astebo κατασκευάζονται στο εργοστάσιο παραγωγής στο Marchtrenk σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για λέβητες ατμού και εξοπλισμό υπό πίεση. Οι λέβητες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Όλες οι κοινές διαδικασίες συγκόλλησης όπως WIG, MIG / MAG, UP και EHand χρησιμοποιούνται από τους πιστοποιημένους και έμπειρους συγκολλητές μας. Η παραγωγή πληροί όλες τις απαιτήσεις ποιότητας συγκόλλησης σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα. Αυτές οι εγκρίσεις επιτρέπουν επίσης την πραγματοποίηση επισκευών και εργασιών συντήρησης σε υπάρχοντα συστήματα λέβητα.

 

Λάβετε συμβουλές τώρα

Πλήρης ατμός μπροστά!

Οι λέβητες ατμού χρησιμοποιούνται από τις αρχές της βιομηχανικής επανάστασης τον 18ο αιώνα. Τότε όπως τώρα, ο κορεσμένος ατμός και ο υπερθερμαινόμενος ατμός ήταν ή αποτελούν κεντρικά συστατικά σε πολλές διαδικασίες κατασκευής:

 • Πλυντήρια
 • Χαρτοβιομηχανίες
 • Σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
 • Ζυθοποιίες
 • Νοσοκομεία
 • Φαρμακευτική εταιρεία
 • Ξενοδοχεία και τουρισμός
 • Φαρμακευτικές εταιρείες, χημικές εταιρείες
 • Αυτοκινητοβιομηχανία
 • και πολλά άλλα

Η Astebo gmbh κατασκευάζει λέβητες ατμού ως λέβητες με κέλυφος. Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του σχεδιασμού είναι ότι η σταθερά υψηλή ποιότητα ατμού μπορεί να διασφαλιστεί ακόμη και κατά τη διάρκεια βραχυπρόθεσμων διακυμάνσεων στην παραγωγή. Επιπλέον, τέτοια συστήματα έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Η γκάμα υπηρεσιών της Astebo gmbh εκτείνεται από 400 κιλά ατμού ανά ώρα έως 60.000 κιλά / ώρα. Κατ 'αρχήν, οι λέβητες τροφοδοτούνται με όλα τα υγρά και αέρια καύσιμα. Ως λέβητες απορριμμάτων θερμότητας, οι λέβητες χρησιμοποιούνται για μια μεγάλη ποικιλία ειδικών σχεδίων, όπως σε συστήματα πυροδότησης βιομάζας, πίσω από αεριοστρόβιλους ή πίσω από κινητήρες αερίου.

Λέβητας ατμού astebo

Παραγωγή ειδικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

Image

Η Astebo gmbh κατασκευάζει τους λέβητες της σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις εργασίες του πελάτη, για παράδειγμα, "TailorMade". Τα συστήματα λέβητα συναρμολογούνται επί τόπου από το προσωπικό παραγωγής και προετοιμάζονται για θέση σε λειτουργία.

Ο κλασικός λέβητας καπνού σωλήνα φλόγας τριών αγωγών τύπου THSD-I με εσωτερικό, πλήρως υδρόψυκτο θάλαμο περιστροφής καυσαερίων με τοίχο σωλήνα astebo fin εγγυάται υψηλή απόδοση. Το σώμα του λέβητα αποτελείται από το κυλινδρικό χιτώνιο, το μπροστινό και το πίσω πάτωμα, τον κεντρικά τοποθετημένο σωλήνα φλόγας που περιλαμβάνει τον πίσω θάλαμο αντιστροφής καυσαερίων, τους σωλήνες καπνοδόχου και τον σωλήνα συναρμολόγησης που συνδέονται στο πλάι. Η πόρτα του λέβητα χρησιμοποιείται για τη στέγαση του καυστήρα και είναι θερμικά μονωμένη και κλειστή ώστε να είναι στεγανή. Το σώμα του λέβητα διαθέτει όλα τα απαραίτητα ανοίγματα επιθεώρησης.

