astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Λέβητας ζεστού νερού Asbebo ζεστού νερού

Είμαστε ο παραγωγός και ο κατασκευαστής σας για Λέβητας ζεστού νερού και λέβητας ζεστού νερού

Κατασκευάζουμε βιομηχανικούς λέβητες.
Για πάνω από 40 χρόνια.

Ο κύριος τομέας εφαρμογής λεβήτων ζεστού και ζεστού νερού είναι κέντρα θέρμανσης για τοπική και τηλεθέρμανση, καθώς και συστήματα θέρμανσης διεργασιών. Το υπό πίεση νερό χρησιμοποιείται ως μέσο μεταφοράς θερμότητας. Η Astebo gmbh μπορεί να επιτύχει έξοδο από 0,5 MW έως 40 MW με τους λέβητες ζεστού και ζεστού νερού. Ανάλογα με τις θερμοκρασίες του νερού, την απόδοση και την απαιτούμενη πίεση, προσφέρεται ένα βέλτιστο προϊόν με τον απαραίτητο εξοπλισμό σύμφωνα με το αντίστοιχο πρότυπο δόμησης.

 

Λάβετε συμβουλές τώρα

Με λίγα λόγια, λέβητες ζεστού νερού και λέβητες ζεστού νερού

Βέλτιστη θερμότητα διεργασίας,
θερμότητα εγκαταστάσεων και τηλεθέρμανση!

Ο κύριος τομέας εφαρμογής λεβήτων ζεστού νερού και λεβήτων ζεστού νερού είναι η κεντρική και αυτόνομη παροχή θερμότητας κτιρίων και άλλων κατασκευών καθώς και η παροχή θερμότητας για διάφορες τεχνολογικές διαδικασίες στις οποίες το ζεστό νερό χρησιμοποιείται ως φορέας θερμότητας.

Το πρόγραμμα παράδοσης astebo περιλαμβάνει λέβητες σωλήνων καπνού τριών αγωγών φλόγας είτε ως σωλήνας μονής φλόγας είτε λέβητες διπλής φλόγας με μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση λειτουργίας 6, 10, 13 ή 16 bar. Ειδικές λύσεις με έως 40bar σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Ως καύσιμο για λέβητες ζεστού και ζεστού νερού astebo, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο θέρμανσης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως βιοαέριο και υδρογόνο, καθώς και άλλοι τύποι υγρών και αερίων καυσίμων, ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των λέβητων ζεστού και ζεστού νερού astebo είναι η ανθεκτικότητα, η ασφάλεια λειτουργίας, η οικονομία, η υψηλή ποιότητα επεξεργασίας, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων καθώς και η εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

Η παραγωγή λεβήτων astebo πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για τον εξοπλισμό υπό πίεση και σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνικές εξελίξεις. Η παραγωγή λέβητα πληροί όλες τις ποιοτικές απαιτήσεις σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα.

astebo Heisswasserkessel Warmwasserkessel THW-I-NTE
Εύρος έως 120 ° C
Λέβητας ζεστού νερού THW-I-NTE
asteo Heisswasserkessel THW-I-HTE
Εύρος πάνω από 120 ° C
Λέβητας ζεστού νερού Aqua 3E
astebo Heisswasserkessel THW-I
Εύρος πάνω από 120 ° C
Λέβητας ζεστού νερού THW-I
astebo Heisswasserkessel THW-IZ
Εύρος πάνω από 120 ° C
Λέβητας ζεστού νερού THW-IZ

μοναδικό astebo - αυτό που μας καθιστά μοναδικός συνεργάτης σας

Μεγάλος λέβητας χώρου νερού

εγγυάται τη χαμηλή συχνότητα μεταγωγής του καυστήρα. Αυτό μειώνει την απώλεια θερμότητας και την εκπομπή NOx και CO. Αυτό διασφαλίζει τη μακροζωία του καυστήρα και μειώνει την κατανάλωση ισχύος του συστήματος.

Χαμηλές θερμικές τάσεις

Η αποδεδειγμένη κατασκευή του λέβητα astebo με τον πλήρως υδρόψυκτο θάλαμο οπισθοπορείας καυσαερίων μέσω ενός τοιχώματος σωλήνα πτερυγίων και γενναιόδωρων διαστάσεων επέκτασης εγγυάται μια ελαστική κατασκευή. Αυτό εξασφαλίζει χαμηλή ένταση υλικού και εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής.

