astebo fabrik made in austria - in use worldwide

Продукти котли и продукти по поръчка

Това, което ви предлагаме

безопасни и трайни продукти

Целта на целия екип на astebo gmbh е да направи нашите продукти още по-ефективни, още по-безопасни и още по-трайни.

 

Инженерите, технологичните техници, сервизните техници, както и професионалният бек офис на astebo gmbh се грижат за вас по всички въпроси, свързани с всички продуктови линии и след това. От началото до. Повече от 40 години.

Индустриална котелна конструкция

industrieller Dampfkessel als Grosswasserraumkessel der astebo gmbh

Парен котел

Ние произвеждаме котли с ниско налягане, котли с високо налягане, котли с черупки в почти всяко специално производство според изискванията на клиента.

industrieller Dampfkessel als Grosswasserraumkessel der astebo gmbh

мобилни парни системи

Независимо дали сте в контейнер или на камион като подвижна парна платформа, с нашите мобилни системи за парови котли винаги получавате оптималната технологична топлина за вашите нужди.

industrielle Abhitzekessel der astebo gmbh

Котел за отпадъчна топлина

Можете да постигнете максимална енергийна ефективност за вашата индустриална система с нашите котли за отпадъчни топлини.

Правим пара.
За повече от 40 години.

  • Най-високо качество
  • Международно сертифициран
  • Години опит
  • Дата до 2
industrieller Heisswasserkessel

Котел за топла вода

Котлите за топла вода или гореща вода, независимо дали за вашето собствено промишлено предприятие или за работата на отоплителна централа, нашите котли се използват навсякъде.

Behälterbau

Контейнерна конструкция

Работата на вашата ефективна котелна система става още по-добра със съответните контейнери. Резервоари за захранваща вода, резервоари за продухване, резервоари за кодове или специални резервоари - ние предлагаме оптималното за вашата система.

Електронна обработка и контрол на данните в котелното строителство

Brennerssteme für Ihre industrielle Kesselanlage

BosB

Експлоатацията без постоянен мониторинг е съвременно състояние и технологията с технология BosB от astebo gmbh е много по-напред от конкуренцията.

Kesselsteuerung

Управление на котела

В допълнение към мониторинга на управляващите елементи, управлението на котелните елементи е задължително за всеки съвременен индустриален котел за оптимална, ИТ-поддържана употреба.

EMSR Programmierung für Industrieanlagen

EMSR програмиране

Независимо дали става въпрос за програмиране на EMSR на допълнителни модули за вашата съществуваща система или интелигентно управление за цялата система, нашите инженери ще се радват да ви подкрепят.

Продължаващата работа на котела

Ersatzteile und Services für Kesselanlagen

Резервни части и компоненти

Нашето портфолио в областта на резервните части, заедно с компонентите на котела, обхваща почти всичко. Ние също така предлагаме подходящи пакети за стабилна и безопасна работа за системи, които са в експлоатация от десетилетия.

Brennerssteme für Ihre industrielle Kesselanlage

Системи за горелки

Намаляването на нашия отпечатък на кабона, както и намаляването на Co2 са по-важни днес от всякога. Благодарение на модерните и високоефективни котелни системи от astebo gmbh заедно с оптималната система за горелки, вашата инвестиция бързо се амортизира.

Kesselwartung und Systemwartung Ihrer industriellen Anlage

Поддръжка на система и котел

Колкото по-добра е редовната поддръжка на котела - толкова по-трайна и ефективна е цялата ви система. Нашият сервизен парк е достъпен за вас навсякъде и, ако е необходимо, по всяко време на денонощието.

#правимпара!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image