Ο γενναιόδωρος σωλήνας φλόγας με χαμηλό θερμικό φορτίο εγγυάται εξαιρετική καύση και μειώνει τις εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα και οξειδίου του αζώτου. Η μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό του λέβητα εξασφαλίζει συνεχή διάρκεια λειτουργίας του καυστήρα και έτσι μειώνει τον αριθμό των φορών που ενεργοποιείται ο καυστήρας.

Από την κεντρική τοποθεσία της εταιρείας στην Αυστρία, η astebo gmbh φροντίζει μια μεγάλη ποικιλία αγορών και δεν θέτει όρια. Εκτός από την ευρωπαϊκή περιοχή, το astebo πωλεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στην Αφρική και σε όλες τις περιοχές της Ασίας και δραστηριοποιείται επίσης στη Νότια Αμερική από το 2015. Όσο ανοιχτό όσο το astebo είναι για μεμονωμένες λύσεις συστήματος για συγκεκριμένους πελάτες, είναι επίσης ανοιχτό σε συνεργασία με περιοχές που με την πρώτη ματιά δεν είναι τυπικές αγορές πωλήσεων. Το έργο αναφοράς Ashdod στο Ισραήλ χρησιμεύει ως πρωταρχικό παράδειγμα, όπου ένα εργοστάσιο συνδυασμένου κύκλου αερίου και ατμού κατασκευάστηκε 40 χλμ νότια του Τελ Αβίβ με την υποστήριξη του astebo gmbh.

Ποικιλία ατμολέβητων

This image for Image Layouts addon
Εύρος χαμηλής πίεσης
Κορεσμένος ατμός TND-U
This image for Image Layouts addon
Σειρά υψηλής πίεσης
Κορεσμένος ατμός THD-IZ
This image for Image Layouts addon
Σειρά προϊόντων υψηλής πίεσης Κορεσμένος ατμός THD-IZ Ü
This image for Image Layouts addon
Εύρος υψηλής πίεσης Κορεσμένος ατμός THD-U
This image for Image Layouts addon
Σειρά προϊόντων υψηλής πίεσης Κορεσμένος ατμός THSD-I
This image for Image Layouts addon
Εύρος υψηλής πίεσης Κορεσμένος ατμός THD-I
This image for Image Layouts addon
Εύρος υψηλής πίεσης Κορεσμένος ατμός THSD-IE
This image for Image Layouts addon
Εύρος υψηλής πίεσης Κορεσμένος ατμός THD-I-Ü

Το ολοκληρωμένο πακέτο από astebo gmbh

Ειδικά πακέτα ανταλλακτικών

Ήδη από τη φάση του έργου, έχουν κατασκευαστεί ειδικά πακέτα ανταλλακτικών, τα οποία εγγυώνται τη μόνιμη διαθεσιμότητα του συστήματος ακόμη και σε περίπτωση βλάβης. Προκειμένου να ενεργοποιηθεί αυτή η διαθεσιμότητα και για υπάρχοντα συστήματα, το astebo προσφέρει την επιλογή αναζωογόνησης και εκσυγχρονισμού

Επισκευές λέβητα

Το astebo είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στους τομείς συντήρησης, ασφάλειας συστήματος, ελέγχου και επεξεργασίας νερού. Οι εργασίες επισκευής και συντήρησης λέβητα πραγματοποιούνται από έμπειρους συγκολλητές λέβητα σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα σε αποδεδειγμένη ποιότητα.

Ανάλυση φυτού

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για εκσυγχρονισμό BosB ή μετατροπή ολόκληρου του συστήματος λέβητα: το astebo έχει το τεχνικό προσωπικό να αναλύσει τα συστήματα και να τα βελτιστοποιήσει όπως απαιτείται. Με αυτόν τον τρόπο, η οικονομική λειτουργία των υπαρχόντων συστημάτων λέβητα μπορεί να διασφαλιστεί μακροπρόθεσμα.

