astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Heisswasserkessel Warmwasserkessel astebo

Системи за горелки

ефективен - намалени емисии - иновативен
Повече от 40 години.

Ние доставяме горелката, която е най-подходяща за вашата система, и с удоволствие ще ви подкрепим с всички съответни дизайнерски проблеми. В зависимост от вашето технологично приложение, ние разработваме идеални конфигурации на горелки за вашата котелна система по отношение на контролното поведение, енергийната ефективност, спазването на емисиите и обслужването. Имаме дългогодишни тесни връзки с всички известни производители на горелки (напр. Dreizler, Saacke, Weißhaupt и др.) И по този начин можем да осигурим идеалното цялостно решение във взаимодействието на горелката и котела.

Вземете съвет сега

Силно, стабилно и чисто изгаряне

Разработването на идеалната конфигурация горелка-котел се извършва в тясна координация между нашите експерти по технология и котелна технология и специалистите от производителя на горелката. Особено се вземат предвид експлоатационните изисквания на потребителя на котела (напр. Състав на горивото, ефективност, изисквания за поддръжка), както и законовите гранични стойности за емисиите (например NOx, шум).

Dampfkessel astebo
Dampfkessel astebo

Оптималната горелка за оптималната котелна система

Отдаваме особено значение на оптималното взаимодействие на геометрията на горивната камера и горелката в зависимост от използваното гориво. Класическата гама горива, използвани в котлите astebo, варира от природен газ до свръхлеко отоплително масло до тежко. Специални горива като водород, както и химикали и мазнини от рециклиране на отпадъци също бяха успешно използвани в котелните системи astebo.

 

Във фазата на инсталиране и пускане в експлоатация на горелката и котелната система ние гарантираме, че всичко протича гладко чрез нашия професионален персонал за управление и въвеждане в експлоатация.

Общи въпроси

Какво прави astebo различен от другите?

astebo означава австрийски парни котли; австрийският производител на сертифицирани, висококачествени и трайни продукти. Ние не доставяме готови продукти, ние доставяме точно това, от което се нуждаят нашите клиенти. Нашата компания ви предлага специално разработено технологично инженерство от вътрешно строителство до цялостно управление на проекти. При нас ще бъдете гледани от мотивиран екип от инженери от първия ден.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image