astebo fabrik made in austria - in use worldwide
EMSR Progammierung

Προγραμματισμός EMSR ακριβώς
σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Τεχνολογία ηλεκτρονικών μετρήσεων, τεχνολογία ελέγχου και τεχνολογία ρύθμισης

Χρησιμοποιούμε τυποποιημένα εξαρτήματα από γνωστούς κατασκευαστές για την αυτοματοποίηση των συστημάτων λεβήτων μας και έτσι διασφαλίζουμε παγκοσμίως και μόνιμη διαθεσιμότητα των προϊόντων EMSR. Αυτό μας επιτρέπει να επιτύχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο αξιοπιστίας για συστήματα λέβητα ατμού και ζεστού νερού για τον χρήστη.

Λάβετε συμβουλές τώρα

Ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Ακριβώς όταν χρειάζεται.

Σας παρέχουμε την κατάλληλη τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου για όλα τα συστήματα και, φυσικά, τα προγραμματίζουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας για μέγιστη αποδοτικότητα, διαθεσιμότητα και ευκολία - είτε για νέα ή υπάρχοντα συστήματα.

Τα προγράμματα ελέγχου μας έχουν δομοστοιχειωτή δομή και μπορούν επομένως να προσαρμοστούν και να επεκταθούν μεμονωμένα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Η διαφάνεια και η ασφάλεια για τους πελάτες μας αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στον προγραμματισμό EI&C και αποτελούν εγγύηση για μια μακροπρόθεσμη, σταθερή σχέση πελάτη-προμηθευτή σε ψηφιακό επίπεδο. Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται 100% κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης προϊόντων και βελτιστοποιούνται συνεχώς για πολλά χρόνια χρήσης. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της δομοστοιχειωτής δομής είναι η βελτιστοποίηση του χρόνου και της εκπαίδευσης σε λειτουργία των συστημάτων λέβητα, καθώς και η εύκολη ενημέρωση και εκσυγχρονισμός των οδηγιών λειτουργίας και των εγγράφων λειτουργίας.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung

Τεχνολογία αιχμής για το βιομηχανικό σας σύστημα λέβητα

Οι επεκτάσεις μπορούν να εφαρμοστούν και να εφαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προσφέρουν στον πελάτη τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Παρακολουθούμε τους χρόνους και χρησιμοποιούμε μόνο υπερσύγχρονα εξαρτήματα. Παρέχουμε εγγύηση διαθεσιμότητας ανταλλακτικών έως και 15 χρόνια στα εξαρτήματα του πίνακα ελέγχου μας. Ζούμε τη συνεργασία που βασίζεται στη συνεργασία με τους ειδικούς συντήρησης και προγραμματισμού των πελατών μας, προκειμένου να οδηγήσουμε από κοινού τη συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη των ελέγχων του συστήματος.

Λόγω της χρήσης κοινών συνδέσεων BUS, προσφέρουμε εκτεταμένες επιλογές για τη σύνδεση των χειριστηρίων λέβητα σε ένα σύστημα ελέγχου (του πελάτη). Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα ζωής του συστήματος λέβητα μπορούν να παρακολουθούνται και να αξιολογούνται σε υψηλότερο επίπεδο. Αφού διευκρινίσει τη διαμόρφωση διεπαφής με τον πελάτη, μπορεί, για παράδειγμα, να κάνει. Ενσωματώστε την παρακολούθηση της ενέργειας, τις επιχειρησιακές διαδικασίες δεδομένων, κ.λπ. στον λειτουργικό σας έλεγχο χωρίς προβλήματα.

Για κάθε τροποποιημένη και ελεγχόμενη μεταβλητή, διατίθενται γραφικές αξιολογήσεις στη διεπαφή ελέγχου λέβητα, προκειμένου να γνωρίζουμε την κατάσταση λειτουργίας και τη χρονολογική ακολουθία λειτουργίας του λέβητα.

Γενικές ερωτήσεις

Τι κάνει το astebo διαφορετικό από τους άλλους;

Το astebo σημαίνει αυστριακούς λέβητες ατμού. ο Αυστριακός παραγωγός για πιστοποιημένα, υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προϊόντα. Δεν παραδίδουμε προϊόντα εκτός ραφιού, παρέχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι πελάτες μας. Η εταιρεία μας σας προσφέρει εξατομικευμένη τεχνική διεργασιών από το εσωτερικό, μέχρι την κατασκευή έως τη διαχείριση του έργου. Μαζί μας, θα σας φροντίζουν μια κινητήρια ομάδα μηχανικών από την πρώτη μέρα.

Είμαστε εδώ για εσάς.
Πάντα και παντού.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, προσφέρουμε ένα δοκιμασμένο εργαλείο για απομακρυσμένη συντήρηση συστημάτων λέβητα μέσω τεχνολογίας VPN ή μέσω εναλλακτικών συστημάτων πελατών.

Οι έλεγχοι ακολουθίας λέβητα (για λέβητες διπλού φλόγας ή μεμονωμένους λέβητες σε δίκτυο) είναι η ειδικότητά μας και εγγυώνται την αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος λέβητα. Αυτό οδηγεί σε μειωμένο κόστος λειτουργίας και βελτιστοποιημένη λειτουργία του λέβητα.

Η φιλοσοφία προγραμματισμού μας στην ανάπτυξη και εφαρμογή γραφικών διεπαφών βασίζεται στην αρχή "Κρατήστε το απλό". Αυτό διασφαλίζει ότι οι διαχειριστές συστήματος συνηθίζουν το νέο σύστημα λέβητα από το astebo και επιτρέπει τη διαδικαστική ιχνηλασιμότητα των διαδικασιών στο σύστημα λέβητα χωρίς να χρειάζεται να μελετήσουν τη διαδικασία και την τεκμηρίωση του συστήματος σε έντυπη μορφή στο σύστημα. Ειδικά με πολύ αποδοτικά και πολύπλοκα συστήματα, αυτή η φιλοσοφία είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον διαχειριστή του συστήματος.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung VPN

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image