Λειτουργία BosB χωρίς συνεχή παρακολούθηση

Για δεκαετίες, το astebo βασίστηκε σε ένα μοναδικό σύστημα BosB, το οποίο ελέγχει αξιόπιστα και φυσικά όλους τους περιοριστές στο σύστημα λέβητα σε τακτική βάση. Η τέλεια λειτουργικότητα του εξοπλισμού ασφαλείας του λέβητα μπορεί επομένως να αποδειχθεί ανά πάσα στιγμή.

Μηχανική

Η Astebo gmbh σχεδιάζει τα προσαρμοσμένα, ειδικά για τον πελάτη συστήματά της, καθώς και τα δικά της
Οι πελάτες συχνά βρίσκονται ήδη στη φάση προγραμματισμού. Ανάλυση μηχανικών διεργασιών και το μεγάλο
Βιομηχανική εμπειρία που χρησιμοποιείται για διαστασιολόγηση και επιλογή των βέλτιστων στοιχείων του συστήματος.
Η επαγγελματική βασική μηχανική υποστηρίζει τον μελλοντικό χειριστή με την υποβολή και κάθε απαραίτητη κατασκευαστική εργασία. Επεξεργασία παραγγελιών ελεγχόμενης ποιότητας με αντίστοιχη λεπτομερή μηχανική, τρισδιάστατα σχέδια παραγωγής από τη δική μας κατασκευή και μια έμπειρη διαχείριση εμπορικών / τεχνικών έργων που εγγυάται την έγκαιρη επεξεργασία παραγγελιών και θέση σε λειτουργία του συστήματος.

Image

Εξυπηρέτηση πελατών

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας σας συνοδεύει από τη στιγμή της λειτουργίας και είναι ο συνεργάτης σας για όλη τη διάρκεια ζωής του συστήματος λέβητα. Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι επίσης η επαφή σας για όλα τα θέματα στον τομέα των εργασιών μετατροπής, μετασκευών, εκσυγχρονισμού και επισκευών συστημάτων. Η καθιερωμένη οργάνωση εξυπηρέτησης πελατών της astebo gmbh προσφέρει στους πελάτες της την απαραίτητη ασφάλεια όσον αφορά την υποστήριξη συστήματος, τη δοκιμή συστήματος και τη συντήρηση συστήματος ή λέβητα.

 

Λάβετε προσφορά

#φτιάχνουμεατμό!

Γενικές ερωτήσεις

Τι κάνει το astebo διαφορετικό από τους άλλους;

Το astebo σημαίνει αυστριακούς λέβητες ατμού. ο Αυστριακός παραγωγός για πιστοποιημένα, υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προϊόντα. Δεν παραδίδουμε προϊόντα εκτός ραφιού, παρέχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι πελάτες μας. Η εταιρεία μας σας προσφέρει εξατομικευμένη τεχνική διεργασιών από το εσωτερικό, μέχρι την κατασκευή έως τη διαχείριση του έργου. Μαζί μας, θα σας φροντίζουν μια κινητήρια ομάδα μηχανικών από την πρώτη μέρα.

Oι πελάτες μας

 • 1
Image

Λέβητας ατμού Dunapack

Θέμα της παραγγελίας:     4 λέβητες ατμού, THD-IZ 55000 Ü16bar

Τόπος εκτέλεσης:             Dunapack Ltd., Dunaújváros (HU)

Τεχνικές προδιαγραφές:          Λέβητας με δύο φλόγες με ενσωματωμένο

Υπερθέρμανση ατμού

 • Παραγωγή ατμού 55.000 kg ανά ώρα
 • Πυρκαγιά με φυσικό αέριο, βιοαέριο και πετρέλαιο θέρμανσης επιπλέον φως

Η απόδοση των τεσσάρων ατμολέβητων είναι 95,52% και υπερβαίνει την απαιτούμενη τιμή συμβολαίου, γεγονός που οδηγεί σε εξοικονόμηση καυσίμου άνω των 266.000 m³ φυσικού αερίου ετησίως.

