astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Sistemi plamenika

efikasno - smanjene emisije - inovativno
Preko 40 godina.

Isporučujemo plamenik koji je najprikladniji za vaš sistem i rado ćemo vas podržati u svim relevantnim pitanjima dizajna. Ovisno o vašoj primjeni procesnog inženjerstva, razvijamo idealne konfiguracije plamenika za vaš sistem kotla s obzirom na ponašanje u upravljanju, energetsku efikasnost, usklađenost s emisijama i servis. Imamo dugogodišnje bliske odnose sa svim poznatim proizvođačima plamenika (npr. Dreizler, Saacke, Weißhaupt, itd.) I na taj način možemo osigurati idealno cjelovito rješenje u interakciji plamenika i kotla.

 

Potražite savjet odmah

Snažne, stabilne i čiste performanse sagorijevanja

Razvoj idealne konfiguracije plamenika i kotla odvija se u uskoj koordinaciji između naših stručnjaka za tehnologiju procesa i kotlova i stručnjaka proizvođača plamenika. Pogotovo se uzimaju u obzir operativni zahtjevi korisnika kotla (npr. Sastav goriva, efikasnost, zahtjevi za održavanjem), kao i zakonske granične vrijednosti emisija (npr. NOx, buka).

Dampfkessel astebo
Dampfkessel astebo

Optimalni plamenik za optimalan sistem kotla

Pridajemo posebnu važnost optimalnoj interakciji geometrije komore za sagorijevanje i plamenika, ovisno o korištenom gorivu. Klasična paleta goriva koja se koristi u astebo kotlovima kreće se od prirodnog plina do izuzetno lakog lož ulja do teškog. Specijalna goriva poput vodonika, kao i hemikalije i masti od reciklaže otpada takođe su uspešno korišćena u sistemima astebo kotlova.

 

U fazi instalacije i puštanja u pogon plamenika i kotlovskog sustava osiguravamo da sve protekne bez problema kroz naše profesionalno osoblje za upravljanje projektima i puštanje u pogon.

Opšta pitanja

Po čemu se astebo razlikuje od ostalih?

astebo označava austrijske parne kotlove; austrijski proizvođač certificiranih, visokokvalitetnih i trajnih proizvoda. Ne isporučujemo gotove proizvode, isporučujemo upravo ono što našim kupcima treba. Naša kompanija vam nudi procesni inženjering po mjeri od vlastite gradnje do cjelokupnog upravljanja projektima. Kod nas će vas od prvog dana čuvati motivirani tim inženjera.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image