astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Speisewasserbehälter astebo

Контейнерна конструкция

Резервоар за захранваща вода | Резервоар за издухване | Резервоар за кондензат
Цялостно координирано - напълно интегрирано - 100% зряло

astebo разработва и произвежда всички контейнери, необходими за съответната котелна система. Това обикновено са резервоари за захранваща вода, продухване и кондензат. Проектирането на всички контейнери, използвани в котелни системи, се извършва от нашите инженери според характеристиките на системата.

 

Вземете съвет сега

Резервоар за издухване | Резервоар за кондензат | Резервоар за захранваща вода

Kondensatbehälter
Резервоар за кондензат
Speisewasserbehälter
Резервоар за захранваща вода
Abschlammbehälter
Резервоар за издухване

Контейнер за котел за захранваща вода за вашата индустриална котелна система

Ние правим резервоари за фуражна вода.
за повече от 40 години.

Резервоарите за захранваща вода са предимно отопляеми контейнери и поемат важни задачи в системите на парни котли като съхранение, дегазация, кондициониране и контрол на температурата на захранващата вода. Помпите за захранваща вода засмукват водата от резервоара за захранваща вода и я довеждат до налягането на парогенератора.

 

Дизайнът на дегазатора е от голямо значение. Вземат се предвид количеството и температурата на кондензата, количеството и температурата на прясна вода, температурата на дегазация, нагревателната среда и налягането на нагряващата пара.

Speisewaserbehälter CAD astebo gmbh
Speisewasserbehälter astebo

Контролна технология за контейнери

интелигентно контролиране на интелигентността
всестранната услуга на astebo gmbh

За перфектното взаимодействие на резервоарите с подхранваща вода и котелните системи са необходими добре обосновани познания за технологично инженерство и усъвършенствана технология за управление.

Водата непрекъснато се подава в котела чрез клапана за управление на подаващата вода. Количеството подадена вода е пропорционално на изпусканата пара. Прясната вода трябва да бъде предварително загрята и омекотена в резервоара за захранваща вода. Въглеродният диоксид и кислородът също се изхвърлят през дегазатора по-горе.

astebo произвежда резервоари за захранваща вода с капацитет от 500 до 50 000 литра или капацитет за дегазация от 0,5 до 50 m³ / h.

 

Резервоар за издухване

оптимално отстраняване.
оптимална работа на котела.

По време на работата на котелните системи се образуват окачени вещества и твърди вещества, които с времето се натрупват, частично потъват на дъното на котела и се отлагат там. За правилната работа на котелните системи е необходимо тези отлагания да се изхвърлят. Издуханите резервоари се използват за почистване на системата за котелна вода.

 

Предпазни резервоари се предлагат готови за инсталиране с капацитет от 500 до 2000 литра и по този начин покриват целия спектър на ефективност на котелните системи на astebo.

 

Abschlämmung astebo
Abschlammbehälter astebo

Управление на контейнера за продухване

автоматично продухване.
оптимална работа на котела.

Вентилът за продухване на резервоара за продухване се отваря на равни интервали. Големият обемен поток, който за кратко е ефективен в този момент, улавя натрупаната чужда материя и я екскретира. Вдухващият клапан се отваря внезапно посредством пневматично мембранно задвижване, което се управлява от програмно управление на продухване с интегриран електромагнитен клапан. Както сгъстен въздух, така и вода под налягане могат да се използват като контролна среда.

Abschlammbehälter astebo

Резервоар за кондензат

Резервоарите за конденз поемат важни задачи в котелните системи, а именно събирането, междинното съхранение и връщането на горещ кондензат за цикъла вода-пара на котела. Кондензатът се натрупва, когато парата се охлади и трябва да се подаде обратно в производството на пара в хода на икономическата ефективност, тъй като е обезсолена и вече предварително загрята. По този начин Astebo допринася значително за увеличаване на рентабилността на системите за парни котли.

automatische Steuerung der Kondensatpumpen
automatische Steuerung der Kondensatpumpen

Aвтоматичен контрол на кондензатните помпи

Aвтоматично управление на помпата.
оптимална работа на котела.

Резервоарите за кондензат, като резервоар за захранваща вода и продухване, са интегрирани в управлението на котела и се регулират чрез изпомпване над нивото на резервоара за кондензат и резервоара за захранваща вода.

 

Общи въпроси

Какво прави astebo различен от другите?

astebo означава австрийски парни котли; австрийският производител на сертифицирани, висококачествени и трайни продукти. Ние не доставяме готови продукти, ние доставяме точно това, от което се нуждаят нашите клиенти. Нашата компания ви предлага специално разработено технологично инженерство от вътрешно строителство до цялостно управление на проекти. При нас ще бъдете гледани от мотивиран екип от инженери от първия ден.

Нашите клиенти

  • 1

#правимпара!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image