astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Mobile Dampfkesselanlage astebo

Мобилни станции за производство на пара

гъвкав - високо достъпен - сигурен

Приложенията за пара или гореща вода при проучване или на открит терен или изискванията за гъвкави опции за монтаж изискват използването на мобилни системи - или в контейнери, или на ремаркета за камиони. Astebo също е активна в тази специална област и предлага цялостно решение от проектирането до доставката и пускането в експлоатация.

 

Вземете съвет сега

Пълна пара.
Винаги и навсякъде.

Благодарение на глобално стандартизираните формати на контейнери, оптималното решение за котел може да бъде разработено за всяко специално приложение. Това се отнася не само за котела като сърцето на мобилната система, но и за всички компоненти на оборудването като резервоари за захранваща вода, пречистване на вода, продухващи резервоари, системи за управление и разпределителни уреди, включително технологията EMSR. Особено важна за мобилните котелни системи е интегрираната в системата инфраструктура за подаване на носители (електричество, вода, сгъстен въздух, гориво и др.), Както и необходимите съоръжения за изхвърляне на използваните среди и вещества.

mobile Kesselanlage Außenbereich

Продуктови варианти на мобилните котелни системи в индустриалния сектор

mobile Dampfkesselanlage innenliegend
мобилна система за парен котел вътре
mobile Dampfkesselanlage im Container
мобилна система за парен котел в контейнера
Kesselanlage auf LWK Plattform
Котелна система на платформа LWK
Kesselanlage au fLWK Plattform

Котелна система на платформа на камион

Вторият често срещан вариант за мобилни котелни системи е този на платформи за камиони или ремаркета. Astebo също е активна в тази специална област на изграждане на мобилна котелна система и предлага цялостни решения от проектирането до доставката и пускането в експлоатация. Често към този тип котелна система се прилагат специални изисквания. Това се отнася, от една страна, към здравата и безопасна конструкция, а от друга до въпроси като проста поддръжка и доставка на носители. Всички задачи при разработването и изграждането на мобилни котелни системи на камиони се изпълняват със специално съобразяване със съответните правила за движение по пътищата, за да се гарантира гъвкаво използване без специални разрешителни.

Ние използваме нашите широки познания и опит в технологичното инженерство от стационарната конструкция на котел и проектираме мобилни системи за парен котел astebo, които са прецизно пригодени за съответното приложение за безопасна и ефективна работа. Ние предлагаме подвижни парни котли и системи за гореща вода във всеки желан диапазон на производителност, при което търсенето на мобилни системи за парни котли до 5000 кг / ч и за системи за котел с гореща вода до 6MW е задоволявано няколко пъти.

 

Вземете оферта

#правимпара!

Общи въпроси

Какво прави astebo различен от другите?

astebo означава австрийски парни котли; австрийският производител на сертифицирани, висококачествени и трайни продукти. Ние не доставяме готови продукти, ние доставяме точно това, от което се нуждаят нашите клиенти. Нашата компания ви предлага специално разработено технологично инженерство от вътрешно строителство до цялостно управление на проекти. При нас ще бъдете гледани от мотивиран екип от инженери от първия ден.

Нашите клиенти

  • 1
mobile Anlage astebo
Mobile Kesselanlage Steiermark

Референтен контейнер -
Проект Energy Styria

Предмет на поръчката:    3 водогрейни котла, THW-I 7000 16bar

Място на изпълнение:       Грац (AT)

3 бойлера с топла вода в контейнер, включително:

 

• Топлообменник на отработени газове
• Газова горелка и система за управление на газа
• КРУ и управление S7-1200
• Азот BosB 72h

Максималната мощност на котела е 7 080 kW. Включително еко

Ефективността е около 97,70.

Референтен контейнер -
Мобилни контейнерни системи в Румъния

Предмет на поръчката:                6 мобилни термични парни котли с високо налягане с прегревател

Място на изпълнение:                   Suplac (RO)

Благодарение на иновативната технология под формата на напълно подвижни бойлерни агрегати, може да се постигне номинална производителност от 3000 или 5000 kg / h.

mobile Dampfkessel - Container für Rumänien

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image