astebo fabrik made in austria - in use worldwide
EMSR Progammierung

EMSR programiranje tačno
prema vašim potrebama

Elektronska mjerna tehnologija, kontrolna tehnologija i tehnologija regulacije

Za automatizaciju naših kotlovskih sistema koristimo standardne komponente poznatih proizvođača i na taj način osiguravamo svjetsku i trajnu dostupnost naših EMSR proizvoda. To nam omogućava da postignemo najviši mogući nivo pouzdanosti za kotlovske sisteme pare i tople vode za korisnika.

Potražite savjet odmah

Upravo ono što je potrebno. Tačno kada je to potrebno.

Mi vam isporučujemo odgovarajuću tehnologiju mjerenja i upravljanja za sve sisteme i, naravno, programiramo ih prema vašim specifikacijama u skladu sa svim trenutno važećim sigurnosnim standardima za maksimalna efikasnost, dostupnost i pogodnost - bilo za nove ili postojeće sisteme.

Naši upravljački programi imaju modularnu strukturu i stoga se mogu prilagoditi i proširiti u najkraćem mogućem roku. Transparentnost i sigurnost za naše kupce glavni su prioritet u EI&C programiranju i garancija su trajnog, stabilnog odnosa kupaca i dobavljača na digitalnoj razini. Sve funkcije su 100% testirane tokom razvoja proizvoda i kontinuirano optimizirane tokom mnogih godina upotrebe. Glavna prednost modularne konstrukcije je puštanje u rad kotlovskih sistema, optimizovano za vrijeme i obuku, kao i lako ažuriranje i modernizacija radnih uputa i radnih dokumenata.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung

Vrhunska tehnologija za vaš industrijski sistem kotlova

Proširenja se mogu implementirati i implementirati što je brže moguće kako bi se kupcu pružila najveća moguća pogodnost. Idemo u korak s vremenom i koristimo samo vrhunske komponente. Dajemo garanciju dostupnosti rezervnih dijelova do 15 godina na našim komponentama upravljačkog ormara. Živimo u partnerskom kontaktu sa stručnjacima za održavanje i programiranje naših kupaca kako bismo zajednički vodili kontinuirani dalji razvoj sistemskih kontrola.

Zahvaljujući korištenju uobičajenih BUS veza, nudimo opsežne mogućnosti za povezivanje komandi kotla sa (vlastitim) upravljačkim sustavom. To znači da se podaci o životnom vijeku kotlovskog sustava mogu pratiti i vrednovati na višem nivou. Nakon razjašnjenja konfiguracije interfejsa sa kupcem, on to može, na primjer. Bez problema integrirajte nadzor energije, istoriju operativnih podataka itd. U svoju operativnu kontrolu.

Za svaku manipuliranu i kontroliranu varijablu dostupne su grafičke procjene na upravljačkom sučelju kotla kako bi se znalo o radnom statusu i kronološkom slijedu rada kotla.

Opšta pitanja

Po čemu se astebo razlikuje od ostalih?

astebo označava austrijske parne kotlove; austrijski proizvođač certificiranih, visokokvalitetnih i trajnih proizvoda. Ne isporučujemo gotove proizvode, isporučujemo upravo ono što našim kupcima treba. Naša kompanija vam nudi procesni inženjering po mjeri od vlastite gradnje do cjelokupnog upravljanja projektima. Kod nas će vas od prvog dana čuvati motivirani tim inženjera.

Mi smo tu za vas.
Uvijek i svugdje.

Ovisno o vašim potrebama, nudimo provjereni alat za daljinsko održavanje kotlovskih sistema putem VPN tehnologije ili putem alternativnih korisničkih sistema.

Kontrole redoslijeda kotlova (za kotlove s dvostrukim plamenom ili pojedinačne kotlove u mreži) su naša specijalnost i osiguravaju efikasan rad kotlovskog sistema. To dovodi do smanjenih operativnih troškova i optimiziranog rada kotla.

Naša filozofija programiranja u razvoju i implementaciji grafičkih sučelja temelji se na principu "Neka bude jednostavno". To osigurava da se operateri sistema naviknu na novi sistem kotlova iz asteba i omogućava proceduralnu sljedivost procesa u sustavu kotla bez potrebe za proučavanjem dokumentacije procesa i sistema u papirnatom obliku na sistemu. Naročito kod visoko efikasnih i složenih sistema, ova filozofija je prava prednost za operatora sistema.

EMSR Progammierung
EMSR Progammierung VPN

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image