astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Mobile Dampfkesselanlage astebo

Mobilne stanice za proizvodnju pare

fleksibilan - visoko dostupan - siguran

Primjene pare ili tople vode u istraživanju ili na otvorenom terenu ili zahtjevi za fleksibilnim opcijama ugradnje zahtijevaju upotrebu mobilnih sistema - bilo u kontejnerima ili na kamionskim prikolicama. Astebo je također aktivan u ovom posebnom području i nudi cjelovito rješenje od dizajna do isporuke i puštanja u rad.

 

Potražite savjet odmah

Punom parom.
Uvijek i svugdje.

Zahvaljujući globalno standardiziranim formatima spremnika, optimalno rješenje kotla može se razviti za svaku posebnu primjenu. To se odnosi ne samo na kotao kao srce mobilnog sistema, već i na sve komponente opreme kao što su spremnici napojne vode, pročišćavanje vode, rezervoari za ispuhivanje, upravljački i razvodni uređaji, uključujući EMSR tehnologiju. Za mobilne kotlovske sisteme posebno je važna infrastruktura za opskrbu medijima integrirana u sistem (električna energija, voda, komprimirani zrak, gorivo itd.), Kao i neophodni uređaji za odlaganje iskorištenih medija i supstanci.

mobile Kesselanlage Außenbereich

Varijante proizvoda mobilnih kotlovskih sistema u industrijskom sektoru

mobile Dampfkesselanlage innenliegend
unutra pokretni sistem parnog kotla
mobile Dampfkesselanlage im Container
mobilni sistem parnog kotla u kontejneru
Kesselanlage auf LWK Plattform
Kotlovski sistem na platformi LWK
Kesselanlage au fLWK Plattform

Kotlovski sistem na platformi kamiona

Druga uobičajena varijanta za mobilne kotlovske sisteme je ona na kamionskim platformama ili prikolicama. Astebo je također aktivan u ovom posebnom području izgradnje mobilnog kotlovskog sustava i nudi cjelovita rješenja od dizajna do isporuke i puštanja u pogon. Često se za ovu vrstu kotlovskog sistema vežu posebni zahtjevi. To se s jedne strane tiče robusne i sigurne konstrukcije, a s druge strane pitanja poput jednostavnog održavanja i opskrbe medijima. Svi zadaci u razvoju i izgradnji mobilnih kotlovskih sistema na kamionima obavljaju se s posebnim osvrtom na odgovarajuće propise o cestovnom prometu kako bi se zagarantovala fleksibilna upotreba bez posebnih dozvola.

 

Koristimo naše opsežno znanje i iskustvo u procesnom inženjerstvu iz konstrukcije stacionarnih kotlova i dizajniramo mobilne sisteme astebo parnih kotlova koji su precizno prilagođeni odgovarajućoj aplikaciji za siguran i efikasan rad. Nudimo mobilne kotlovske sisteme za paru i toplu vodu u svim željenim opsezima performansi, pri čemu je potražnja za mobilnim parnim kotlovskim sistemima do 5000kg / h i za kotlovskim sistemima do 6MW zadovoljena nekoliko puta.

 

Dobiti ponudu

#pravimoparu!

Opšta pitanja

Po čemu se astebo razlikuje od ostalih?

astebo označava austrijske parne kotlove; austrijski proizvođač certificiranih, visokokvalitetnih i trajnih proizvoda. Ne isporučujemo gotove proizvode, isporučujemo upravo ono što našim kupcima treba. Naša kompanija vam nudi procesni inženjering po mjeri od vlastite gradnje do cjelokupnog upravljanja projektima. Kod nas će vas od prvog dana čuvati motivirani tim inženjera.

Naši kupci

  • 1
mobile Anlage astebo
Mobile Kesselanlage Steiermark

Referentni kontejner -
Projekt Energy Styria

Predmet narudžbe:            3 bojlera za toplu vodu, THW-I 7000 16bar

Mjesto izvršenja:                Graz (AT)

3 kotla za toplu vodu u kontejneru, uključujući:

 

• Izmenjivač toplote izduvnih gasova
• Plinski gorionik i sistem za kontrolu plina
• Rasklopna oprema i upravljanje S7-1200
• Azot BosB 72h

Maksimalna snaga kotla je 7.080 kW. Uključujući eko

Efikasnost je oko 97,70.

Referentni kontejner -
Mobilni kontejnerski sistemi u Rumuniji

Predmet naloga:                  6 mobilnih termičkih parnih kotlova visokog pritiska sa pregrijačem

Mesto izvršenja:                              Suplac (RO)

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji u obliku potpuno pokretnih kotlovskih jedinica mogu se postići nominalni učinci od 3.000 ili 5.000 kg / h.

mobile Dampfkessel - Container für Rumänien

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image