astebo fabrik made in austria - in use worldwide
Котел за топла вода Котел за топла вода astebo

Ние сме вашият производител и производител за Котел за топла вода и бойлер за топла вода

Ние правим индустриални котли.
Повече от 40 години.

Основната област на приложение на котлите за топла и топла вода са отоплителните центрове за локално и централно отопление, както и технологичните отоплителни системи. Водата под налягане се използва като топлоносител. Astebo gmbh е в състояние да постигне мощност от 0,5 MW до 40 MW със своите котли за топла и топла вода. В зависимост от температурата на водата, производителността и необходимото налягане се предлага оптимален продукт с необходимото оборудване съгласно съответния строителен стандарт.

 

Вземете съвет сега

Котли за топла вода и котли за топла вода накратко

Оптимална топлинна обработка,
топлинна инсталация и централно отопление!

Основната област на приложение на водогрейните котли и котлите за гореща вода е централното и автономно топлоснабдяване на сгради и други конструкции, както и осигуряването на топлина за различни технологични процеси, при които горещата вода се използва като топлоносител.

Програмата за доставка на astebo включва трипроходни котли за димни тръби с пламъчна тръба или като единични пламъчни тръби или котли с двойна пламъчна тръба с максимално допустимо работно налягане от 6, 10, 13 или 16 бара. Специални решения с до 40 бара според изискванията на клиента.

Като гориво за котли за топла и гореща вода astebo природният газ и отоплителното масло могат да се използват и като биогаз и водород, както и - в зависимост от изискванията на клиента - други видове течни и газообразни горива.

Основните характеристики на котлите за топла и топла вода astebo са издръжливост, експлоатационна безопасност, икономичност, високо качество на обработка, ниски емисии на замърсители и лесна инсталация и поддръжка.

Производството на котли astebo се извършва в съответствие с европейските насоки за съоръжения под налягане и според най-новите технически разработки. Производството на котел отговаря на всички изисквания за качество в съответствие с приложимите европейски стандарти.

astebo Heisswasserkessel Warmwasserkessel THW-I-NTE
Обхват до 120 ° C
Котел за топла вода THW-I-NTE
asteo Heisswasserkessel THW-I-HTE
Обхват над 120 ° C
Котел за топла вода Aqua 3E
astebo Heisswasserkessel THW-I
Обхват над 120 ° C
Котел за топла вода THW-I
astebo Heisswasserkessel THW-IZ
Обхват над 120 ° C
Котел за топла вода THW-IZ

уникално астебо - това, което ни прави ваши уникални партньори

Голям воден котел

гарантира ниска честота на превключване на горелката. Това намалява топлинните загуби и емисиите на NOx и CO. Това осигурява дълготрайност на горелката и намалява консумацията на енергия на системата.

Ниски топлинни напрежения

Доказаната конструкция на котела astebo с напълно охлажданата с вода камера за реверсиране на димните газове посредством стена на ребрата и щедро оразмерени разстояния на разширение гарантира еластична конструкция. Това гарантира ниско напрежение на материала и гарантира дълъг експлоатационен живот.

Дълготрайни продукти

Astebo gmbh доставя котли на клиенти от цял ​​свят повече от 40 години. Ние се грижим за нашите системи с цел да гарантираме на нашите клиенти възможно най-високо качество. Нашите котли са проектирани за експлоатационен живот от поне 40 години, което гарантира висока рентабилност.

Функции, които създават максимална ефективност - само от astebo

Стена на перка на тръбата

Стената на перката като мембранна стена осигурява напълно водно охлаждане на камерата за превръщане на димните газове без тромави връзки и по този начин гарантира възможно най-високата термоеластична конструкция.
Това техническо решение има и друго важно предимство - голямата носеща способност, което оптимизира конструкцията на котела като цяло.

Image

Общо доставчик

В зависимост от изискванията на клиента, нашите котелни системи могат да бъдат оборудвани и снабдени с вградени или свободно стоящи икономайзери, горивни възли, технология за контрол и безопасност и цялото друго необходимо допълнително оборудване.

astebo gmbh

Увеличение на вътрешната възвръщаемост

Чрез инжекционен ефект към входа за вода в котела при връщащата връзка непрекъснато се добавя по-гореща вода от котела. Това гарантира по-малки температурни разлики в котела и по този начин и по-малки термични напрежения.

Image

Общи въпроси

Какво прави astebo различен от другите?

astebo означава австрийски парни котли; австрийският производител на сертифицирани, висококачествени и трайни продукти. Ние не доставяме готови продукти, ние доставяме точно това, от което се нуждаят нашите клиенти. Нашата компания ви предлага специално разработено технологично инженерство от вътрешно строителство до цялостно управление на проекти. При нас ще бъдете гледани от мотивиран екип от инженери от първия ден.

Нашите клиенти

  • 1

#правимпара!

Image
Image

Референтен бойлер за топла вода - проект в Клагенфурт

Предмет на поръчката: 3 бойлера за топла вода по 33 MW всеки
Място на изпълнение: Централна топлофикационна централа Клагенфурт (AT)

В хода на новото строителство на топлоцентралата в Клагенфурт беше постигнато значително намаляване на емисиите:

В допълнение към 80% намаление на азотните оксиди и почти 100% намаляване на
Сярният диоксид и прах също са увеличили значително ефективността на отоплителната система.

Image

Референтен бойлер за топла вода Audi

 Astebo gmbh разработи оптималното изискване за топла вода за завода на Audi в Унгария, за да достави цялата система с топла вода и топла вода със стабилно, високо качество и висока ефективност.

 

Heisswasserkessel Audi

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image