astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Работа на BOSB без постоянно наблюдение за котелни системи

BosB системи за котли - работа без постоянен надзор

От десетилетия astebo разчита на уникална система BosB, която редовно и надеждно проверява всички ограничители в котелната система. По този начин перфектната функционалност на оборудването за безопасност на котела може да бъде доказана по всяко време.

 

Вземете съвет сега

Работа без постоянен надзор

От десетилетия astebo разчита на уникална BOSB система, която редовно и надеждно проверява всички ограничители в котелната система. По този начин перфектната функционалност на оборудването за безопасност на котела може да бъде доказана по всяко време. Терминът BOSB означава „работа без постоянен надзор“. Това е устройство за наблюдение на котела и за сигурност на котелната централа. Някои от ограничителите за следене на работните параметри на котела се тестват по време на работа, БЕЗ да се изключва горелката. Това се изключва само след 720 часа или след всеки десети тест, при условие че междувременно не е настъпило редовно изключване. Стандартната проверка трябва да се извършва циклично поне на всеки 72 часа. Ако тестът е завършен положително, времето за работа започва отново със 72 часа от началото.

Специалист производител.
Специалности.

Една от специалностите на astebo е преоборудването на съществуващите системи на парни котли към най-модерните системи BOSB, при което ние използваме нашите специални познания за котелното строителство и технологичното инженерство в полза на нашите клиенти. Ако решите в полза на нов BOSB, управлението на котела може да бъде разширено рентабилно благодарение на модулната структура с малко допълнителни усилия.

Работа на BOSB без постоянно наблюдение за котелни системи

100% съответствие. 100% астебо.

Физическото изпитване на ограничителите без извеждане от работа на котела е истинското доказателство за функционалността на предпазните устройства на котела. Т.е. При този тип BOSB няма загуба на производство поради напр. Ниска настройка на водата, пълнене и рестартиране на котелната система в хода на инспекцията.

Нашият BOSB също така позволява на оператора да наблюдава системата в режим на живо в реално време. Грешките се показват като съобщения за грешки в обикновен текст. Това създава реална добавена стойност при отстраняване на неизправности и отстраняване на неизправности под формата на тази разширена диагностична функция, показана директно чрез графичния интерфейс.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image