Λέβητας ζεστού και ζεστού νερού

Οι κύριοι τομείς εφαρμογής για λέβητες ζεστού και ζεστού νερού είναι συστήματα κεντρικής θέρμανσης για τοπική και τηλεθέρμανση καθώς και συστήματα θέρμανσης διεργασίας. Το υπό πίεση νερό χρησιμοποιείται ως μέσο μεταφοράς θερμότητας. Η Astebo gmbh μπορεί να επιτύχει έξοδο από 0,8 MW έως 40 MW με λέβητες ζεστού και ζεστού νερού. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων λεβήτων έγκειται στη θερμοκρασία του νερού. Με λέβητες ζεστού νερού μπορεί να επιτευχθεί θερμοκρασία νερού έως 110 ° C, με λέβητες ζεστού νερού πάνω από 110 ° C.

Clariant λέβητα απορριμμάτων αναφοράς

Θέμα της παραγγελίας:                   

Λέβητας θερμότητας απορριμμάτων THD-2AK 20000 Ü22bar

Συμπεριλαμβάνεται ο σχεδιασμός, η παράδοση, η εγκατάσταση και η θέση σε λειτουργία ενός φυσικού αερίου

Σύστημα CHP που αποτελείται από

2 πακέτα στροβίλων αερίου μικροϋπολογιστών C1000 και λέβητα απορριμμάτων θερμότητας με επιπλέον πυροδότηση συμπεριλαμβανομένου βοηθητικού εξοπλισμού

Τόπος εκτέλεσης:                              Mossburg (DE)

Εκτός από την καρδιά του συστήματος, το σώμα του λέβητα astebo, το νέο συνδυασμένο σύστημα θερμότητας και ισχύος εξασφαλίζει αύξηση της ενεργειακής απόδοσης. Με θερμική ισχύ 18 MW και ηλεκτρική ισχύ 2,0 MW, καλύπτεται η τοπική ζήτηση ατμού διεργασίας έως και 20 τόνων ανά ώρα. Ταυτόχρονα, δέκα στροβίλοι μικροαερίου παράγουν το ένα τρίτο της ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται. Σε πλήρη ισχύ, το σύστημα επιτυγχάνει απόδοση 92,3%. Η διαδικασία συνδυασμένης θερμότητας και ισχύος ορίζεται ως η ταυτόχρονη παραγωγή ηλεκτρισμού και χρησιμοποιήσιμης θερμότητας σε θερμοηλεκτρικό σταθμό. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι η μειωμένη απαίτηση καυσίμου για παραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας, η οποία προκύπτει από την εκτεταμένη χρήση απορριμμάτων θερμότητας. Επόμενο

Η βέλτιστη χρήση του καυσίμου οδηγεί επίσης σε μείωση των εκπομπών ρύπων. Με αυτόν τον τρόπο, περίπου 4.000 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να εξοικονομηθούν ετησίως στην τοποθεσία Moosburg.

Image
Image
Image
Image

Λέβητας ατμού αναφοράς Ashdod

Θέμα της παραγγελίας:     Λέβητας ατμού, THD-IZ 48000 Ü13bar

Τόπος εκτέλεσης:              Ashdod (ISR)

Εκτός από ολόκληρο το σύστημα ατμού, το astebo παρείχε τα ακόλουθα
Εξαρτήματα για την ισραηλινή μονάδα παραγωγής ενέργειας συνδυασμένου κύκλου αερίου και ατμού:

• Δεξαμενή τροφοδοσίας νερού και τροφοδοσία νερού τροφοδοσίας
• Σύστημα δοσολογίας
• Δεξαμενή Blowdown
• Μονάδα καύσης, εξαρτήματα και όργανα
• Αγωγούς μέχρι τα σημεία μεταφοράς
• Σχεδιασμός EMSR, ηλεκτρική καλωδίωση και προγραμματισμός
• Κατασκευή χάλυβα
• Σύστημα καμινάδας

Image

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image