Προϊόντα μεγάλης διάρκειας

Η Astebo gmbh προμηθεύει λέβητες σε πελάτες σε όλο τον κόσμο για πάνω από 40 χρόνια. Φροντίζουμε τα συστήματά μας με σκοπό να εγγυηθούμε στον πελάτη την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Οι λέβητες μας έχουν διαστάσεις για διάρκεια ζωής τουλάχιστον 40 ετών, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλή κερδοφορία.

Λειτουργίες που δημιουργούν μέγιστη απόδοση - μόνο από το astebo

Τοίχος σωλήνων πτερυγίων

Το τοίχωμα του πτερυγίου ως τοίχος μεμβράνης εξασφαλίζει έναν πλήρως υδρόψυκτο θάλαμο περιστροφής καυσαερίων χωρίς δυσκίνητες γραβάτες και έτσι εγγυάται την υψηλότερη δυνατή θερμοελαστική κατασκευή.
Αυτή η τεχνική λύση έχει επίσης ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα - τη μεγάλη φέρουσα ικανότητα, η οποία βελτιστοποιεί την κατασκευή του λέβητα στο σύνολό της.

Image

Συνολικός πάροχος

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, τα συστήματα λέβητα μας μπορούν να εξοπλιστούν και να εφοδιαστούν με ενσωματωμένους ή ανεξάρτητους εξοικονομητές, μονάδες καύσης, τεχνολογία ελέγχου και ασφάλειας καθώς και με όλο τον απαραίτητο πρόσθετο εξοπλισμό.

astebo gmbh

Εσωτερική αύξηση της απόδοσης

Μέσω ενός εγχυτήρα, προστίθεται συνεχώς ζεστό νερό λέβητα στην είσοδο νερού του λέβητα κατά τη σύνδεση επιστροφής. Αυτό διασφαλίζει μικρότερες διαφορές θερμοκρασίας στο λέβητα και έτσι μικρότερες θερμικές τάσεις.

Image

Γενικές ερωτήσεις

Τι κάνει το astebo διαφορετικό από τους άλλους;

Το astebo σημαίνει αυστριακούς λέβητες ατμού. ο Αυστριακός παραγωγός για πιστοποιημένα, υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προϊόντα. Δεν παραδίδουμε προϊόντα εκτός ραφιού, παρέχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι πελάτες μας. Η εταιρεία μας σας προσφέρει εξατομικευμένη τεχνική διεργασιών από το εσωτερικό, μέχρι την κατασκευή έως τη διαχείριση του έργου. Μαζί μας, θα σας φροντίζουν μια κινητήρια ομάδα μηχανικών από την πρώτη μέρα.

Οι πελάτες μας

  • 1

#φτιάχνουμεατμό!

Image
Image

Λέβητας ζεστού νερού αναφοράς - Έργο Klagenfurt

Αντικείμενο της σύμβασης: 3 λέβητες ζεστού νερού 33 MW το καθένα
Τόπος εκτέλεσης: Εγκαταστάσεις τηλεθέρμανσης Klagenfurt (AT)

Κατά τη διάρκεια της νέας κατασκευής του σταθμού θέρμανσης της περιοχής Klagenfurt, επιτεύχθηκε σημαντική μείωση των εκπομπών:

Εκτός από μείωση κατά 80% στα οξείδια του αζώτου και σχεδόν 100% μείωση στα οξείδια του αζώτου
Το διοξείδιο του θείου και η σκόνη έχουν επίσης αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του συστήματος θέρμανσης.

Image

Λέβητας ζεστού νερού αναφοράς Audi

Η Astebo gmbh ανέπτυξε τη βέλτιστη απαίτηση ζεστού νερού για το εργοστάσιο Audi στην Ουγγαρία, προκειμένου να παρέχει σε ολόκληρο το σύστημα ζεστό νερό και ζεστό νερό σε σταθερή, υψηλή ποιότητα και υψηλή απόδοση.

Heisswasserkessel Audi

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image